Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Brata Hafner Ljubezen po domače

Brata Hafner Ljubezen po domače

Poglej osebno se čutim prizadetega ker sem sam eden od nekdanjih dijakov tedanje SKCPŠ, to kako si ti izpostavila ti dve šoli je naravnost žaljivo, morda si bila tusi ti ena od tistih katere so hodile čez naša dva nadstropja v čevljih, strojniki in lesarji smo pa morali biti v copatih, pa pustiva to itak so vam že takrat tovatiš Gaber in ostali dajali vedeti da smete hodit po nas, kako ste pa družboslovci nekaj več, višja kasta.
Sedaj pa poglejva malo drugače, ti si najbrž brezposelna če imaš čas gledati take oddaje, sam sem pa lastnik in direktor firme katera je lani ustavarila skoraj 500 000€ prometa v proizvodni dejavnosti….torej kdo je tu neumen ?

ljudje, ki uporabljajo besedo intelEgenca, so pa poosebljenje inteligentnosti….

ljudje, ki uporabljajo besedo intelEgenca, so pa poosebljenje inteligentnosti….
[/quote]
Se obešajo tisti, ki nimajo nič v reali za pokazati, ampak znajo pa črkovati. Koliko ti to prinese na mesec?
V naši vasi je kar nekaj fantov, ki so hodili v ti šoli, vsi so pridni in sposobni. Kaj ti pomaga tvoja inteligenca, če pa si žleht (beri pokvarjena, da bo po slovnično slovensko).

Se obešajo tisti, ki nimajo nič v reali za pokazati, ampak znajo pa črkovati. Koliko ti to prinese na mesec?
V naši vasi je kar nekaj fantov, ki so hodili v ti šoli, vsi so pridni in sposobni. Kaj ti pomaga tvoja inteligenca, če pa si žleht (beri pokvarjena, da bo po slovnično slovensko).
[/quote]
meni na mesec preko 4 jurje. kolk pa tebi?

LOL

sicer pa, če bi znala brati, bi videla, da sem komentirala besede nekoga, ki je pljuval po teh dveh tipih. o njiju jaz nisem niti besede….

jaz sem komentirala tale zapis

Meni delujeta zelo neintelegentno. Nerazgledana, boren besedni zaklad, kmecke fore. Imata pa kondicijo in pridne roke, tudi to je nekaj.

zdaj pa ti še enkrat premisli svoj komentar in ga mogoče nameni komu drugemu

Poglej osebno se čutim prizadetega ker sem sam eden od nekdanjih dijakov tedanje SKCPŠ, to kako si ti izpostavila ti dve šoli je naravnost žaljivo, morda si bila tusi ti ena od tistih katere so hodile čez naša dva nadstropja v čevljih, strojniki in lesarji smo pa morali biti v copatih, pa pustiva to itak so vam že takrat tovatiš Gaber in ostali dajali vedeti da smete hodit po nas, kako ste pa družboslovci nekaj več, višja kasta.
Sedaj pa poglejva malo drugače, ti si najbrž brezposelna če imaš čas gledati take oddaje, sam sem pa lastnik in direktor firme katera je lani ustavarila skoraj 500 000€ prometa v proizvodni dejavnosti….torej kdo je tu neumen ?
[/quote]

Jaz nisem bila nič žaljiva glede šole. Sem samo logično sklepala 😁 Če sta dva iz Škofje Loke, je več kot 50 odstotkov možnosti, da sta obiskovala tedve šoli. Mogoče sta bila pa na gimnaziji. Kdo ve 🙂

Jaz nisem bila nič žaljiva glede šole. Sem samo logično sklepala 😁 Če sta dva iz Škofje Loke, je več kot 50 odstotkov možnosti, da sta obiskovala tedve šoli. Mogoče sta bila pa na gimnaziji. Kdo ve 🙂
[/quote]
Ćefurji bi dejali E logika ti nije jaća stana ! Pa si kokoš zadeta pomislila da je recimo v Beginjah bolj primerna šola, ti si najbrž strdnjo obiskovala v POLJU…

Ćefurji bi dejali E logika ti nije jaća stana ! Pa si kokoš zadeta pomislila da je recimo v Beginjah bolj primerna šola, ti si najbrž strdnjo obiskovala v POLJU…
[/quote]

En zgleda dons ni vzel predpisane doze tablet… 😀

Škoda da sta si toliko sramote naredila, glede na to, da je večino izrečenega bolj fantazija. Pač obljubil so mu kišto pira, on pa pol take.

