Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek brane kobal

brane kobal

a je bila katera pri njemu?
Kakšno ceno ima?
Ste bile zadovoljne?
Lp

Bila, zelo zadovoljna. Zdajle se točno ne spomnim za ceno, ker je že kar nekaj časa od takrat, ampak mislim, da nekje okrog 10 tisoč za kontrolo in novo nastavitev frekvenc.

dober

Mi lahko ena pove pri čem vse ti lahko on pomaga?

Jaz sem malo brala o njegovem generatorju na forumu o raku, kakšne izkušnje imajo ljudje z njim, ker pač zatrjuje, da zdravi vse od raka naprej in nazaj, pa ni niti enemu pomagalo… Možno pa, da ti pozdravi kak prehlad, in to že v sedmih dneh! :))

Zanimiv odgovor, Maja. Jaz sem se za obisk pri njem odločila po priporočilih na medmrežju in rečem samo to: sem zadovoljna. Zelo zadovoljna. Brez slabe vesti ga priporočim naprej.
Iz tvoje izjave lahko sodim, da ga nisi imela prilike spoznati kot zdravitelja. Jaz pa lahko rečem iz svoje izkušnje.

Prodam Aparat za frekvenčno terapijo (FTB112 F-SCAN KBS version 2010) cena 1.300 EUR

Računalnik, na katerega vas priključi prof. dr. Brane Kobal, biofizik, preišče vaše telo in ugotovi bolezenske frekvence. Obrnjene oziroma komplementarne frekvence vam nato “spravi” v majhen frekvenčni generator, ki ga nesete domov in se zdravite.
V računalniku tudi že shranjeni programi za razne bolezni( prhljaj, zobobol, prehladi, herpes, oziroma 301 bolezenskih znakov)
pokličite 031 345 971

Pozdrav,
nimam svoje izkušnje, poznam pa osebno gospoda, ki je doma blizu Pivke in je imel raka na pljučih. Bil je tudi na invalidskem vozičku. Pri gospodu Kobalu se je zdravil več let. Najprej je bil še nekaj časa na berglah, sedaj pa hodi normalno. Zbolel je pred 6 ali 7 leti. Sedaj pravi, da je popolnoma zdrav. Morda ga kdo pozna, ime mu je Zvonko.

Prosil bi za nasvet, če je kdo kdaj uporabljal ali sam izdelal Zapper, kakšni so bili resnično rezultati.

Hvala

Marjan

Z možem sva bila na njegovem predavanju. Kaj naj rečem. Zdelo se nama je super. Nič ne prodaja, nič ne ponuja. Ta človek je živa enciklopedija nasvetov. Od prehrane, do psihoterapije, do izdelave tinktur, vaje za hrbtenico. Najbolj nas je navdušil z nasveti, kako lahko vsak doma izdela preparate iz zdravilnih zelišč, dobili smo naslove za brezplačno literaturo na internetu. Takšno predavanje bi lahko poslušali ure in ure. Hvala in še enkrat hvala za takšno predavanje.

Predavanje 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Za zdravljenje pa vsak po svojem. Mi smo se odločili, da gremo zaradi borelije.

G. Kobal po Cobbisu ali Sicrissu nima nobenega naziva Dr. ali prof. Tudi ni nobenih objavljenih člankov. Sam imam neprijetne izkušnje z njegovim zdravljenjem,ko mi je pred leti ” zdravil” ženo.Nekaj dni po tem,ko je izjavil, da je telo prehodno in raka ni več,mi je žena umrla.Čisti blef in nateg ter vlečenje denarja skupaj z neko nutricionistko  v neki drvarnici v Fužinah  Le kje so organi,ki bi preprečili delo ljudem,ki služijo na naivnosti in stiski ljudi.

New Report

Close