Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek božičnica ali 13 plača

božičnica ali 13 plača

živ

Moj dela pri nlb 115000 sit, 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} plače

No ja, mesta se že lahko zamenjajo, samo brez službe pa zlepa nisi, medtem ko v firmi …. čedalje lažje.
Tara

Mi dobimo izplačano eno bruto plačo, ampak za letos še čakamo – privat firma

Moj mož je dobil dobiček 110.000 sedaj pa še Božičnico +bone za otroke
pri nas pa nič!!

Mi 10 000 v bonih, enih par naših šefov pa nekaj čez 1 miljon netto.

Se mi je kar kozlalo, ko je bilo treba plače obračunavat.

jaz sem pa dol padla ko sem videla plačilno. Dobimo vsako leto božičnico in trinajsto.
40.000 sit božičnice, 180.000 trinajste in 280.000 plače. Hvala bogu je plača zmeri takšna. Samo ne bo od tega veliko ostalo. Pokrpala si bom vse luknje in potem do regresa naredim nove. Tako pač je, ne znam delat z denarjem.

Ampak si jo zaslužim!

lP, T

Pravijo, da nam jo bo Božiček prinesel, ampak samo tistim, ki verjamejo vanj. Ker pa sem že velika punca in ne verjamem več v Božička :(((( Žal.

Nič!

Nič – državna služba.

Mož – vsako leto je nekaj, letos pa jamrajo, če dajo je tja do 50.000. Firma pa naj bi bila uspešna, vsaj po delnicah sodeč – čeprav vem, da velikokrat to tudi ni merilo.
Dobi pa vsak otrok do 7 leta darilo v vrednosti 15.000 SIT.

Hm, midva pa letos nič ne dobiva, pa sem kljub temu zadovoljna.Menjala sem službo in tu kjer zdaj delam imam dogovorjeno letno bruto plačo in kakšnih dodatkov pač ni.Imam malo nižjo plačo kot sem jo imela prej, pa veliko bolj mirno življenje.Mož pa ravno z novim letom menja službo, v zdajšnji je vedno dobil božičnico, letos pa je ne bo, ker vedo da odhaja. Vendar tudi on pričakije v novi sužbi malo manjše obremenitve tako da mislim da se nam obeta lepše družinsko življenje.Je bilo obdobje, ko sva domov hodila samo še spat, nobene energije in časa nisva imela ne zase, ne za otroke.
Veseli pa me,da se nekateri ki ste v državni upravi zavedate svoje prednosti kar se tiče socialne varnosti in se mi zdi totalno nehigiensko od tistih ki jamrate da ne dobite nič. Probajte v kakšni firmi, ki se na trgu bori za svoj položaj, včasih je prav kruto.

Kje pa dela, če ni skrivnost?

A gre to za neto ali bruto zneske?! Zdi se mi noro veliko, katera firma pa je to, če ni skrivnost?

nič

Moram popraviti – danes sem slišala (nepreverjeno), da naj bi dobili 70.000 bruto. Upam, da res. Bo pa to prvič v 10. letih (če bo).

Kaj pa je to????????
Na zalost nic je moj sef(privatnik)prevohrn
LP

jaz žal nič,brezposelna
mož zaposlen v avst. 1500 eur oz. 362.000sit

lahko ste srečne ,kaj pa tiste reve ki so za božička dobile knjižice (stečaj),o čem naj se pa tisti reveži pogovarjajo.

Tudi moj mož ima 13-to plačo in še božičnico. Ravno jutri imamo Dedka Mraza. Upam, da bo moj Tadej vesel. Sedaj je prebolel virozo, ampak bo že nekako, pa čeprav še ni kot bi moral biti oz. zdrav.

Jaz pa dobim DOLGI NOS!

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Živjo!

Neto. Ne bi rada povedala kje delam in to zato ker bom morala poslušati kakšne poslovne odločitve sprejemamo pa da……………..
Zaenkrat, da potrkam, zelo uspešno podjetje.

Lp, T

New Report

Close