Najdi forum

branje

Kaj sedaj berete?

Vse o fantu. Nemesto za ogled fima, sem se odločila za nakup knjige. Lahkotno branje, ki bi prav paše v teh dneh.

Kaj pa ti bereš?

Dušan Rutar- Teološki spisi (izdalo društvo za zaščito ateističnih čustev). Pred to pa Dušan Rutar- Freud proti papežu.

…če je kdo prebral Rutarjeve Teološke spise, mi lahko prosim nekdo razloži definicijo svobode filozofa Derridaja. Po njegovem pomeni definicija svobode zanimanje za smrt. Je kdo bral celo Derridaja samega?

Jaz sem še neodločen. Ne vem, če klati neumnosti ali pa sem jaz preneumen, da bi razumel. Seveda pa je tudi možno, da je oboje.

Pojdi, kamor te vodi srce od Sussane Tamaro. Luštna knjigica.
Lp

Pogovori z Bogom od Walsch-a.Da misliti.

dijo

Zora Piščanc: Na obalah morja. Najboljša knjiga na svetu!

Philip Pullman: SEVERNI SIJ – NJEGOVA TEMNA TVAR I

LP Alja

Derridaja še nisem brala, ga bom pa še morala za izpit iz psihoanalize – ti takrat sporočim! 🙂

Violina od Roka Klopčiča.

Romeo and Juliet

Romeo and Juliet

Že, že, da je luštna, samo v čem?
Vivacefizl je pisal/pisala:
>
> Pojdi, kamor te vodi srce od Sussane Tamaro. Luštna knjigica.
> Lp

Hemingway’s Chair od Michaela Palina. Komaj začela, zato še ne morem reči ničesar – ampak Pythonovci me v življenju še niso razočarali!

Lewis Sinclair: Babbitt. Ampak meni knjiga sploh ni zanimiva. Sicer sem komaj na 200. strani (od 320). Vztrajam samo zato, ker sem ze zacel. Takoj, ko zakljucim, pa navalim na Solzenicina: Rakov oddelek.

Ker “odmaram živce” po izpitih, sem se odločila za bolj lahko branje…
Kurje juhice za dušo… luštne zgodbice, čeprav na cajte preveč ameriško pocukrane…

Anthony Starr – Feet of clay,
enkratna knjiga o gurujih z nadnaslovom – saints, sinners and madmen

New Report

Close