Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BRANE, POMAGAJ!

BRANE, POMAGAJ!

Odgovor na objavo uporabnika
Za hec, 25.12.2021 ob 11:34

Če že naletim kje nanj, ga rada preberem, a za hec. Da bi mu pisala za nasvet, si pa ne predstavljam. Je pa res, da je bil nekoč precej hot, pa tudi oral je ledino v rušenju tabujev.

Groza. Poštene a 🤣

Smeha smeha, 25.12.2021 ob 16:44

Groza. Poštene a 🤣

imam raje dolgočasneža. dva atraktivca, zlom na veji 🤣 Kot dve ženski vitka in debelejša, domn domn domb, vse boli. sitna sem no  včasih paše  😂

Smeha smeha, 25.12.2021 ob 16:42

Joj, a London on pop tv spet Groza 🙃😅🤣🤣🤣🧐🙄😱😳😅😆😆😆😆

xrobi, nobeno flancanje ni zdravo 😅🤣🤣🤣😂😂😂😂🙃🤗😆😆😆😆😆

Rešujemo nek problem.

Grenivka422, 24.12.2021 ob 10:01

Njega pa ne bi nikoli nič vprašala, niti za nasvet za kilogram moke ne 🙂 oduren naduvan, nagravžen tečen, še pred leti s tistimi mokrimi sanjami v Omami ali Anteni al kaj je že … 😀 Večni nakladač. Okusi pa so različni …

Grenivka, meni se pa zdi, da bi bil Branetov seksualni nasvet več kot dobrodošel zate.  🙂

Jaz ga sicer načrtno nisem brala, če sem pa naletela na komentar, sem prebrala. Se pa spomnim kako me je nekdo v preteklosti skušal še od tega odvrnit, ga je blatil.. hahaha.. Brane pač pove, tako kot tipi delujejo, če ga kakšna vpraša za nasvet okoli desca.. lovači sexa se pa tega bojijo, da razkriva njihove lovaške finte..

Zgleda zelo dobro, kajti on skrbi zase!

Pojejte se ostali, ki zgledate kot stare obšlesane metle!

Dedci s trebuhi in sivimi lasmi, babe pa debele in zanikrne v pajkicah.

Brane zelo dobro zgleda za svoja leta in ja, takega lepotca se ne bi branila zraven sebe.

Povrhu je še fit in dobro suče pero!

Haha…sama foušija vas je!

Na spletni strani zadovoljna,si me najbolj zanima, kdo dejansko dobi sporočilo, ki je lahko oddano anonimno. Upravljalec je ProPlus

matias, 25.12.2021 ob 16:58

Grenivka, meni se pa zdi, da bi bil Branetov seksualni nasvet več kot dobrodošel zate.  🙂

A misliš? Heheh le kakšen nasvet bi to lahko bil? Lahko mi edino pomaga pri pospravljanju, za ostalo pa mislim da vem kako gre in kaj kam paše 😀 tako da hvala vseeno … 😀

Grenivka422, 25.12.2021 ob 20:10

A misliš? Heheh le kakšen nasvet bi to lahko bil? Lahko mi edino pomaga pri pospravljanju, za ostalo pa mislim da vem kako gre in kaj kam paše 😀 tako da hvala vseeno … 😀

Spet ena kraljična na Monu.Oziroma …misli, da je kraljična…

xrobe, 25.12.2021 ob 19:59

Na spletni strani zadovoljna,si me najbolj zanima, kdo dejansko dobi sporočilo, ki je lahko oddano anonimno. Upravljalec je ProPlus

Lado Bizovičar ali Branko Čakarmiš 😀😀

Grenivka422, 25.12.2021 ob 20:24

Lado Bizovičar ali Branko Čakarmiš 😀😀

Hvala 🙂 , čim sem videl ti dve imeni, sem se avtomatično spomnil na Katarino Čas. Ne vem zakaj.

xrobe, 25.12.2021 ob 20:38

Hvala 🙂 , čim sem videl ti dve imeni, sem se avtomatično spomnil na Katarino Čas. Ne vem zakaj.

Ja ker so preživeli veliko časa skupaj 😀😀😀

Kje so časi njegovih kolumen, ko sta skupaj z “divjim v srcu” polnila strani revije Lady?

