Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Brata Hafner Ljubezen po domače

Brata Hafner Ljubezen po domače

Saj vem, tele oddaje so za poneumljanje. Ampak vseeno.. sem zadnjič nekje prebrala, da je in brat, ki ima brado, rekel, da je bil že na 4 absolvencih. Wtf? Ne bi prisodila, da ima (glede na besednjak) kaj več kot oš? Brat ravno tako oz še to ne.. saj v končni fazi me res ne briga, ampak če se nekdo javno izpostavi, pa lahko zvemo kakšno izobrazbo ima. Pa za kakšne 4 absolvente gre:-)

absolventski izleti so žurke, ki jih organizirajo privat organizacije in nimajo s statusom študenta prav nobene veze. Komot je šel na 4 absolvente in se nakavsal do onemoglosti, saj ne zgleda slabo.
Baje sta fanta izkoristila to promocijo za ustvarjanje lastnega kurnika in ženske počepajo kot nore.

1 Kidanje gnoja
2 Košenje trave
3 Ličkanje koruze
4 Raztegovanje kravjih seskov

Luštna fanta. Tudi delavna verjetno. Na žalost pa precej vulgarna, sploh “ta mau”.

Hahahaha ma kakšna izobrazba prosim 😀 Tedva več od lesne ali pa strojne v Škofji Loki nista prišla. Pa še to bi blo zelo dobro, če bi. Ker glede na kulturni nivo, zgledata k, da bi lih kar izpod skale prilezla. Pa tiste glupe izjave mlajšega zadnič. Precej na primitivnem nivoji, sploh če veš, da prav veliko praktičnega še ni bilo. Bolj fantaziranje…

Jaz sem šla na a.izlet kot povabljenka od prijateljice. Več kot jih gre, ceneje pride.

Oddaja je prav zabavna.jaz se prav nasmejim.poglejte si uradno stran od oddaje na facebooku.so posnetki od tega tedna.res smešno.najhujše so pa stare babe.obmetavajo se z hrano,se žalijo,na zabavi so vse zmešane lavfale k moškemu kot najstnice.hahahaha

Saj se mene prav nič ne tiče, vendar delujeta kot bi imela pomožno šolo, niti osnovne ne.

ah dej no, to je posledica odraščanja v zdravem vaškem okolju. Otroci plezajo po drevesih in včasih tudi kateri dol na glavo pade……
je pa oddaja najboljša humoristična serija narejena v Sloveniji. Igralci bi se morali malo zgledovati po njih.

Ravno to šoli sem tudi sama razmišljala…..

ah dej no, to je posledica odraščanja v zdravem vaškem okolju. Otroci plezajo po drevesih in včasih tudi kateri dol na glavo pade……
je pa oddaja najboljša humoristična serija narejena v Sloveniji. Igralci bi se morali malo zgledovati po njih.
[/quote]

Kaki dober komentar, sem se nasmejala kot že dolgo ne….. kaki Hanzeki so to, za dol past hahaaa

Večina sodelujočih je retardiranih, žal. Ne vem, zakaj je na podeželju večina takih. Ne znajo se obnašati, ni mi jasno, kako to, kaj je krivo. TV pa zaradi gledanosti izbere najraje take. V hrvaški isti seriji imajo pa še umsko prizadete, zaradi katerih je potem gledanost še večja. Naša Hafnerja sta pa obup takoj ko odpreta usta.

Smešni so. Precej zaigrano. Ampak vseeno, nekatere scene se vidi, da so so spontane. To ke res en čist drug nivo 9kmunikacije. Mam občutek, da se nihče ne bo našel prave ljubezni v tej sezoni.

Vsi, ki v tej iščejo partnerje, SO retardi. Pa večina tistih žensk, ki so jih prišle “osvajat”, tudi. Najbrž je POPTV našel največje luzerje in reveže, ki so pred kamerami pripravljeni špilat zagretost za te bebčke. Za par 100 € honorarja, ali pa še to ne.

