brač ali hvar
Živjo!
Letos si želim it na morje na en otok.
Iščem app za 4 osebe ob morju…
Ponavadi smo bili vedno na celini…letos pa bi radi doživeli čar otoka.
Kaj mi kdo priporoča.
razen energa predloga:hvar zavala, nisem še nič zasledila.
SAem zainteresirana tudi za kakšen naslov, telefonsko in še raje slikico…
Hvala
Mi smo bili lani na Braču v Supetarju in je bilo super. Zelo lepo in urejeno za majhne otroke. Poleg tega je tudi veliko sence.
Mi smo bili v apartmajih Vila Diana – super apartmaji, s klimo, z morjem pred hišo….Apartma je bil kar drag – odvisno, koliko boste namenili za dopust. Mi smo lani plačali za apartma za tri osebe 180 000sit.
To so ti apartmaji:
Je pa na Braču veliko zasebnih cenejših apartmajev, vendar so dokaj v hribu, tako da na poti s plaže narediš občutno višinsko razliko.
Na “obisku” smo bili tudi na Bolu na drugi strani Brača in ti rečem, da je tam skoraj še lepše.
Ne morem pa primerjati s Hvarom, ker tam še nisem bila.
lp,
N.
Bila tako na Hvaru kot Braču 2x.
Kar se tiče plaž, še posebno če imate majhne otroke, je Brač definitivno boljši.
Če pa imate slučajno kakšnen čoln da bi se z njim zapeljali na Paklene otoke, ali pa do kakšne plaže kamor se ne da z avtom, potem se tudi na Hvaru da kaj primernega najti za kopat.
Drugače, mi je pa Brač v vseh pogledih lepši, edino sivka in mogoče pokrajina ( tisti zapuščeni deli me vlečejo nazaj na Hvar)
Lp
Bol na Braču, proti koncu avgusta lani je bil zame en lepših krajev na Jadranski obali. Ampak res konec sezone, drugače je gužva prevelika.
Mi smo lani začeli prakticrati tako, da nismo ničesar v naprej rezervirali, ustavili smo se kjer nam je pasalo in vzeli apartma, ko smo ga videli na licu mesta – beri, ko sem se prepričala, da mi je obala všeč.
Po tej formuli smo trikrat dobili prenočišče, še zbarantali smo. Sin je bil star 2 leti, pa ni bilo nobenega problema. VEDNO je še kaj prostega!
PS: Na Bol smo pa prišli tako, da smo se v Splitu postavili v pristanišče in se odločili. Na Brač gremo. Ni nam bilo niti malo žal. In že na trajektu so nam ponujali prenočišče …