Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bozomon je nazaj

Bozomon je nazaj

Bozomon je bil v mladih letih zaradi kraj in delikvence v poboljševalnici Planina.

Kazen za krajo je po Koranu sekanje roke v dlančnem sklepu. Torej bi moral biti islamski fanatik in vsiljevalec Korana Bozomon, danes brez obeh rok.

Odgovor na objavo uporabnika
bozomon, 30.03.2025 ob 17:46

Majmune uradiše od vas. Čisto degradirano.

Zato ti furajo migrante pa smicalice prave.

Ker ste stoka. Ne pa napredni moderni. Bolj prizadeto, bolj sprejeto.

Bebec Božo z možgani petletnika. Ob prihodu z zapora ti je mat cel kup sladkarij pripravila. Ti boš pa to zdaj vse naenkrat požrlo, namesto da si mal razporediš.

Misliš li ti da većina njih hoće da čuje ili da nastoji shvatiti? Kao stoka su oni, čak su još dalje s Pravog puta skrenuli.

Zar ne vidiš kako Gospodar tvoj sjenu rasprostire – a da hoće, ostavio bi je da miruje – i kako smo uredili da na nju Sunce utječe,

a poslije je malo-pomalo Sebi privlačimo.

Zadnjic naletim na ta drugi pa tretji ajet…

Itak nisi tolk globoko.

Vidis ce das nek predmet pa ga obsijes, ta svetloba ne pride zadaj. Logicno. In ravno tako je. Logicno. A to je samo tako al je nekaj vplivalo da je tako?

bozomon, 30.03.2025 ob 18:01

Misliš li ti da većina njih hoće da čuje ili da nastoji shvatiti? Kao stoka su oni, čak su još dalje s Pravog puta skrenuli.

Zar ne vidiš kako Gospodar tvoj sjenu rasprostire – a da hoće, ostavio bi je da miruje – i kako smo uredili da na nju Sunce utječe,

a poslije je malo-pomalo Sebi privlačimo.

Kr neki. Saj ne veš in sam ne razumeš kaj pišeš. Samo da nekaj klamfaš defektni mali bebec.

Oni ti neće nijedan prigovor postaviti, a da ti Mi nećemo odgovor i najljepše objašnjenje navesti.

Oni koji budu lica okrenutih zemlji u Džehennem vučeni biće u najgorem položaju i u najvećoj nevolji.

pendrek efendija, 30.03.2025 ob 17:53

Bozomon je bil v mladih letih zaradi kraj in delikvence v poboljševalnici Planina.

Kazen za krajo je po Koranu sekanje roke v dlančnem sklepu. Torej bi moral biti islamski fanatik in vsiljevalec Korana Bozomon, danes brez obeh rok.

download

In res stari🤭

Ti si mislis bom neko lukavstvo izmislilo, nek argument… a prav potrdis. Prav zajet si. 😮

Jak je. Res jak.

Božomon nemudoma se vrni na Povšetovo prostovoljno, kot tvoj pajadaš!!!!

Policija te že išce in te bo tudi našla. In verjemi, je bolje da se vrneš sam od sebe, drugače sledi celovita preizskava ritnih odprtin, ko te najdejo! Ne bo dobro!!

Kokoši je deloval vesel, ko je Božo nazaj prišel.

bozomon, 30.03.2025 ob 18:07

Oni ti neće nijedan prigovor postaviti, a da ti Mi nećemo odgovor i najljepše objašnjenje navesti.

Oni koji budu lica okrenutih zemlji u Džehennem vučeni biće u najgorem položaju i u najvećoj nevolji.

Kopiraš in lepiš neke nepovezane izseke. Ne mi reč da kot maloumni defekt sploh kaj razumeš, kar prilepiš. Če nisi v stanju razumet vsakodnevnih življenjskih stvari. Tolk si retardiran.

Anonimno 10562, 30.03.2025 ob 18:13

Kokoši je deloval vesel, ko je Božo nazaj prišel.

NE vem. Ja sam si bio obradovo foruma. Res. Kr smešku sm se. 🙈

Ampak hitr boste vi ponovno zasluzili omejitev kontakta.

Dobrodošel nazaj, dragi Božo.

Vesel oče, Kurešček

Anonimno 3408, 30.03.2025 ob 18:13

Kopiraš in lepiš neke nepovezane izseke. Ne mi reč da kot maloumni defekt sploh kaj razumeš, kar prilepiš. Če nisi v stanju razumet vsakodnevnih življenjskih stvari. Tolk si retardiran.

VIdi…

taka i taka stvar je…

Lahko ste nespostljivi do mene. Ja. Lahko. Ampak ne v moji prisotnosti.

Drugace pa ždite v svoji bedi še kak dan. Kaj to pomeni? Ode maki još za mjesec dana.

Halo pa šta mislite vi?

Ta dva sta na enakem nivoju.

bozomon, 30.03.2025 ob 18:18

VIdi…

taka i taka stvar je…

Lahko ste nespostljivi do mene. Ja. Lahko. Ampak ne v moji prisotnosti.

Drugace pa ždite v svoji bedi še kak dan. Kaj to pomeni? Ode maki još za mjesec dana.

Halo pa šta mislite vi?

Ajde mali debeli. Tvoj um je ostal na nivoju majhnega otroka. Kaj se sploh rineš na mon?

Anonimno 7931, 30.03.2025 ob 18:09

download

Če bi se po šeriatu dosledno amputiraale roke Ljubljančanom, bi bila polovica Ljubljančanov brez rok.

