Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bozomon je nazaj

Bozomon je nazaj

Odgovor na objavo uporabnika
jup 100% dejstvo, 30.03.2025 ob 20:48

bozomon, 30.03.2025 ob 18:26

Anonimno 7633, 30.03.2025 ob 18:23

bozomon, 30.03.2025 ob 18:18

Anonimno 3408, 30.03.2025 ob 18:13

bozomon, 30.03.2025 ob 18:07

Oni ti neće nijedan prigovor postaviti, a da ti Mi nećemo odgovor i najljepše objašnjenje navesti.

Oni koji budu lica okrenutih zemlji u Džehennem vučeni biće u najgorem položaju i u najvećoj nevolji.

Kopiraš in lepiš neke nepovezane izseke. Ne mi reč da kot maloumni defekt sploh kaj razumeš, kar prilepiš. Če nisi v stanju razumet vsakodnevnih življenjskih stvari. Tolk si retardiran.

VIdi…

taka i taka stvar je…

Lahko ste nespostljivi do mene. Ja. Lahko. Ampak ne v moji prisotnosti.

Drugace pa ždite v svoji bedi še kak dan. Kaj to pomeni? Ode maki još za mjesec dana.

Halo pa šta mislite vi?

Ajde mali debeli. Tvoj um je ostal na nivoju majhnega otroka. Kaj se sploh rineš na mon?

VEva oba da sem mlajsi, lepsi, boljsi, z bolj trdim…

Tudi meni nebi pasalo da je tak zraven… ker potem bi vedno bil drugorazreden. Nema primata.

Dobro eto… uradičemo nesto povodom toga.

Sam rečt morš.

Bozomon pravi, da ima bolj trdega haha… Ampak zenske pa ne dobi !

Saj nima pogojev za poroko in očetovstvo, če je na grbi mame. Nesamostojen, brez zaposlitve, brez poklica, s kriminalno kartoteko… tudi muslimankam ni ugoden.

hard dick, 30.03.2025 ob 20:59

Saj nima pogojev za poroko in očetovstvo, če je na grbi mame. Nesamostojen, brez zaposlitve, brez poklica, s kriminalno kartoteko… tudi muslimankam ni ugoden.

Na koncu in pa je še grd za pogledat

Se bo sam vrnil bebec v zapor, ko se pri mami nabaše sladkarij?😜

Med džihadisti se je uril v Saudovi Arabiji. Od sedaj naprej ne bo več imel težav pri navezovanju stikov z ženskami, ker bo samo izvlekel nož. 😀

matias, 30.03.2025 ob 23:12

Med džihadisti se je uril v Saudovi Arabiji. Od sedaj naprej ne bo več imel težav pri navezovanju stikov z ženskami, ker bo samo izvlekel nož. 😀

Zato pa mu je islam tako zelo vsec, ker brez njega ne bi imel “uspeha” z zenskami ! 😉

Sam, nasmejem se vašim komentarjev, se pravi ste vi pravi islamisti, golf rad igram, hahaha.

New Report

Close