Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bratovševa ploščad v Lj

Bratovševa ploščad v Lj

…se preselili, pa me zanima, če kdo ve, kakšna je kvaliteta bivanja v tistem okolišu, kakšna je kaj cena pribl. 90m2? Kako je s parkiranjem, kakšen folk je tam, ipd..

Živeli smo nekaj časa tam (podnajemniki) in je bil velik problem parkiranje. Saj je po Ljubljani na splošno to problem, ampak tam je bila res kriza…

Nam je bil tam nekaj srednjega…

Sem bila pred leti v najemu na Glinškovi ploščadi. Parkiranje kdor prej pride, prej melje, pozimi gajbice, za silo gre. S sosedi bolj ali manj ni stikov, ker gre za človeške čebelnjake. Mene je zelo motilo, da so v vseh teh blokih in stolpnicah na Gl. in Br. pl. faraonke.

Na Bratovževi ploščadi so se že pobijali zaradi parkirišč. To ti tudi mora kaj povedati.

Mi smo se na Bratovševo pl.preselili letos poleti.
Za razliko od predhodnikov smo super zadovoljni in si ne predstavljam,da bi živela kje drugje.
Faraonke nisem srečala,pa ne vidim slabo,da ne bo pomote.
Parkiranje-za en avto smo najeli pod ploščadjo garažo,drug avto parkiramo na parkiriščih,do sedaj nobenih posebnih problemov.
Gajbice-to zimo je še nisem videla nikjer pa veliko hodimo po naselju,ker imamo majhnega otroka.
Je pa res,da če prideš pozno popoldne,ali pa zvečer je problem s parkiranjem večji,tako,kot povsod po Lj.,razen če nimaš svoje garaže.
Ljudje so prijazni,blokov je kar precej,vendar nikoli nisem imela občutka natlačenosti,ali pa gužve,vsi se kar nekam porazgubijo.
Ne bi menjala.

Živela tam 30 let in še zdej mi je malo dolgčas:)

Problem s parkiranjem rešiš, če najameš garažo. Vse imaš na kupu – vrtec, odlično OŠ, trgovine, banko, lekarno, pošto, gozd. Sprehajalnih poti mali miljon. Ljudi je veliko ampak ni natlačenosti. gozd je blizu, zato ni filinga betonske džungle. Faraonk vsaj v našem bloku ni (sedaj tam živijo moji sstarši). meni je bilo tam lepo – ljudi take in onakve pa tako srečaš povsod…

Živeli smo na Bratovševi ploščadi 10 let. Jaz sem bila super zadovoljna. Vse imaš na kupu. Malo je res problem parkiranje, ampak če ni parkirnega mesta parkiraš pri Forzi, tam je vedno.

Poznam ljudi, ki bi tam oddali stanovanje (3,5 sobno). Če te zanima, ti lahko pomagam.

8 let smo živeli na Bratovševi ploščadi 4. Glede na to, da smo imeli kar veliko stanovanje z garažo v kleti, res nismo imeli nobenih težav s parkingom. Pa tudi pred našim blokom res ni bil nikoli problem s parkingom, saj je bil parking dovolj velik. Naše stanovanje je bilo luštno. Imeli smo lep razgled. Sosedje so bili zelo vredu. Nobenega hrupa nismo slišali iz sosednjih stanovanj. Blok je bil urejen in vzdrževan. Nobenih mravelj ni bilo (kot eni tukaj pišejo, da bojda so). Tudi okolica je bila simpatična in urejena. Blizu je vrtec,šola, trgovine, pošta. Veliko avtobusov za v mesto. Preselili smo se, ker je moj mož podedoval hišo v Podutiku. Sicer je tukaj lepo, ampak sem bila zelo navajena Bratovševe ploščadi. Vse smo imeli pred nosom. Žal mi je ker smo tisto stanovanje prodali. Kdor ni navajen bloka, mu Bratovševa ne bo nikoli všeč. Ker pa sem že sama odraščala v bloku v Mostah, lahko rečem, da je Bratovševa ena izmed “top” blokovskih naselji v Ljubljani.

Bratovševa je kul! Predvsem je fino , ker si v mestu in na obrobju, blizu vsega. Blizu je obvoznica, faxsi; ef, fdv, uf, pf. Trgovine so Mercator, Tuš, ena privat, k je odprta skori skoz. Tuki je banka, pošta, lekarna… Dost je rekreacijskih placov. Bus Lpp 6,8,11,14,18,21, je pa tud železniška postaja. Z vlakom si v centru v 5 min 🙂 Stanovanja so kul, parkirisc je čist dost. Sicer pa avto tuki res redko rabs, ker je vse zravn in ce si eko pol gres rajs z LPP. Drugac pa je pod bloki garaza in zmeri kdo oddaja/prodaja boks. To je spodobno urejeno urbano naselje polno barv. Jst se tuki dobr počutm. Tko, da priporocam!

New Report

Close