Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Božič, malo drugače

Božič, malo drugače

Pravzaprav ni dosti narobe, če človek dela na Božič :-))))

Mi vsaj ni bilo treba poležavat :-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Fajn dej žgolet….čeprav te v KR ne slišim..:-(

če maš kešno glasbeno željo………….?
ti jo pošljem…………………….danes iz srca.

drgač so pa čestitke, malo klepeta s poslušalci…………..

z eno besedo: veliko takega, kar je prijetno za dušo

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Imam glasbeno željo:
Ljubil bi se!
😉

smo jo zavrteli:-))))
zelo primerna za celo leto, ne smao za te dneve :-))))

hmm jest bi pa cesarico od Dragojeviča…ajej:))) čaki te probam najdit na netu,če mate radio hehehe

Našla radio..ampak ga prek pc-ja se ne da poslušat…no nič nau..pesem pa vseeno zavrti če boš le lahko….
lep praznik vsem vam !!Tam….)))))**

hvala Perla…
tudi tebi…danes pa sploh veliko lepega…..
ker je res zelo psoeben dan..pa z otroki pojdi gledat jaslice…boš videla te njihove očke, ko jim razložiš, kaj se je nekoč, pred davnimi časi, zgodilo v hlevčku…….
res..lepo se imejte…to ti želim iz vsega srca

Ps.
bom mislila nate

V hlevu je bilo od nekdaj in za vedno: SAMO DELO!
Tako!
A si mestna Štefi?
😉

Veš moji otroc so v tem vzgajani že od malih nogic..in vse to okol božiča,krasenje dreveščka,peka piškotov,potice,delanje jaslic in nenazadnje tudi obisk polnočnice-otroške seveda ( z ogledom igrice) ja vse to je naše….v tem sme bila tudi sama vzgajana in tako po mojih najboljših močeh tudi vzgajam sama……ne grede na vse drugo…men so ti prazniki ostali in so jep globoko v srčku-rada jih mam!!!

Uf…kako se raznežite bejbe,če mal vetrček iz juga vleče…
😉

A si na radiu ali kaj ???

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

ne Sp.
Živim v majhnem kraju, 52 km stran od Ljubljane, če pogledam skozi okno vidim kmetijo, kejr je bila rojena mama, če pogledam na desno, vidim pa hišo, kjer sem bila rojena jaz:-)))

PS

na meni je glih tolk mestnega kot je na Kasiopeji zemeljskega:-))

Sem se že bal, da si mestna!Hvala Bogu!
😉

heheh ja pa res…si me spomnil zdej na brata.k mi je najprej smsm poslal….in ja je napisal tam z juga……)))potem me pa še poklical..matr sem ga bila vesela..aham::)

moj stari oče je imel veliko kmetijo, 15 otrok in dve ženi.
Tja do ene 16 leta sem še jaz pomagala pri vseh opravilih, potem je pa stari oče zbolel in svet je šel v najem:-((

….v spominu:
Dve ženi!
😉

New Report

Close