Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Božič

Božič

Vesele Božične praznike želim vsem sodelujočim!

Enako!

Tudi jaz vsem Vam želim vesele božične praznike!

Toplini vsa vrata naj božič odpre,
naj srečno obdobje se zate prične!
A leto prihodnje naj zdravja ti da,
obilja, ljubezni pa v čaši brez dna.

Vsem forumovcem želim obilo prazničnega blagoslova in srečo, zdravja in miru v novem letu.

Petra

Enako. Vsem, ki praznujejo božič, želim lepe praznike!

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Frančišek, zanimivo, da si poleg besa, jeze, gneva…., ki ga stresaš tu gor, sposoben tudi voščiti lepe praznike!

Vidim, da se upravičeno jeziš na “nesposobne” učitelje, ki te niso bili sposobni naučiti niti pravopisa. Božični prazniki se napišejo z malo začetnico, razen na začetku povedi!!!

Naj ti novo leto prinese umirjenost, strpnost in sposobnost dojemanja, da smo si ljudje različni, tako v fizičnem, kot v duhovnem smislu. Nihče ni popoln! Verjetno si tudi ti daleč od tega!

Tk bom reko ti učitlca. Za mene je Božič največji praznik poleg 25. junija. Tedaj je bil rojen Jezus, če tega ne veš! In vedno bom pisal Božič z veliko.

Pozabil si na veliko noč! Če bi bil katolik v pravem pomenu, bi se dobro zavedal tudi tega praznika. Kar piši božič z veliko začetnico, če ti to toliko pomeni. Še marsikaj drugega napiši in večkrat, z veliko začetnico: Spoštovanje, Prijaznost, Uvidevnost, Sočutje – da se boš začel zavedati tudi pomena teh dejanj ne samo besed!

Sploh pa ne vem kaj se usajaš v moj pravopis, jaz sem izrekel lepe želje vsem in če ti kaj ne paše se pa spelji…

Največji krščanski praznik je Velika noč. In ja, vsi prazniki se po pravopisu pišejo z malo začetnico. V voščilnicah lahko brez problema pišemo z veliko, najbrž pa si tudi kje drugje lahko privoščimo kako umetniško svobodo.

Vesele božične praznike pravoslavnim vernikom!

New Report

Close