Braunemon in te zadeve
Skoraj vsako leto (zanimivo, da ne vsako, pa ne morem ugotovit zakaj) se me na morju loti alergija na sonce. Dekolete, nadlakti po notranji strani, bedrca po vrhu vse srbi. Do sedaj sem vedno jedla ene tabletke (na recept), se ne spomnim imena, ki pa mi lani niso več prijele (???). Kolegica mi je svetovala Braunemon oziroma te tablete, ki vsebujejo kao korenje in potem ni alergije, pa še porjavelost naj bi bila boljša. Ima mogoče katera izkušnje s temi “zvarki”? Kaj pa te, ki jih trenutno reklamirajo “Ative Bronze” ali nekaj takega? Kakšne pa so kaj cene teh reči?
Hvala in lep dan želim vsem.
Meni pa niso pomagale ne protialergijske tablete (Claritin in Histazol), ne kreme (Synopen, Synalar), ne Braunemon…, mi pa dejansko zelo pomaga solarij.
Cca 2 meseca pred dopustom začnem hoditi, po 2 do 3 krat na teden, na začetku po 3 minute, tik pred morjem pa uspem priti na 8-10 minut.
Na morju se pojavi le še mogoče pikica ali dve, res pa je tudi, da hodim na plažo šele popoldan po četrti uri.
To prakticiram zdaj že par let in vsako leto je bolje. Tudi moj osebni zdravnik na tako varianto uporabe solarija ni imel nobenih negativnih pripomb.
LP!
Tudi sama jemljem tablete z beta karotenmo 9mg, Ne bo nič narobe če jih začneš dons jest, fino je sicer če jih ješ en mesec pred izpostavljanjem soncu in nato nadaljuješ se vse dni sončenja. Pomagaš pa si lahko tudi z Ilrido gelom, dobiš ga v lekarnah in ima zaščitni faktor pomaga 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} mažeš ga pa samo po predelih, kjer se ti alergija pojavlja!! Pa seveda kalcijeve tablete.