Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Božični večer

Božični večer

Molči banda hudičeva.
Še dobro da s ti za…še posebej ker sem te prijel za izjavo, da prvič ko me srečaš, me zgrabiš za mednožje :))))))))))))))))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

če po pravici9 povem, sem bila zmeraj v rokavicah, ko sem mu kaj napisala.
on pa je komentiral brez milosti.

Njegova žena me je sedaj posredno spodbudila, da “pozabim” na to, da sem mila, sočutna in nežna ženska…..
Skratka: zob za zob- to bo sedaj v igri!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

uuuuuuuu jebela…a sem to rekla…hehehehe tristo kosmatih..au kaj me čaka..hahah prprav se!!!!:))))) Bom orenk zagrabla veš!!!.)))))) hehehehehee

hehehe….mašnco boš ti zavezal na dvojno predvidevam za likof!!:))))

Ja no,tak je ta naš Sp-jček..sej ga morš poznat zdej že,si že kar en cajt naša no štefi!!:))))

ma direktne udarce……

, HEHEHE, DO ZDEJ JIH JE MEL SAMO ON, ZDEJ JIH BOM PA ŠE JEST:-))
SE MI ZDI , DA BI NJ. ŽENA RADA VIDLA, DA GA ŠE KEŠNA KNOKAVTIRA:-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

kaj se pa ti štuliš zraven?
😉

nauta slučajno našga Francija kej vpletala!
😉

kot jest vem, je Saško govoril o “iztirjencih”.
O tistih, ki imajo do živali normalen odnos, ni rekel niti besedice.
tudi jest ne.

zateženka!
😉

na to besedo sem pa že vrsto let navajena:-)))

New Report

Close