Prav res Grenivki ne bi škodoval kakšen izmed mnogih njegovih konstruktivnih nasvetov.

donporleone, 25.12.2021 ob 22:08

Kje so časi njegovih kolumen, ko sta skupaj z “divjim v srcu” polnila strani revije Lady?

Prav res Grenivki ne bi škodoval kakšen izmed mnogih njegovih konstruktivnih nasvetov.

Prav zares ja 😃😃😃😃 samo še to se mi manjka ja hehe

Grenivka422, 25.12.2021 ob 22:13

Prav zares ja 😃😃😃😃 samo še to se mi manjka ja hehe

Kar pogumno, z besedo na dan, kaj te teži? 🤣🤣🤣🤣

donporleone, 25.12.2021 ob 22:38

Kar pogumno, z besedo na dan, kaj te teži? 🤣🤣🤣🤣

Prav nič, uživam 😄

postavi vprašanje, 24.12.2021 ob 02:55

https://www.zadovoljna.si/moda/to-so-najlepsi-trendi-za-praznicne-zabave.html

Lza

Zaskrbljena             Lep pozdrav Brane.. Sem ženska starejša imam eno hčerko poročeno in tri unuke.. Z hčerko nikako ne mozemo najti skupni jezik.. Skoz se prepiramo in čutim da se moja hči skoz spremenila.. Ko me klice da pazim vnuke. Ona kar gre za tri dni z prijateljicami na izlet meni pusti tri otroke in dva psa.. Bolana sem in nemorem veliko delat ampak postorim vse kolko lahko skuham počistim hišo in mirkam najmlajšega unuka dva sta že malo večja in ona dva gresta v svoje sobe na rac in  pridejo samo jest v kuhinjo ko sta lačna hčera pa pokliče svoja otroka in sem slišala  kako grdo govori otrokom za mene.. Ker je bil z voznik uklopljen vnukica je celo rekla babica vse sliši pa ji je rekla kaj pa pol… Ko se vrnila z izleta jaz sem že bila v postelji ona je kar šla mimo v zgornje nadstropje in se začela stret da nic ni pospravljeno. Vprašala je otroke kaj je takšna kopalnice in tako naprej.. Sem se oglasila in sem ji rekla da sem vse počistila pre ko sem šla spat.. Sem rekla mir rabim bolana sem.. Neki je se govorila naprej.. Taki da nisem skoraj nič spala.. Odlucila sem da zjutraj takoj grem domov.. In ko je prišla dol sem ji rekla ti mene nebos kregala saj  jaz sem delala kolko sem lahko kaj bi rada od mene.. Sem rekla jaz grem domov pa mi je rekla nemores iti domov rabim varstvo za tega malega.. Sem rekla ja več nebom varuška i čistilka tebi dok ti okoli pohakujes.. Začela se dreti na mene kaj mislim da sem.. Sem ji rekla ja odhajam name več ne računaj. Palo je tolko grdih besed z njene strani.

Sem. Ji rekla da te ni sram 3 dni sem sama z otrokom in ti   v zahvalo me napadaš.. Ona je samo govorila jaz rabim varstvo nemorem iti delat.. Sem se odlucila da nebo več po njenim in sem res sla  domov

.. Posle tega nismo se vec slišale že tri mesece dusa me boli za vnukom pogresam jih zelo ampak  posle toliko uvred nemorem  se jih javiti prva.. Lahko povem da se hcerka ločila od prvega moža in znjim ima dva otroka potem se poročila z drugim in znjim ima tega malega otroka.. Vse dok je bila z prvim možem mi smo imeli blizko kontakt majke in hčerke ker je moj zet bil dober človek iz dobre porodice lepo uzgojena in sem ga zelo rada imela.. Ta drug pa ni doma ker je službeno odsoten velikokrat je sama z otrokom.. Jaz bi ji rada pomagala ampak nemorem dovolite da se ona izivljavat nad mano.. Vprašanje je kaj da naredim da bi vnuke videvala zelo jih pogresam.. Da ji pisem da ji pripelje al pa čakam.. In čakam njen klic katerega menda nikoli nebo.. Zalosna sem in zelo nesrecna…

New Report

Close