branko čakarmiš in talenti
Ne vem, ampak tam okoli 40 najbrž. Ženo pa nima kaj posebnega. SLIKCA
meni je tale žirija čisto mimo
kostelic je postarani žigolo, ki se je sposoben samo še cedit, kakor hitro kakšna ženska pokaže malo gole kože, lucienne vedno težje poslušam, ker ženska ni sposobna v slovenščini povedat enega normalnega stavka, ampak je treba poslušat z muko, kaj ji bo uspelo povedat, na koncu itak zmuti vse napol po angleško, poleg tega ima večvrednostni kompleks, ker je angležinja, čakarmiš pa hoče igrat simona cowella, ampak popolnoma brez uspeha.
Mislim da je letnik 65. Žena je na tej sliki noseča, zato je malo porejena, drugače pa je kar simpatična.[/quote]
Meni se pa žena zdi luštna na pogled, noseča al ne.
In sem presenečena, da ima ta dec takšno simpatično.
Prej bi ga dala k kakšno barby, ker on mi deluje kot želelbibitifrajer, amitonažalostneuspe tip.
Ljudje božji….če imaš malo več kg ali če si slučajno noseča,si pa pod nivojem.Nisi lep,si mimo….
Potem nas je kar nekaj takšnih!
Poznam kar nekaj groznih skeletov ali obešalnikov,ki spominjajo na okostnjake v biološkem kabinetu.Ovela koža,gube,starikav videz,skoljoza….So kot suhe češplje.Je to lepo za oko?
Je ženska povprečnega videza in on prav tako.Ima simpatičen nasmeh in to je dovolj za naše oči.
uh, kaže jih pa 20 več
žirija res ni bila posrečeno izbrana, sem pogledala par posnetkov, pa me je minilo – zaradi žirije. Lucienne se ves čas drži tako, kot da se ji nekaj hudo gravža, Kastelic ima grozno grde umetne zobe in itak tripa samo na napol slečene ženske, Čakarmiš pa pač mora biti zraven, če je že šefe na PopTv-ju.
brezveze. Kaj je to žirija, bi si lahko pogledali pri Britain’s got talent ali X-factorju.
KURA kurasta
Re: branko čakarmiš in talenti
10.05.10 11:38
Citiram:
njegova bivša
Branko je bil 21. aprila star 42 let.
kaj ko bi nam zaupala še kak oseben podatek, poleg točnega rojstnega dneva? Mislim, eni pa res ne veste, kje je meja, do kje se lahko še objavlja privatne podatke po internetu…
Ja marija sveta pa saj ni povedala prav nič skrivnostnega (osebnega) če je napisala njegov rojstni datum. Drugače mi je pa Branko do zdaj edini plešec, ki mi je res všeč.
Komisija mi je pa kar v redu, pa saj bi tudi če bi bili drugi tudi te skritizirale.
Naša komisija je Slovenska in ni Angleška. Je pa naša!
a bejž no
a da rojstni datum ni osebni podatek? Rabiš še samo kako stalno prebivališče, kar najdeš v imeniku, pa lahko greš sklenit kako pogodbo v njegovem imenu.
Sicer sem pa ziher, da če bo ta človek kdaj naletel na te nebuloze, bo točno vedel, katere kure se je še pravi čas znebil… Glavno, da je lahko napisala, da je njegova bivša