Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Brata Hafner Ljubezen po domače

Brata Hafner Ljubezen po domače

haha, v tvojo vednost, svojih pomanjkljivosti se zavedam in ne sodim ostalih. ljudje si povecini niti nismo krivi, da zgledamo tako kot pac izgledamo. pri moskemu se najvec steje higiena. Vkljucno z mentalno 🙂

Lepo te prosim, poglej si, kakšne bunke so zagrizle…. Niti ena ne dosega povprečja, kaj šele da bi bila katera za pogledat…

Daj svojo fotko gor in fotko tvojih spodnjih gatk ki si jih ves dan nosila, če so brezmadežno čiste kot ti in tvoja pisarija

Težka gorenjska houdreta sta, nič drugega.

Gašper in Karin. Jaka in Saška.

Vsi, ki v tej iščejo partnerje, SO retardi. Pa večina tistih žensk, ki so jih prišle “osvajat”, tudi. Najbrž je POPTV našel največje luzerje in reveže, ki so pred kamerami pripravljeni špilat zagretost za te bebčke. Za par 100 € honorarja, ali pa še to ne.

Tale dva brata sta sploh smešna, med ostalimi retardi prav izstopata. V predstavitveni oddaji nista kaj dosti govorila (samo kratka predstavitev), zdaj pa je prišla na plano njuna retard psiha. Prava rednecka. Oba se ves čas hahljata in se obnašata kot dva maloumneža. Oni, ki je brez brade, je prav nagravžen, medtem ko v hosti nabija tisti ubogi grdobki pred kamero o nekem analnem seksu (po drugi strani si ga pa žlajfa že leta in leta in mu itak pride že na njeno škiljenje z razdalje 15 cm). Oni drugi, z brado, se pa tudi obnaša kot en iz šole Janeza Levca. Pa tema dvema niti sosedova ovca ne da, ni šans da dobita neko normalno žensko. Retarda.

Pa un grdobec, ki je uspel sezidati neko bajturino v vukojebini…. Eno grdobo je naložil na motor in peljal domov, druge grdobke pa so lazile za njim 2 kilometra?!

Tretji un tastar z brki, obkrožen s starimi čarovnicami – ampak tudi sam ni vreden pol pol litra postane vode.

Pa tista primitivna baba pa njeni “snubci”, haha. Pa kje so našli toliko retardov na kupu, no?????

Dobro si jih je privoščil POPTV, vse po vrsti.
[/quote]

Zdaj pa še enkrat preberi za seboj svoj zapis. Poln žaljenja in poniževanja, ena žalitev na drugo, vsi so grdi ,moteni, nešolani, retardiranci…..
Zdaj pa roko na srce in povej, če si ti po tem zapisu izpadel kaj boljši? Za moje pojme si slabši. Dosti slabši!!!

Pošteno povedano, tudi “luštna” nista.
Vizualno sta podpovprečna – kar se vidi šele zdaj ko ju kamera malo bolj kaže. Zalit bunkež in malo manj zalit kosmatinec s precej opaznim tikom.
To naj bi bilo luštno? (Sploh ob njunem kretenskem obnašanju?)

Resno???
Da takima dvema tepcema s podpovprečnim videzom, poleg tega pa še s primitivnim obnašanjem kot ga imata, prilepiš oznako “luštna”, moraš imeti pa res precej nizke kriterije.

Zabavna oddaja gor ali dol 🙁
[/quote]

Jaz imam dovolj visoke kriterije, da vidim, da si tudi ti en navaden gnoj. Zakaj? Preberi še enkrat na kako nizko in primitivno raven si se spustil/a

Tedve???? Kakšno šolo imaš sama??

Koliko zlobe je v vas, le glej, da ne zategne tebe ali tebi ljube osebe. In potem se imate za boljše od njih. Navadni gnoji ste.

No, o tem govorim. Si brezčutna, brezsrčna oseba. Norčejuš se, za crknit smešno ti je, če ima nekdo zdravstvene težave. Si odpadek od človeka in temu fantu ne sežeš do gležnjev kaj šele do kolen. Packa!

No, o tem govorim. Si brezčutna, brezsrčna oseba. Norčejuš se, za crknit smešno ti je, če ima nekdo zdravstvene težave. Si odpadek od človeka in temu fantu ne sežeš do gležnjev kaj šele do kolen. Packa!
[/quote]

Dej se delat pravicnico. Pri Gasperju je tik se najmanj sporen. Ce bi bil sicer ok, je tisti tik nemotec. Ampak njegovo obnasanje, butasta konverzacija… taprav Hostar.

Ve kdo sta našla ljubezen v ljubezen pk domače?

