Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bozicna jelka novembra?

Bozicna jelka novembra?

Slucajno me je danes soseda povabila na kavo.Ko sem stopila v hiso sem misla da sanjam hahaha.Postavljeno ima bozicno jelko okraseno stanovanje cisto v bozicnem stilu,ali ste vi tudi tako zgodnji in ze komaj cakate na bozic?

Bižična jells ze novembea.To Pa je kr hitro.Mi jo postavimo ko se prižge prva svečka na adventnem venčku.

Ni se ji lublo od prejšnih praznikov pospravit😅

Jaz imam jelko še od lanskega leta 😉

Konec decembra, včasih nam uspe že za božič, velikokrat kak dan kasneje.

Važno je, da stoji za silvestrovo.

Sigurno gre za nakupovalko v Hoferju in Lidlu.  Tam se že nekaj tednov prodajajo božične sladkarije.  Žensko je najbrž malo zaneslo…..

Novoletne okrasitve v trgovinah lahko pričakujete že naslednji teden.

Vcasih smo postavljali smrekico in vse okrancljali, zdaj se mi ze par let ne da in res ne vidim smisla v tem okrasevanju doma za vsako figo.

Ene parkrat nam je jelka ostala do februarja, enkrat do velike noci in enkrat celo do prvega maja.

Se pa veselim bozicnih sladkarij v trgovinah in mi je cisto fajn, da jih ponekod prodajajo ze oktobra.

Odgovor na objavo uporabnika
Suzi624, 01.11.2022 ob 14:50

Bižična jells ze novembea.To Pa je kr hitro.Mi jo postavimo ko se prižge prva svečka na adventnem venčku.

Tudi mi jo postavimo, ko se prižge prva svečka na adventnem venčku.. pa še to sem vsako leto  “kregana” od babice, da je prehitro 🙂 Ampak pri nas doma res uživamo v tem božičnem času. Otroci potem ves december izdelujejo razne okraske, potem postavimo še jaslice, ob večerih prižgemo samo lučke na smrekici, pa kako svečko, pa pogledamo risanke in je res tako čarobno vzdušje. No, novembra pa se tudi meni zdi precej prehitro.

Že dvanajst let ne postavljam novoletne smrekice.

MA to ni še nič – grem prejšnji teden po naselju s psom na sprehod (  je bila že tema), pa na enem vrtu lučke na drevesu pa Božiček na sankah maskota tudi razsvetljena pod drevesom -je bil še oktober 🙂

Weirdos. Zdaj ali so taki res čudaki, ali pa samo lenuhi, da se jim to ne da pospravit januarja…

Novoletno smrekico bom postavila konec novembra.Za prvo adventno nedeljo.

Spodaj sem lani izrezala okrogel bel filc, nanj pa postavila vlakec, ki poje : Jingle bells…in vozi v krogu pod smrekico.

Okrasila jo bom s srebrnimi in modrimi balončki in okraski.Lučkami, belimi in modrimi.

Se že veselim.

Pospravim jo po prvem tednu v januarju.

V Harvy Normanu jelka do stropa 19.10. Takrat me je vse minilo. Že jelke, okrasitev, ki se pojavi takoj pred 1.12. je veliko prezgodaj. To ubije ves čar praznikov. Do konca decembra smo že vsega siti. Ne do konca decembra, že v začetku meseca.

Midva sva jo do sedaj krasila okoli 20-ga decembra. Letos jo bomo za Miklavža, ker je najina 3,5-letnica čisto navdušena, že zdaj komaj čaka smrekico in lučke. Pospravim jo takoj po novoletnih praznikih.

ja eni majo ful radi to vzdušje… hitro postavijo in pozno pospravijo…

meni ne moti.

mi je prej zamor ko mine novo leto in je to treba pospravit… sicer ne postavljamo nič ampak ni tistega čara…

leto pred korono, 01.11.2022 ob 19:15

V Harvy Normanu jelka do stropa 19.10. Takrat me je vse minilo. Že jelke, okrasitev, ki se pojavi takoj pred 1.12. je veliko prezgodaj. To ubije ves čar praznikov. Do konca decembra smo že vsega siti. Ne do konca decembra, že v začetku meseca.

Dva meseca skoraj gledamo to šavje po trgovinah,nakupovalnih centrih, ulicah. Človek izgubi vsako voljo za kakšno praznovanje.  Vzdušje itak do srede decembra že izgubi na moči. Mi jelko doma postavimo konec decembra in jo par dni po praznikih  pospravimo.

Ja šur

Lučke bi morali prižgati že takoj, ko se čas spremeni, ko je tema že v službi in se začnejo megleni dnevi:)

Si mi dala dobro idejo, da že zdaj postavim lučke in počasi tudi jelko:) Hvala:)

točno tako, 02.11.2022 ob 10:04

Dva meseca skoraj gledamo to šavje po trgovinah,nakupovalnih centrih, ulicah. Človek izgubi vsako voljo za kakšno praznovanje.  Vzdušje itak do srede decembra že izgubi na moči. Mi jelko doma postavimo konec decembra in jo par dni po praznikih  pospravimo.

Konec decembra postavite jelko? In potem imate postavljrno 10 dni in konec?Jelka mora biti postavljena do Miklavža!

New Report

Close