božič
Živjo! Ker se bliža Božič,iščem strani,na katerih bi bile ideje za obdarovanje,ustvarjanje,igre-vse božično na sploh.Me zanima katere strani se splaca obiskat. LP melani
Zelo dobro (vsaj zame) darilo za odrasle je darilni bon za masažo, kozmetično uslugo, savno (ne maram pa bonov za špar ali kaj takega, ker potem si spet nič ne privoščim zase, za razvajanje, nekaj kar je res zame – enako pač razmiljam tudi za tiste katerim bon podarim…)
Lepo darilo je tudi karta za predstavo, gledališčno (odvisno kakšen je človek), komedijo mogoče – nekaj kar te nasmeje in polepša dan…
Lepo darilo je tudi let z balonom (je pa tudi drago)…
Ojla,
meni pa se zdijo boni katastrofalno darilo za božič.
Pod smrekico mora biti paketek z darilom, pa naj bodo to nogavice, šal, copati, pižama, Gucci ura, Ključi od stanovanja… Kolikor si pač lahko kdo privošči, definitvno pa ne boni.
Jaz rada podarjam zimska darila, kar pomeni kape, šale, rokavice, tople pižamce in zraven copatke, pa še kakšen lep termoforček se najde v Mullerju, al pa kakšna lušna topla dekca… Pa en lep paketek naredim, eno krasno mašnico pa ime dotičnega in hop pod smrekco…
Ne popuščajte sodobni kulturi in raznim bonom trgovcev, ohranite božični duh, da bodo zanamci sploh vedeli kaj je to… Recimo čez 20 let…
Pa brez zamere, to je moje mnenje, nikomur nič nočem
Brina
Forum je zaprt za komentiranje.