Tale dva brata sta sploh smešna, med ostalimi retardi prav izstopata. V predstavitveni oddaji nista kaj dosti govorila (samo kratka predstavitev), zdaj pa je prišla na plano njuna retard psiha. Prava rednecka. Oba se ves čas hahljata in se obnašata kot dva maloumneža. Oni, ki je brez brade, je prav nagravžen, medtem ko v hosti nabija tisti ubogi grdobki pred kamero o nekem analnem seksu (po drugi strani si ga pa žlajfa že leta in leta in mu itak pride že na njeno škiljenje z razdalje 15 cm). Oni drugi, z brado, se pa tudi obnaša kot en iz šole Janeza Levca. Pa tema dvema niti sosedova ovca ne da, ni šans da dobita neko normalno žensko. Retarda.

Pa un grdobec, ki je uspel sezidati neko bajturino v vukojebini…. Eno grdobo je naložil na motor in peljal domov, druge grdobke pa so lazile za njim 2 kilometra?!

Tretji un tastar z brki, obkrožen s starimi čarovnicami – ampak tudi sam ni vreden pol pol litra postane vode.

Pa tista primitivna baba pa njeni “snubci”, haha. Pa kje so našli toliko retardov na kupu, no?????

Dobro si jih je privoščil POPTV, vse po vrsti.

To je reala baby !
Malo za nasmejat pa je .

Ti si še najbolj prizadeta oseba od vseh tam nastopajočih, ki tole spremljaš pri nas in še pri sosedih. Svoji k svojim, ti odlično spadaš v njihov umski doseg.

Pošteno povedano, tudi “luštna” nista.
Vizualno sta podpovprečna – kar se vidi šele zdaj ko ju kamera malo bolj kaže. Zalit bunkež in malo manj zalit kosmatinec s precej opaznim tikom.
To naj bi bilo luštno? (Sploh ob njunem kretenskem obnašanju?)

Resno???
Da takima dvema tepcema s podpovprečnim videzom, poleg tega pa še s primitivnim obnašanjem kot ga imata, prilepiš oznako “luštna”, moraš imeti pa res precej nizke kriterije.

Zabavna oddaja gor ali dol 🙁

Vsi, ki v tej iščejo partnerje, SO retardi. Pa večina tistih žensk, ki so jih prišle “osvajat”, tudi. Najbrž je POPTV našel največje luzerje in reveže, ki so pred kamerami pripravljeni špilat zagretost za te bebčke. Za par 100 € honorarja, ali pa še to ne.

Tale dva brata sta sploh smešna, med ostalimi retardi prav izstopata. V predstavitveni oddaji nista kaj dosti govorila (samo kratka predstavitev), zdaj pa je prišla na plano njuna retard psiha. Prava rednecka. Oba se ves čas hahljata in se obnašata kot dva maloumneža. Oni, ki je brez brade, je prav nagravžen, medtem ko v hosti nabija tisti ubogi grdobki pred kamero o nekem analnem seksu (po drugi strani si ga pa žlajfa že leta in leta in mu itak pride že na njeno škiljenje z razdalje 15 cm). Oni drugi, z brado, se pa tudi obnaša kot en iz šole Janeza Levca. Pa tema dvema niti sosedova ovca ne da, ni šans da dobita neko normalno žensko. Retarda.

Pa un grdobec, ki je uspel sezidati neko bajturino v vukojebini…. Eno grdobo je naložil na motor in peljal domov, druge grdobke pa so lazile za njim 2 kilometra?!

Tretji un tastar z brki, obkrožen s starimi čarovnicami – ampak tudi sam ni vreden pol pol litra postane vode.

Pa tista primitivna baba pa njeni “snubci”, haha. Pa kje so našli toliko retardov na kupu, no?????