Tisti, ki ima svojo hišo – ni mi bila všeč njegova laž že na samem začetku, ko se je puncam zlagal, da je do njegove hiše samo pol kilometra…. Kaj je bilo tega treba? Lahko bi rekel, da ni daleč in bi dosegel svoje.

tak scenarij so mu dali. uni tu nimajo nekega prava glasanja.

Saj zelo verjetno so ta scenarij tudi puncam povedali, ker pretirano užaljene tudi niso bile.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Meni brata zgledata kot iz filma Pr hostar. Enga pa še zagetuje ves čas.

Meni sta bila brata Hafner na začetku edina zanimiva za gledati. Samo smo že takoj v prvi oddaji videli, da ima en tik. Haha za crknt. Pa tut ta drugi mi ni všeč.
Se najbolj normalen v tej oddaji je Miha (ta z novo hišo). Njegove pa Irak da niso normalne.
Miha se normalno pogovarja, se mi zdi v redu fant.
Ostalih pa niti ne komentiram. Pri Hafnerju z bradico me moti, da skos misli na seks in gleda te punce in jih ima kot za kos mesa. Brez veze. Sigurno je katera, ki se je resno prijavila. Upam, da oba Hafnerja ostaneta brez. Sta še otročja.

tisti tik je bil od živčnosti. do tretje oddaje je že čisto zbledel
sta pa vulgarna in otročja, to p aje res
samo sta še vedno boljša od unega swingerja.
tisti je pa čisti mimosunek.

preveč otročja za svoja leta, meni delujeta da sta se prijavila bolj zaradi same razpoznavnosti, kot zakaj drugega.
Sploh mi je pa grozen tisti Gašperjev smeh

Oba sta dovolj pogumna, da se razgaljata pred vso javnostjo.
No ljudje z njunim obnašanjem, bi se raje distancirali od javnosti, onadva pa ne in rada kažeta njune pomanjkljivosti, ki jima ju je mati narava namenila.

https://njena.svet24.si/clanek/svet-slavnih/5ca1c6e1d0ee2/razkrivamo-gasper-in-jaka-hafner-v-resnici-nista-brata

Česa vsega ne prenese televizija in česa vsega ljudje ne gledamo.

Same puhloglavosti, za kaj pametnega pa nam zmanjka časa.

Tudi teb, da še na Monu spremljaš sceno, ni dovolj na TV.

Mama Hafner bo ful vesela ne-slovenk na kmetiji:)))))
Kere drolje!

Glede na to, v kakšnega vulgarnega primitivneža je vzgojila Jakca, drugega kot drolje ne more pričakovat.

Glede na to, v kakšnega vulgarnega primitivneža je vzgojila Jakca, drugega kot drolje ne more pričakovat.
[/quote]

S tema fantoma je nekaj hudo narobe. V glavah, mislim.

Nič ni narobe z njima, le življenjsko naivna sta. Ne pomislita, da bo vse zabeleženo in ne razmišljata deset let vnaprej. Mladost je norost 🙂 Mlada sta, sveža

Teh debilizmov po TV ne gledam, jih nikoli nisem in jih ne bom. Preveč poden, da bi za to zapravljal svoje življenje.
Sem pa posebej zdajle šel pogledat slikce teh bratov Hafnar. In komaj verjamem očem.
Ženske padate na takele? Na TAKELE??!
To mi je popolnoma nerazumljivo.
Po videzu sta ta dva bukseljna … ne vem, tako kmetavzarska s tistim krompirjastim obrazom pa volovjimi očmi pa zalita s salom, ma v stilu Franca Kanglerja … tiste krompirjaste, gomoljaste face, kot eno slabo pregneteno testo, pa trebušaste postave pa izraz v očeh kot en hlod …
A na TO padate??!
Neverjetno, kako velik procent Slovenije je low class, zadovoljen z vsakim debilom, ki pride iz hoste …
In potem tukaj beremo ženske, ki postavljajo pogoje, kako mora moški izgledat?! Klečeplazijo pa za takimile krompirjastimi Kanglerji!

In kaj pravi tvoje ogledalo?

In se je oglasila prva, ki ima doma enega salastega Kanglerja, da švica po njej, tukaj pa piše o “zahtevah, kako mora moški izgledat”.

New Report

Close