BOŽIČ
Pozdravljane!
kaj boste letos kupile svojim dragim za Božič ali novo leto?
LP
M.
Tiskalnik in CD …
Mami kremo s smrekove smole pa verjetno kartico abc za cestnino (je pač rabi:), babica tud tisto kremo pa mogoče še kaj zraven, tamala ali karto za Siddharto (predčasno) ali pa ene ful dobre nogavičke, za prijateljice in prijatelje kakšne drobnarije (pravzaprav še ne vem, kaj), za fanta pa tudi še zbiram ideje, mogoče kakšne trapaste copate ali pa nekaj za fotoaparat. Priznam pa, da imam vsako leto manj idej.
Ideje so še dobrodošle …
Mojega sem že obdarila z parfumom ki si ga je želel in skodelico za mleko z njegovim imenom,ostalim..staršem,sestri,babicam,teti…. kar vsem enako:paketek velikega čaja,čokoladi in kavo..aja bodoči tašči;)sva pa tudi že in sicer pekač za mufine ki si ga je želela;lp
Moj dragi bo dobil multifunkcijsko orodje, ker vedno jamra, da nima kaj prijet v roke, ko bi rabil (to je kar pogosto) in je enkrat omenil, da bi kaj takega imel (in se mi zdi, da je bolš nekaj uporabnega, kot pa da sam nekam odložiš in tam pol stoji) in ker je zelo tehničen tip, se mi zdi to kar primerno.
Njegovi starši pa bodo za po jelko dobili kavo in dve skodelici za kavo, ki se skupaj držita, tako da je kot ena cev zaprta na koncih (ma ne znam drgač povedat), notri pa so čokoladni bomboni.
Za ostale pa kakšne malenkosti. Če bi imela več dnara, pa bi mami kupila nove čevlje, očetu pa novo uro.
No, pa gremo:
– moj ljubi možiček dobi fenomenalen nahrbtnik in pulover
– hčerkica flavto, DVD od Puja, majčko, knjigico s CD-jem
– starši mešalnik za kapučino in dve corti šalčki
– brat in punca fotoalbum in olje za masažo
– priajtelji velike šalčke z dedki mrazi, notri pa razne drobnarije
– stara mama apifit pa kavico
– drugi brat CD-je
– moževi starši komplet serviet, pa semena in domač čajček 8to pač ljubita)
– jaz pa…vam povem kasneje
pa-pa
Forum je zaprt za komentiranje.