branje
Moja 10 letnica je kljub temu, da že skoraj od rojstva 🙂 beremo vsak večer, prav nenavdušena bralka. Domača branja nekako predela (pa tudi ne vem, če res vse), všeč so ji bile Anice (a sama ni prebrala vseh, ker sem jih brala jaz naglas), zalagala sem jo z detektiivkami (se ne spomnim naslovov, ena serija), pa ni bilo kaj dosti odziva, no, zdaj je pa sama v knjižnici našla Superkokoš Hana (in še ena je iz te serije), to je pa pogoltnila. Je pa ekološka tematika 🙂
tudi sama se spominjam težav, ki sem jih imela s sinom. dokler mi ni nekdo svetoval, naj mu dam stripe mikija mustra.. vsak strip je prebral nevemkolikokrat, ampak počasi je dobil veselje.
potem smo mu dali piko nogavičko – še danes, pri 30 letih jo prebira. pa jules verna – skratka, mislim da je bolj važno, da jo knjiga zanima kot to, da jo silite v čitanje.
mogoče pa samo potrebuje čas in jo bo strast do knjig malo kasneje zagrabila. skupaj pojdita v knjižnico in naj si sama izbere knjigo. mogoče se ji bo dobro zdelo, če ji bo knjigo svetovala knjižničarka.
srečno