Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bozomon je nazaj

Bozomon je nazaj

Meli so post, bajram, zdaj je pa spet nazaj. V bistvu on vse podredi veri. Prav vedela sem, sigurno pride nazaj, ko bo konec bajrama.

Jaz sem pa vsa srečna mislila, da so ga blokirali. Zdaj pa spet cel mon smrdi po bozotovem dreku.

ne, je rekel, da ima kazensko do 31.3.

Odgovor na objavo uporabnika
sem mislila, 30.03.2025 ob 10:24

Jaz sem pa vsa srečna mislila, da so ga blokirali. Zdaj pa spet cel mon smrdi po bozotovem dreku.

ITak.

Prej sem pozabil dopisat… no bom pa zdej.

Sej jst vam zenskam priznavam svobodno voljo. Moznost izbire. Da lahko delate kar hocete. Pravice. Da smo isto vredni. Ja. Res.

Jst ti sam povem da se mogoce motis in da pogledas malo obsirno, ne pa kot fijakarski konj.

Bomo pa videli cigava je bolj primerna.

Zartrose, 30.03.2025 ob 10:25

ne, je rekel, da ima kazensko do 31.3.

Ne. Sem gledal. Do 30.3 me ne bo sem rekel.

@sem
mislila…

Se to. In ne vtikuj se v reakcijo vsega. Je popolnoma jasna in logicna.

Sem rekel prej s cim so se srecevale v preteklosti… da je to manj. Seveda se potem to tretira kot manj. Temu primerno. Al kako?

Verjetno so ga za praznik domov izpustli

Ima li supruge Božo? Ima li radosnih vjesti?

Najbrž je bil spet v zaporu za dva meseca, da je v naprej vedel točen datum kdaj bo spet na polno tu norelo. Tega mora imet mali buco, leni delikvent in torbičar nonstop na zalogi?

In sta takoj posrala cel forum, umsko zaostali kura in umsko zaostali božo…..eeeh

anonimna jaz, 30.03.2025 ob 10:31

Ima li supruge Božo? Ima li radosnih vjesti?

🤭😊

Haj ne zajebavaj

😂✌

Samo res ne razumem, da to dovolijo. V Avstriji je bilo že par muslimanskih napadov, pokolov. Pa so našli, da so prej po netu že imeli muslimanske izpade. Bozo to počne že leta in leta po monu, pravi islamski skrjanež pa nihče ne ukrepa.

Ne razumem, da MON to dovoli, da policija ne ukrepa. Pa menda ima že obsežno kartoteko, ker je bil že kot mladosntnik kriminalec. Potem ima islamske izpade tu gor, odkriti islamski skrajnež pa nihče ne ukrepa. Je res treba, da se zgodi kak islamski pomor nedoložni ljudi, da bodo ukrepali?

Ko zajebava? Čakam da se oženiš, da ti čestitam.

Planina, Polje, Povsetova. Za Planino je ze prestar, na drugi dve lokaciji pa se vedno zahaja. Oz. mu pomagajo do tja.

Iz malega delikventa, je nastal velik kriminalc.

Nekoč je starkam torbice kradel, zdaj pa kaj vemo kaj počne.

Vsekakor pa ta človek ne sodi na prostost. Je nevaren.

Islamski skrajneži so vedno nevarni.

iz malega, 30.03.2025 ob 11:47

Iz malega delikventa, je nastal velik kriminalc.

Nekoč je starkam torbice kradel, zdaj pa kaj vemo kaj počne.

Vsekakor pa ta človek ne sodi na prostost. Je nevaren.

Islamski skrajneži so vedno nevarni.

JA ane…

Ej redno je sam Bog rešu.

Skor pa bi u damasku končala. U rovih. Al kje že to je…

Kaj če bi njene gležnje vidu??😯😯😯

Lase?🙈🙈🙈🙈

Berete vi mon? Berete casopise? Gledate poročila?

Gdo se strelja po diskotekah?

bozomon, 30.03.2025 ob 11:52

JA ane…

Ej redno je sam Bog rešu.

Skor pa bi u damasku končala. U rovih. Al kje že to je…

Kaj če bi njene gležnje vidu??😯😯😯

Lase?🙈🙈🙈🙈

Berete vi mon? Berete casopise? Gledate poročila?

Gdo se strelja po diskotekah?

