Brata Hafner Ljubezen po domače
ma mej ga, sej zgleda je prav po tvojem kopitu narejen 🙂 Taki prostaki ste za skup.
Oddajo pa gledam, pa če se na firnke postavš. pa pokomentiram ga tud lahko 🙂 Zdej pa lajaj dalje.
[/quote]
Prvič, ne morem biti prostak, ker nisem moški, malo vadbe slovnice ti ne bi škodilo.
Drugič, ti očitno sploh ne veš kdo in zakaj je prostak. V mojem zapisu ni nič prostaškega 😛
Tretjič, meni bi lahko bil sin, zato ga lahko obdržiš ti, v kolikor mu ti ne bi bila babica 😛
Četrtič, prostaška pa še primitivna si ti, ker žališ ne samo njega temveč tudi mene, ker se ne strinjam s teboj.
Petič, bi ti rekla, da si psica brez kulture, pa ti ne bom, ker se ne spuščam na tvoj primitivni nivo!
Prvič, ne morem biti prostak, ker nisem moški, malo vadbe slovnice ti ne bi škodilo.
Drugič, ti očitno sploh ne veš kdo in zakaj je prostak. V mojem zapisu ni nič prostaškega 😛
Tretjič, meni bi lahko bil sin, zato ga lahko obdržiš ti, v kolikor mu ti ne bi bila babica 😛
Četrtič, prostaška pa še primitivna si ti, ker žališ ne samo njega temveč tudi mene, ker se ne strinjam s teboj.
Petič, bi ti rekla, da si psica brez kulture, pa ti ne bom, ker se ne spuščam na tvoj primitivni nivo!
[/quote]
O ti pressička ti, kok vse v celofan zavijaš. Med nogami pa smrdiš, da mi gre na kozlanje.
“Kot smo že poročali, naj bi po navedbah našega vira srce Jaka osvojila 26-letna Ana Podobnik iz Nakla, ki se je sicer v šov prijavila k Jakovemu bratu Gašperju. A očitno je ta ni najbolj navdušil, saj se je na koncu podala v objem mlajšega brata. Štorklja naj bi ju obiskala konec junija oz. v začetku julija.” Vir: SN
Kateri izmed hilbilijev je zdaj Jaka, tisti ki trza ali uni napihnjeni, ki bi rad v analo?
Katera češplja je Ana?
Take Jaka je prav smešen. Gleda to staro kuro Saško, kot bi bil malo prizadet. Jaz imam čustva do tebe, ona pa mrtvo hladna. Še vesel naj bo, da se je znebil te stare lažnjive bleferke! Jadranke ne razumem zakaj si ne da zob popravit. Jaz raje jem kruh in pašteto pol leta in si dam zobe popravit na njenem mestu.
Tale Jaka je res en debilček. Padel na igro neke stare koklje, ki se je prišla promovirat v oddajo…. Jao. čeprav je pa res, da so ostale ženske grde ko satan. Po tej strani (in po njegovem IQ) razumem, zakaj je zapel na tisto staro čarovnico.
Un ta drug brat, ki trza kot riba na suhem, je pa tudi pacient. Pijanček. Omejen. Ta bi moral najprej na zdravljenje alkoholizma, nato na kakšno psihoterapijo; kot se je izkazalo, ne gre za neke nedolžne tike obraza, ker poleg trzanja obnosnih mišic trza tudi z vekami – tipson je očitno psihično prenapet, nekaj mu ne špila v glavi.
Razlogov za njuno bolno vedenje ne poznamo, mislim pa, da niso nedolžni.