Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Božični razvrat v novi službi

Božični razvrat v novi službi

Odgovor na objavo uporabnika
Božo, 09.12.2022 ob 15:14

posranc Božo, 09.12.2022 ob 14:54

Čakam, da še Božo začne moralizirat in bomo popolni idioti.

ja sej takšni ste. vem. zato bom jst kr lepo uztrajal pri svojem… načinu življenja… kakšno ženo itd…

A kada dođe glas zaglušujući –

na Dan kada će čovjek od brata svoga pobjeći

i od majke svoje i od oca svoga

i od druge svoje i od sinova svojih –

toga Dana će se svaki čovjek samo o sebi brinuti

neka lica biće toga Dana blistava,

nasmijana, radosna,

a na nekim licima toga Dana biće prašina,

tama će ih prekrivati,

to će nevjernici – razvratnici biti.

Lepo. Kdo je avtor?

Ja, bila sem del takega kolektiva že v 2 firmah … hvala bogu je to preteklost.

Na začetku se ti zdi super, fensi lokacija, draga pijača teče v potokih, dobra muzika, vsi smo tolk kul, potem začneš malo čudno gledat, kaj se dogaja in vsi so kar za stvar … in zmeraj bolj bizarno postaja.

Ne bi več bila v takem kolektivu. Navzven finoča, navznoter vse usrano.

Će nisi del teama, si out. Samo povem.

Potem jih pa v službi gledaš te ogabe … fuj. Moraš biti tak človek, da ti je vseeno.

Pametnemu dovolj !, 09.12.2022 ob 15:08

normalno je, 09.12.2022 ob 14:36

To je normalno v slovenskih službah. Na team buildingih je vedno hud razvrat. Jaz sem ogromno žensk oz. sodelavk položil ravno na team buildingih. Poročene so najbolj razvratne, saj imajo doma sušo. Lani sem eno tako žgal na team buildingu in to v rit, da je naslednji dan komaj hodila he he, potem pa je šla domov k možu..

… kateri pa jo v rit ne sme , če ji je samo omenil kaj takega je bil navečji prasec…

Vedno je tako. :)))))))))))

Nova v službi, 09.12.2022 ob 14:22

Sem nova v službi, v mladem kolektivu, kot sem si dlje časa želela. Brez zoprnih tetk srednjih let.

Včeraj smo imeli službeno zabavo, danes smo fraj. Tak je njihov običaj, ker so znani po divjih zabavah. To sem izvedela, ko smo se pokali v taksije. Na zabavi je alkohol tekel v potokih in na ušesa mi je prišlo, da se da dobiti tudi kakšno drugo prepovedano substanco. Nebrzdanim zabavam in pijančevanju s sodelavci nisem ravno najbolj naklonjena, pa sem drugače po duši kar žurerka. Mama je je naučila, da je služba- služba in družba- družba, mešati pač ne gre.

Tale zabava pa je bila cel razvrat, zato sem predčasno ušla domov. To so ljudje brez morale! Šef se je lizal z študentko, ki del v podjetju, sodelavci so se brez zadržkov tako in drugače parili med sabo. To so vezani ljudje, z družinami, uspešni in spoštovani v svojih poklicih, pijani se obnašajo kot horda norih gusarjev.

Dopoldan me je klicala sodelavka kje sem, ker me zjutraj ni bilo na zajtrk. Zlagala sem se ji, da se nisem počutila dobro in sem si zaželela domače postelje. Njej je bil to žur leta, čeprav ne vem koliko se sploh spomni. Tak imajo tudi team bulding, me je seznanila in tudi rojstne dneve praznujejo skupaj.

Ne vem, če si želim biti dnevno med ljudmi brez moralnih vrednot. V službi pa vsi polovni in rahlo zadrgnjeni. Moram razmisliti, če si želim delati v takem kolektivu.

Kako pa kaj vaše božične zabave?

@Nova
v službi

Išči dalje sebi primeren kolektiv.

Pametnemu dovolj !, 09.12.2022 ob 19:24

To ne morš verjet, 09.12.2022 ob 17:02

Jaz tudi poznam te razvratne zabave … Na zadnji sem bil tako nalit, da se niti ne spomnim, katera od sodelavk mi je sedela na kolenih in se mečkala z mano. Če je sploh bila sodelavka. Spomnim se malo nekega mehkega telesa, ne spomnim se pa obraza. Sem pote naslednji teden v službi malo previdno zaslišal sodelavca, ki je sedel zraven, če kaj ve, pa se je spomnil še manj zabave od mene.