Dobro si jih je privoščil POPTV, vse po vrsti.
[/quote]

No, ampak tip ki je sezidal bajto ni tko slab za pogledat, njegove zenske pa …. boh pomagi.

Pa naj še kdo reče da imajo gasilci slabe plače. Z gasilsko plačo je sezidal hišo, kupil avto in motor, opremo, časa na pretek za okol hodit in vse to v tako kratkem času. Ni kaj, samo še ženska mu manjka.

človek je prostovoljni gasilec. sicer pa zaposlen v železarni

Kaj pa je zdaj z Vesno-fačuzi iz lanske sezone? je še z unim lulčkom v vezi?

Jaz imam občutek, da kar rada mal preveč popijeta? Pa tisti ata pri Darji mi je smešen,,a veš?,,

Meni sta bila brata Hafner v predstavitveni oddaji še kar všeč.

Ta vikend pa sem se zgrozila nad tistim brez bradice, kako odkrito je govoril o seksu, čeprav je vedel, da bodo oddajo v prihodnosti gledali njegovi bližnji. Z neznanko se pogovarja o tem, kako bi rad, da mu punca da v rit. Da mi tip to govori na prvem zmenku, ko se še ne poznava, ga odpikam nemudoma. To pa je naredil povrhu vsega še pred kamero. Tip je brez sramu, brez razuma, nagravžen totalno. Vse kar bo v nadaljevanju naredil ali prikazal, bom dojemala skozi to njegovo “ritno” izjavo.

Glede ta drugega brata še nimam odklonilnega mnenja. Mogoče mu manjka resnosti, a mogoče je prva reakcija zaradi tega, ker želi zabavati punce, in mu še ne štejem za slabo. Se mi mora še dokazati. Tike mu ne štejem v slabo, saj sam ni kriv zanje. To, da je bil na tolikih absolventih mi kaže, da je res neresen in da se rad zabava.

Tisti, ki ima svojo hišo – ni mi bila všeč njegova laž že na samem začetku, ko se je puncam zlagal, da je do njegove hiše samo pol kilometra…. Kaj je bilo tega treba? Lahko bi rekel, da ni daleč in bi dosegel svoje. Prva punca, ki jo je peljal na motorju, mu ni všeč, ni bilo kemije med njima. Mimozica Leonida mu bo verjetno kmalu ušla, ker je preveč občutljiva (ampak se je on lepo obnašal z njo in se zelo prijazno pogovarjal z njo, to mu štejem v plus), ta tretja z očali žal ni niti najmanj privlačna in dvomim, da bi mu lahko bila všeč. Mogoče bi mu bila četrta všeč, ker je kar privlačno dekle, ampak kakšnih iskric do sedaj še nisem zasledila, a je res, da še nista bila na skupnem zmenku.

Pošteno povedano, tudi “luštna” nista.
Vizualno sta podpovprečna – kar se vidi šele zdaj ko ju kamera malo bolj kaže. Zalit bunkež in malo manj zalit kosmatinec s precej opaznim tikom.
To naj bi bilo luštno? (Sploh ob njunem kretenskem obnašanju?)

Resno???
Da takima dvema tepcema s podpovprečnim videzom, poleg tega pa še s primitivnim obnašanjem kot ga imata, prilepiš oznako “luštna”, moraš imeti pa res precej nizke kriterije.

Zabavna oddaja gor ali dol 🙁
[/quote]

Tole se pa zelo grdo sliši oz. bere (okrepljeno). Ker nikoli nisem razmišljala na način, da moram imeti KRITERIJE za to, ali mi je nekdo na pogled lušten ali ne. Pač sta mi na pogled luštna. In to oba, vsak po svoje. Seveda pa me zaradi vulgarnosti nobeden od njiju ne privlači.

Meni delujeta zelo neintelegentno. Nerazgledana, boren besedni zaklad, kmecke fore. Imata pa kondicijo in pridne roke, tudi to je nekaj.

New Report

Close