Najdi forum

bradavica

Zanima me, ce si je katera sama odstranila kako odvecno bradavico na telesu. Imam eno manjso, ki pa me zelo moti – kaksna ideja?

raj ne počni tega..se ti lohk kej vname pa zagnoji….pejt k dohtarju al pa pejt u lekarno pa praš za kako mažo

Lara!

Tudi sama sem imela bradavice, več manjših in to na dlani.
Ful so me motile in sem bila že čisto zakompleksana.
Šla sem k dermatologu, ki mi je prvo vse izrezal. Žal so mi potem zrastle nazaj.
Sem šla potem spet k dermatologu in so mi jih žgali-mislim da z zmrznjenim dušikom.
Tisto je pa pomagalo in zdaj jih nimam več.
Po moje tukaj ne pomaga nobena krema, tako da se oglasi pri zdravniku.

Tocno tako! Odstranijo ti jih s tekocim dusikom. Na zacetku sploh nic ne cutis, proti koncu pa te malce skeli. Ni nobena bolecina, zato kar brez skrbi pojdi k osebnemu zdravniku in se naroci, da ti jih odstranijo! Brazgotine po odstranitviji ni in bradavica se ne pojavi!

lp, Jessy

Jaz si jih (kadar se mi kera pojavi) namažem z Marquart-om. Dobi se v lekarnah v Nemčiji. Pa v Avstriji mislim da tud. Pri nas tega nimajo. Vsaj ko sem jaz kupovala nazadnje še niso meli. Namažeš si vsaki drugi dan 5 krat. Pa res izginejo.

Zelo dobre izkusnje z odstranjevanjem bradavic imam pri dermatologu dr. Predragu Aleksiču; ordinacijo ima za Bežigradom v Ljubljani, njegovo stevilko sem dobila v Vivi. Bradavice odstranjuje z laserjem. Pred odstranjevanjem mesto posega z lokalno narkozo omrtvici, zato je poseg povsem nebolec, tudi ce gre za bradavice na bolj obcutljivih delih (pri meni podpazduha). Na mestu, kjer je bila bradavica, ostane ranica, ki se v cca 1 tednu povsem zaceli; prvi dan po posegu ranice ni priporocljivo mociti, dokler ni povsem zaceljena, se tudi odsvetuje izpostaljanje soncu. Po posegu se bradavice ne ponavljajo.

Ali si mogla ta poseg kaj placati in koliko, ce si ga mogla? Bi lahko tudi nam zaupala njegovo telefonsko stevilko?

Dr. Aleksic ima samoplacnisko amulanto; meni je odstranil eno obicajno veliko bradavico in cca 3 cisto majhne; uradno ima (je imel pred 2 meseci) ceno po odstranjeni bradavici mislim da 5.000 do 6.000 SIT, ampak mislim, da se ne drzi cisto strogo cenika, ker je meni za vse skupaj racunal 8.000,00 SIT. Njegove telefonske pa ta hip ne vem, jo poiscem in sporocim prihodnji teden.

Pa se obljubljena telefonska stevilka za ordinacijo dr. Aleksića: 01 540 15 55

New Report

Close