D nauš mislu, to je prava zabava, meni so običajno povedali drugi kar so se spomnili, kot si rekel spomnim se mehkega telesa in slastnih jošk….ostalo tema..aja pa pospermane gate so bile fakt, pa kravata v nočni omarici, zakaj ne vem ….

Zato, da se za naslednji dan ne zmečka ali izgubi, ker je majhna.

Toloko kot sem se v službi naseksala se doma nikoli nisem 😂😂😂

Anonimno 4069, 10.12.2022 ob 08:27

Toloko kot sem se v službi naseksala se doma nikoli nisem 😂😂😂

Aja.

Doma suša, v službi suša.

Ta razvrat v službi največkrat ni zaradi tega, ker bi bila doma suša, ampak zato, ker si nekatere obetajo boljše položaje. V moji prvi službi (bil je uniformiran poklic) sem doživela tako obnašanje na zabavah. V bistvu je bilo sodelavcem že samoumevno, da je vsaka nova na “razpolago”. V taki službi je najtežje ženskam, ki tega ne počnejo, moške bolj ali manj pustijo pri miru, se jim pa čudijo, če niso taki. Zelo hitro sem šla drugam. Je pa zanimivo to, da so te ženske po večini še poročene.

Začela sem v podjetju, ki je bilo nekoč odskočna deska za dobro kariero. Marsikateri kasnejši resni uglednež ali uglednica, znan tudi v javnosti, je bil na teh zabavah precej razuzdan. Tudi sama nisem bila svetnica, a sem neko mero le imela, ko sem dobila resnega partnerja pa sploh. So bili pa to časi, ko so bili odnosi povsem drugačni.

Danes, ko sem stara tetka, se takšnih druženj izogibam. Razlog so v glavnem slabi odnosi, zahrbtnost, hinavščina, metanje polen pod noge. Vsakršno druženje s takim okoljem mi je izguba časa, sploh razni debilni timbildingi. Polno nekih floskul o sodelovanju, pa prisiljen humor, pocukranost – čez dva dni pa nož v hrbet.

Mater si brezvezna in dolgocajtna. Boljse da gres iz kolektiva ker bos samo slabo na njih vplivala in te bojo zaceli opravljati.

Poskusi biti manj papežka od papeža in življenje bo lepše.

Saj veš kaj pravijo…what happens in Vegas, stays in Vegas.

Ampak, opravljaš pa rada moralno ☺

eh

še en prosti spis. daj malo spremeni svoj literarni slog, no

Eden boljših seksov sem doživela na božični zabavi cca. 20 let nazaj z 2 sodelavcema, oziroma en je bil poslovni partner….:)

Službene zabave so leglo fuka:rije. Zaradi novih vez v službah gre največ zakonov narazen.

Leglo fuka,razvrata v pijanosti,seveda se takrat delajo tudi otroci.

Podobno pri nas, samo da so se moški večinoma med sabo spečali, ženske so si pa pse sabo pripeljale. Res hudo.

Delam v enem večjih slovenskih podjetij, delala sem tudi že v mednarodnih podjetjih. Povsod imamo/smo imeli zabave in team buildinge, tudi večdnevne, jadranja, smučanja, poslovna potovanja ipd.. Nikoli se nič opisanega ni dogajalo. Ja seveda kaj spijejo nekateri, se zabavamo ipd.. ampak naskakuje se pa pač noben ne. Vsaj ne vsem na očeh.

Spet domišlijske zgodbice pišete ljudje.

V bistvu taki žuri zdravavijo NEPLODNOST. To pa je tudi edina dobra stvar. Smo imeli pred leti enega šefa, ki nas je drkal celo leto pol pa na decembrskih žurih pa kao da smo najboljši frendi. Sej ne rečem, da ni odprl denarnice, ampak to ni to. No kolega/sodelavec mu jo je punco na koncu narisal, ko ga je prišla iskat, čez 9 mesecev je dobil sina.

Pri nas je kolekstiv še bil xa silo. Lastnik podjetja, direktor in naš mali šefel pa čisto na glavo.

Se spomnim takih žurov in sindikalcev. Pijača v potokih in se je dogajalo. Na enem od izletov sta se dve celo stepli v javnosti za istega ljubimca, ki je bil itak poročen. Ko sem bila ledig in fraj, se tudi sama nisem držala nazaj. Bilo je prijetno s koristnim. Ko sem dobila resnega fanta, sem še vedno rada kaj spila, se zabavala, a z avanturami sem zaključila. Ko sem imela družino, pa mi tudi do zabav ni bilo več toliko. Po uradnem delu sem se hitro pobrala.

Teliček

New Report

Close