Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brat računa, da bo sine šel za zeta

Brat računa, da bo sine šel za zeta

Imam brata, ki je v življenju bolj kot ne zavozil. Proizvodnja, poroka s sebi podobno in 3 otroci. Ok. Težava je v tem, da tem otrokom nič kaj ne privošči. Najstarejši bo že 20. Včeraj smo bili pri starših na večerji, šinfal me je, ker sem jaz našin dvem vsakemu prepisal po eno hišo. Kar nekaj. Potem pa sem mu rekel, kaj pa misliš ti svojim dati, tastarejši je že velik. Pa je povedal, da bi bilo super, da bi si dobil kakšno punco in šel kam za zeta v kakšno mansardo. Ja bog pomagaj no. Otroku pa ja moraš dati nek svoj prostor, hišo, stanovanje, karkoli.

In kaj je s tem narobe? Zakaj bi pa moral fant vzet kredit??? Naj ga vzame ženska!

Temu se reče optimizacija zazidljivih površin. Tvoj brat ne razmišlja narobe.

Pravilno! Naj si punca stroške dela.

Odgovor na objavo uporabnika
dajmo se zresnit, 28.12.2024 ob 12:27

Imam brata, ki je v življenju bolj kot ne zavozil. Proizvodnja, poroka s sebi podobno in 3 otroci. Ok. Težava je v tem, da tem otrokom nič kaj ne privošči. Najstarejši bo že 20. Včeraj smo bili pri starših na večerji, šinfal me je, ker sem jaz našin dvem vsakemu prepisal po eno hišo. Kar nekaj. Potem pa sem mu rekel, kaj pa misliš ti svojim dati, tastarejši je že velik. Pa je povedal, da bi bilo super, da bi si dobil kakšno punco in šel kam za zeta v kakšno mansardo. Ja bog pomagaj no. Otroku pa ja moraš dati nek svoj prostor, hišo, stanovanje, karkoli.

Hehhehh 🙂  Tvoji bodo pač dojenčki do groba.

Kaj pa vem, eni so kar sposobni pa ni lih treba da jim starši vse na pladnju prinesejo. Tkole, če pogledam, verjetno ni pravilo, ampak tisti ki jim starši vsega ne dajo, so bolj iznajdljivi, oz. vejo da brez nič ni nič, dokončajo šolo, se borijo za dobre službe… Kar vidim žensk da so se priženile v hišo, mansardo, so pa vse neke trgovke, frizerke…Nobenih ambicij, kar se jim pokloni to imajo. Ponavljam, ni pravilo, samo opažam.

Pa sej “otroku” moraš dati nek svoj prostor….

Otroku že, če ne, to zahtevaš od države. Sam, da si je najdel sebi podobno, v nasprotnem bi zagotobo šla narazen in evo že imamo sirotke. Drugače zet še gre, če ima ambicije, sicer je hiter odj..al.

A je to tema za klike? Kaj zdaj niso več merilo uspešnosti poroka in otroci? A niste pisali, da so tisti brez otrok luzerji in luzerke?

Res ne vem, kako smo potem mi preziveli, ki nismo dobili nic in smo morali vse sami? 🤔🤔

Ti si svojima prepisal hisi. Super. Pa jih zdaj, ko si jih poslal v zivlkenje, pustis pri miru ali si jebeni kontrol frik?

Se mi zdi, da veliko starsev, ki tako vse postiljejo svojim otrokom, se naprej kontrolira in ureja njihova zivljenja, otroci se pa brez starsev ne znajo niti v postelji pokrit, kaj sele kaj drugega.

V čem je problem? Če sta dva resna in svoj zakon jemljeta resno je čisto vseeno gre on za zeta ali pa ona za snaho. Živita itak pod isto streho.

lol

Odgovor na objavo uporabnika
dojenčki, 28.12.2024 ob 15:28

Hehhehh 🙂  Tvoji bodo pač dojenčki do groba.

Njegovi pa paraziti do groba

Je prejsni mesec odvreckal nazaj k mamici v svojo otrosko sobo v 2,5 sobnem stanovanju. Pri placi 2k ni imel evra prisparanega. Hisa novogradnja je na mene – itak sem jo jaz financiral.Hci je ostala z vnuki not.

Moraš? Ti bi moral imet pa črno kožo. Odvisno od možnosti. Dnk. Zavosil? Trudil se je po svojih najboljših močeh. Mogoče ideja, da greš za zeta ni slaba.

Provokacija. Zavozil si

New Report

Close