Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brane pomagaj

Brane pomagaj

Brane, pozdravljen! Kot kar precej ljudi, ki ti pišejo, imam tudi sama tegobe. Že kar nekaj časa se videvam z moškim svojih let. Nisva v zvezi, no, on je, jaz nisem, naslednja težava je v tem, da ne vem, kako tipu povedati, da me moti njegova “gmajna” med nogami. Ni urejen, malo bi pa lahko pristrigel stvar, pa uredil tako, da bi bilo vsaj za pogledat, ojej. Tako pa se mi že ob pogledu na goščavo obrne želodec in mu ga sploh nočem vzeti v usta. Jaz sem vedno urejena, tako kot je treba. Večkrat sem mu namignila, da bi lahko vsaj malo dlake skrajšal, pa malo uredil. Začela sem se upirati pri orali, enostavno mi je slabo že na pogled, a ne vem, kako naj mu povem, da naj se hudiča že enkrat zrihta. Po telesu (roke, noge, prsi) ima bolj malo dlak, spodaj pa je, huh, bljak. Imaš morda kakšen nasvet, kako moškemu na lep način, brez da bi mu na hud način stopila na ego, povedati, da je prima dečko, sam spodaj pa je fuj … aja, imava 26 let. Sunshine81

Pa ti vseeno povem, da bo težka. Ker je tip v vezi, očitno njegovi vezi to ustreza. Ti si mu samo tako malo za usput in zaradi tebe tega ne bo spreminjal.

Me pa zanima, ko pišeš, da si ti urejena tako, kot je treba – kako pa je treba? Kje to piše (v katerem uradnem listu je bilo objavljeno), da se še jaz uredim (da ne bom kakšne kazni plačala)?

In Brane ji je dal nasvet.

New Report

Close