🙂

Dej se delat pravicnico. Pri Gasperju je tik se najmanj sporen. Ce bi bil sicer ok, je tisti tik nemotec. Ampak njegovo obnasanje, butasta konverzacija… taprav Hostar.
[/quote]

Meni se ni treba delat pravične, ker pravična sem za razliko od tebe. In če ti tisti tik ni moteč, zakaj ga potem omenjaš?? Verjetno se na cesti radovedno obračaš tudi za človekom, ki nima noge?????

Ta Ana, k je pri Gašperju zdej je noseča z Jako 😀 Tko da vse v družini ostane. 😀

Če bi bila stara 15 let, bi človek njuno obnašanje človek še lahko kupil.

“Mladost-norost” pri njunih letih pa je enostavno creepy.

Meni se ni treba delat pravične, ker pravična sem za razliko od tebe. In če ti tisti tik ni moteč, zakaj ga potem omenjaš?? Verjetno se na cesti radovedno obračaš tudi za človekom, ki nima noge?????
[/quote]

ti uboga preproščina, nisem tista prva avtorica, ki se je spotaknila v Gašperjev tik. Odgovarjam samo na tvoje umovanje. In ja, z mojega stališča ni tik nič posebnega. Se ga opazi, ja, ampak ga Gašper s svojim bebastim obnašanjem presega 🙂

ti uboga preproščina, nisem tista prva avtorica, ki se je spotaknila v Gašperjev tik. Odgovarjam samo na tvoje umovanje. In ja, z mojega stališča ni tik nič posebnega. Se ga opazi, ja, ampak ga Gašper s svojim bebastim obnašanjem presega 🙂
[/quote]

Ni nič posebnega, praviš? Zakaj za vraga ga potem sploh omenjaš? Takšne zadeve se enostavno SPREGLEDA, v nasprotnem primeru pri dotičnem človeku vse samo še poslabšaš. Ja, ampak svete preproščine kot si ti, to ne zanima. Glavno, da se naslajate….dokler ne bo doletelo nekoga izmed vas. Ne razumem kako ste lahko tako brez občutka za sočloveka. Oddajo pa glej ali ne glej, komentirati, da je nekdo bebast, se ti zdi pa kulturno ali kaj? Kdo je zdaj tu najbolj preprost. Žali Gašper tebe ali njega??

ej, tale bi bil po napisanem sodeč idealen zate

upam, da ga čim prej osvojiš

[img]https://cdn.kme.si/public/images-cache/806xX/2019/03/12/c84c824198c3200a7da4cb9a6bd7a8f5/5c8a01a107e39/c84c824198c3200a7da4cb9a6bd7a8f5.jpeg[/img]

Ni nič posebnega, praviš? Zakaj za vraga ga potem sploh omenjaš? Takšne zadeve se enostavno SPREGLEDA, v nasprotnem primeru pri dotičnem človeku vse samo še poslabšaš. Ja, ampak svete preproščine kot si ti, to ne zanima. Glavno, da se naslajate….dokler ne bo doletelo nekoga izmed vas. Ne razumem kako ste lahko tako brez občutka za sočloveka. Oddajo pa glej ali ne glej, komentirati, da je nekdo bebast, se ti zdi pa kulturno ali kaj? Kdo je zdaj tu najbolj preprost. Žali Gašper tebe ali njega??
[/quote]

ma mej ga, sej zgleda je prav po tvojem kopitu narejen 🙂 Taki prostaki ste za skup.
Oddajo pa gledam, pa če se na firnke postavš. pa pokomentiram ga tud lahko 🙂 Zdej pa lajaj dalje.

WTF a res? Ali je kakšen članek o tem? Kje si izvedela? Da ni kakšen fake news 😀 Lahko link prosim?

WTF a res? Ali je kakšen članek o tem? Kje si izvedela? Da ni kakšen fake news 😀 Lahko link prosim?
[/quote]

Ni fake news 🙂 Ker poznam dotično. Ja noseča je in zdej je z bratom…
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10215954882122919&set=ecnf.1173335939&type=3&theater

No ja, samo, da sta se našla. Sem prepričana, da to ni prva ženska, ki sta jo brata delila oz izmenjala 🙂

Sama folžija slovenskih deklet oz pressičk.. Ker ne morejo dobiti nobenega, da bi jih dobro nategnil, se presice debilne spuščajo na nivo kretenskih oddaj na TV.

Res so se pojavile neke govorice, da je Ana iz Naklega noseča… AMPAK A Z JAKOM????!!!!!
Mi smo mislili, da z Gašperjem.

New Report

Close