Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bowling—-nujno!!!!!!!!!!

bowling—-nujno!!!!!!!!!!

kdaj je pa kje pa če lahko pridem al je že vse rezervirano???????’
pleas povejte mi …očitno mi je tole ušlo :-((grrrrrrrrrr

@----->----->---@----->------>---- Vsak da je izgubljen, če življenje ni v njem,če iskrenih ni nasmehov in nekaj majhnih "lušnih" grehov! manatea

Ma nič ni nigdar preksnu!!!!!!!;-)))))))))))))))
A je ta tvoj mail tle gor pravi? Ti pošlem podrobnosti!

Kaj ti je ušlo smeška?
a si se polulala?
:-)))

Sm ji rezervirala tudi WC!;-))))))))))))

In kam si ujdla zdej?!:-)))))))))))))

ČAKAM TVOJ MEIL

@----->----->---@----->------>---- Vsak da je izgubljen, če življenje ni v njem,če iskrenih ni nasmehov in nekaj majhnih "lušnih" grehov! manatea

Ma pogledi ke u kaslc – bi mogu bit že zdavnej tm, če je ta naslovček tle gor ta pravi!;-)))))))))))))

SEJ MAM…..HVALA

Alora – se vidmo al ne?:-))))

HMHMHM……….UPAM DA JA…..MAM ŠE ENO FEŠTO TKO DA NE VEM……..SEM KAR MAL JEZNA NA ORG. KER MI NI POSLAL:-((

Jaz bi skor prav nujno rabu se enkrat na WC-ju dol poknit. To bi bil skor motiv, da sploh pridem.
;-))

hahahhaahha….jaz se vedno dol poknem, ko kakam. hahahha

Posluši ti mene zdej! Ne ti tle od kšnih motivov in ne vem še kaj. Kaj se tudi ti misliš prjavit pod rubriko “PRIDEM, ČE NE PRIDE KEJ UMES”?!:-))))))))))))
Zdej – če pa glih prou zares rabiš kšn motiv – ni problema, babji sekret je garant skuzi pouhn, boš lohku zbirou;-)))))))))))))))))
Aja – za tu pa niti rezervacija ni potrebna!;-)))))))))))))9

Ma men se zdi da sem napisal in povedal da če sem koga pomotoma izpustil da me prosim popravi in opomne ali kar sam pošlje, tako da se ti res ISKRENO opravičujem…

Razlog je pa moj P O F U K A N blokiran dostop do maila, oziroma lahko pridem samo do določenih funkcij…in potem tipkam naslove po pameti in spominu in vedno kaj pozabim, izpustim, ali še raje pride kam kamor nebi smelo….

Še enrkat oprosti…pa upam da prideš in da ne bo prišlo nič vmes :))))

Lubčka,
S:

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Se opravičavam, ma mene tudi mende niti ne bo – je pršlo neki umes!;-))))))))))))))))))))))))))))

Pa dougu bo tu vmes :)))

Kiro mersko enoto si jmu u mislih?:-)))))))))))))))))))))))))))))))))

Quaranta cinque :))))))))))

O, dijo buh;-))))))))) Ma bem, pridem pol drugu letu enkrat na srečanje;-)))))))))))))))))

FUL RADA BI PRIŠLA…UPAM D AMI USPE

Bo bo….držim pesti.
Sej do srede sem tudi jaz trepetal, čeprav sem že vabu folk hahaha…

LP

Jaz bom pršu, če LE pride kej vmes!
😉

Ma kaku ti lohku kej takega uide?????

:))))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Ja, viš, jst tudi ne zastopim – meni ne nikuli;-))))))))))))

…ej gremo lahko skupaj če češ…

Tako kot v oceanu ni nikoli preveč vode, tako tudi v srcu ni nikoli preveč ljubezni.

New Report

Close