Moje lasje in gleznje lahko vsak vidi. Ne rabim imeti rute, ampak drugi slovenci vedo, da je moje telo nedotakljivo, medtem ko bi si me islamisti kar postregli ali kako? A ni bolje, da ce bi bil ti mohamed, da reces v svoji verski knjigi – punce si ne smeš kar tako vzeti brez njenega dovolenja. Aja lazje je napisati, da jo samo ruta resi in obleka do tal, tako je zascitena pred drugimi tipi. Pa še to ne drzi povsem : vemo, da punce nikamor ne smejo brez moskega spremljevalca, jo tudi tako napicijo ! Ampak tudi srecam posameznice z rutami brez tipov! Še te ne spostujejo tvojega alaha bogimon !!!!

zvesta in porocena, 30.03.2025 ob 15:26

Moje lasje in gleznje lahko vsak vidi. Ne rabim imeti rute, ampak drugi slovenci vedo, da je moje telo nedotakljivo, medtem ko bi si me islamisti kar postregli ali kako? A ni bolje, da ce bi bil ti mohamed, da reces v svoji verski knjigi – punce si ne smeš kar tako vzeti brez njenega dovolenja. Aja lazje je napisati, da jo samo ruta resi in obleka do tal, tako je zascitena pred drugimi tipi. Pa še to ne drzi povsem : vemo, da punce nikamor ne smejo brez moskega spremljevalca, jo tudi tako napicijo ! Ampak tudi srecam posameznice z rutami brez tipov! Še te ne spostujejo tvojega alaha bogimon !!!!

???

Mozu kaj sladkega povej.

https://9gag.com/gag/aD28qD9

Nekaj za bozomona, upam da zna angleško… Itak se bo delal, da je prebral in podal kr en brezvezni komentar….

bozomon, 30.03.2025 ob 15:29

???

Mozu kaj sladkega povej.

Jaz imam vsaj moza, ti pa k sreci 6letnice nimas !!!! Pa ne me kamenjat zdej !!!

zvesta in porocena, 30.03.2025 ob 15:48

Jaz imam vsaj moza, ti pa k sreci 6letnice nimas !!!! Pa ne me kamenjat zdej !!!

NEki sta mi jezna vidva sogovornika. Ti pa tist svinjožder. 😋

Šta vas muči?

bozomon, 30.03.2025 ob 15:58

NEki sta mi jezna vidva sogovornika. Ti pa tist svinjožder. 😋

Šta vas muči?

POSILJEVANJE Z BAJRAMOM NA NACIONALKI

Muci me, ker nisi podal svoj  odgovor na moj post v tej temi in na poste drugih uporabnikov ampak se bojim, da bos ostal brez besed…

bogimon pejd nazaj v ilegalo, 30.03.2025 ob 17:24

POSILJEVANJE Z BAJRAMOM NA NACIONALKI

Muci me, ker nisi podal svoj  odgovor na moj post v tej temi in na poste drugih uporabnikov ampak se bojim, da bos ostal brez besed…

Kaj naj ti odgovorim kokosi? Kako si podmukao?

Prej sem sel pod tus.

Nocem te ubit.

i oni koji se mimo Allaha drugom bogu ne klanjaju, i koji, one koje je Allah zabranio, ne ubijaju, osim kad pravda zahtijeva, i koji ne bludniče; a ko to radi, iskusit će kaznu.

I kad Allah reče: “Isa, Ja ću ti dušu uzeti, i k Sebi te uzdignuti! Očistiti te od nevjernika, i učinit ću da oni koji te slijede budu iznad onih koji ne vjeruju do Dana sudnjega! Zatim ćete se Meni vratiti, pa ću Ja presuditi o onome u čemu ste se razilazili!

Nismo li? Eto palestince. Nic ne mores.

Na zahodu… Alhamdulillah! Reku sm da lah me sam zapreš… samo daj mi molitven urnik, zaklen vrata i ne rabis gledat niti ce sem živ.

Lah sem in v raztrganih oblacilih… sam… izoliran…

Bring it on…

Medtem ko vasi soncki… moja generacija.

🤭

Prav obvezo si dela. Sami sebe okovali… posla si našli.

Medijski, modni, oglasevalski  zastrasevalski triki na meni Alhamdulillah ne delujejo.

Dok vi pušite sa svih strana.

Res prav pušite na vse strani. Zgubljaš.

Bismillahi rrahmani rrahim

Tako mi vremena –

čovjek, doista, gubi,

samo ne oni koji vjeruju i dobra djela čine, i koji jedni drugima istinu preporučuju i koji jedni drugima preporučuju strpljenje.

Majmune uradiše od vas. Čisto degradirano.

Zato ti furajo migrante pa smicalice prave.

Ker ste stoka. Ne pa napredni moderni. Bolj prizadeto, bolj sprejeto.

New Report

Close