Politiki, župani, sodstvo, policija, zdravstvo, visoko uradništvo, kriminalci v dragih avtih, lastniki desetih stanovanj, privilegirane interesne skupine, kurji tatovi, duhovni mazači in zdravilci…

Anonimno 7633, 30.03.2025 ob 18:23

Ajde mali debeli. Tvoj um je ostal na nivoju majhnega otroka. Kaj se sploh rineš na mon?

VEva oba da sem mlajsi, lepsi, boljsi, z bolj trdim…

Tudi meni nebi pasalo da je tak zraven… ker potem bi vedno bil drugorazreden. Nema primata.

Dobro eto… uradičemo nesto povodom toga.

Sam rečt morš.

Bogoman, kinderjajček delikvent, kako je drugače na povšetovi? Baje ni tako slabo? Imate to precej dosti prostih izhodov je prišlo zdaj ven? Tebe spustijo kdaj v merkator po cokolino ali si tudi za to prelen in cakas da ti mamica dostavi?

Anonimno 3597, 30.03.2025 ob 18:28

Bogoman, kinderjajček delikvent, kako je drugače na povšetovi? Baje ni tako slabo? Imate to precej dosti prostih izhodov je prišlo zdaj ven? Tebe spustijo kdaj v merkator po cokolino ali si tudi za to prelen in cakas da ti mamica dostavi?

SVe dođe na vrata Alhamdulillah! Sve Allahovom voljo. dođe meni.

Ja “samo” Allaha dozivam! Nista drugo.

Vera744, 30.03.2025 ob 10:23

Meli so post, bajram, zdaj je pa spet nazaj. V bistvu on vse podredi veri. Prav vedela sem, sigurno pride nazaj, ko bo konec bajrama.

To je ta blesavi Bozomon sa 5oro djece u stanu od opštine, svi socijalka on još i na crno radi ko građevinac, kar dober lajfstajl, a pride tle drmr delat prec k je kej o njegovih rutarcah al pa kozjejebcih beseda al pa o muftiju čuftiju. Sam da je bajram se pokaže ko Muhmed izza grma polnega koz in kozjebcev.

Pol se tle še predstavlja in straši, ko je vse naprcal, ko da je nalašč jebal u dupe nas samo da bi pokupio naše IP.jove i se izdaja za KRiminalista. Od vsega kriminalista sam on je KR iminalac iz KRanja. Jebo te Alah i Mohamed cuzamen.

Mrš u halal vsa ta bozomonska gamad. Dobesedno.

Pišem prosto po njegovih blodnjah, sicer odličnmo obvladam pravopis, kar brez skrbi, 100 % Slovenec! In ponosen na to.

Noben ne sedi v bedi vsak dan, to si ti kr neki mislis, bozo, kako pa mislis, da smo vsi na socialni pomoci ali kako? Vsi ostali delamo, da ti dobis socialno podporo, dragi bozo!!!

Pa ko ne razumeš in ne mores v slovenscini podati odgovora v svoji cefurscini pisaris, da mi sploh ne vemo, kaj hoces povedat, ker v sloveniji mi ni treba znati cefursko govoriti, tebi pa je nujno da znas slovensko, ker je to uradni jezik in edino tako te razumemo!!!

In resno me skrbi za tvoje dusevno stanje, glede na slepo vero, ki jo imas, se bojim, da bos enkrat rekel fak it, bom pac zacel streljat nevernike, saj bom nagrajen s 72 rozinami oz kurbicami v onostranstvu po smrti baje je tko mohamed rekel, kot slepo zaupas, vse kar tam pise v eni bukvici, medtem ko druge mnenje od soljudi, ki isto kot ti hkrati istočasno zivimo na zemlji in se s svojimi problemi spopadamo, pa ne upostevas. Zalostno, kaj je sploh smisel tvojega življenja, razen to , da si padel v kremplje enemu pranju mozganov s strani drugih ljudi (tukaj nima pravi bog nobene veze)

bozomon, 30.03.2025 ob 18:26

VEva oba da sem mlajsi, lepsi, boljsi, z bolj trdim…

Tudi meni nebi pasalo da je tak zraven… ker potem bi vedno bil drugorazreden. Nema primata.

Dobro eto… uradičemo nesto povodom toga.

Sam rečt morš.

Bozomon pravi, da ima bolj trdega haha… Ampak zenske pa ne dobi !

Topel sprejem, 30.03.2025 ob 18:15

Dobrodošel nazaj, dragi Božo.

Vesel oče, Kurešček

Katoliki pa komaj cakate, da vas islam poje a je tako, veseli oče? Veseli oce je lahko peder in rad nastavi rit islamistom ali pa so ga dobro placali in podkupili, da se mu jebe za narod…

Radikalizacija muslimanske mladine v Sloveniji se začne z izgradnjo džamije v Ljubljani, ki jo je omogočil najbolj pošten župan na svetu, financirala pa zalivska salafitska monarhija. Verjetno še mallo prej, ko so pregnali muftija Đogića

Salafitsko-vahabitska radikalna islamska smer je vodena direktno iz sarajeva, glavni pa je Nevzet Porić.

Pred leti so pregnali muftija Osmana Đogića, ker ni hotel sprejeti radikalno islamske smeri. Đogić je bil zelo izobražen, zmeren, razgledan in dober človek, taka oseba pa nikakor ne bi smela biti na čelu islamske skupnosti v Sloveniji.

Ko je bil glavni mufti Đogić, ženske niso bile zavite v rjuhe, moški niso imeli džihadističnih bradic in nismo imeli halal mesnic.

Ko bomo Slovenci strnili vrste, bo morda prepozno.

New Report

Close