Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek božičnica ali 13 plača

božičnica ali 13 plača

Nič

NIČ, ne božičnice, ne 13. plače, ne obdarovanja otrok, ne darila, niti pri meni niti v moževi službi:(((((((((((((((((((((((((((((
LP A.

Dobimo, ampak jo tudi zaslužimo sami. Če so dobri razultati.

Jupi pri nas bo tudi konec meseca padla božičnica v višini ene plače :o))))))

nič, še regresa nisem dobila

Božičnica, neto 50.000.

srečni tisti, ki jo dobite.
mi iz državne uprave jo žal ne, je pa zato socialna varnost, ki nam jo daje zaposlitev v državni upravi tudi vredna vsaj toliko, kot božičnica ali 13 plača. tako da ne smemo jamrat!!!!!
m28*

nič, delam pri privatniku.

L.

Vse kaže da ne bo nič!

Nataša

Bruto 50.000 (poračun med minimalnim regresom – že aprila in zakonskim maximumom).

Prejšnja leta božičnico, lani oboje (to pa je sanjsko:)), letos se spet govori o božičnici, a še ne vemo koliko.

Velike sanje malega muca ;-((

Sem od januarja na porodniški in dobila celih 534,00 sit 13.plače.

Zanimivo, ne?

Državna služba – NIČ….
On privat – NIČ….

Končno nekdo, ki se spomni tudi na kakšno prednost pri zaposlitvi v državni upravi!!!! Bravo.
Večina samo jamra. Jaz sicer nisem tam zaposlena, je pa mož, tako da mi je poznano-ni ravno tako slabo.
LP
Tara

13 plača v vrednosti 40{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} plače, za božičnico pa še ne vemo – bomo videli konec tedna, dotlej pa samo upamo…

LP,
Alenka

Lani smo dobili bone za ŠPARA 20.000,00 SIT, letos še ne vem nič. Mož običajno dobi paketek iz Kolinske.

no ja….če štejemo občino kot “državno upravo”….se menja župan…direktor….in želi nastaviti svoje ljudi…..in imaš potem socialno varnost….na višku…tko da je to zelo relativno….

Jaz sem v privat podjetju – že deset let ne eno ne drugo.
Mož dobi vsako leto 13. plačo (kar lep znesek) plus bone za otroke.

božičnica – 120000

udb

Nič od nič. A ja, edin termo šal…:)
Lp, Sara:)

En velik nič

55.000 SIT bonov od Mercatorja, mož pa dobi konkretno božičnico. Pri nas na firmi tudi vsako leto obdarujejo otroke in darila niso majhna.

PRIVAT PODJETJE , JUPI POL PLAČE!!!

državna uprava- nič, mož- privat-nič

New Report

Close