Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bravo bodoči predsednik ZDA Donald Trump

Bravo bodoči predsednik ZDA Donald Trump

ZDA bo počistil do konca. Ilegalce bodo deportirali, spet bosta samo 2 spola, omejil/ukinil bo prehranske bone za lenuhe brezdelneže itd.

To potrebuje tudi Slovenija.

Najbolš da mu nastaviš rit.

Srečno!

Res je, to potrebuje tudi Slovenija! Janša v 30+ letih samostojne Slovenije nima niti enega dne delovne dobe na trgu dela!!! Ves ta čas samo zažira denar davkoplačevalcev! Niti centa si ni prislužil z lastnim delom, vse samo iz državnih jošk!

Odgovor na objavo uporabnika
BravoTRUMP, 07.11.2024 ob 18:41

ZDA bo počistil do konca. Ilegalce bodo deportirali, spet bosta samo 2 spola, omejil/ukinil bo prehranske bone za lenuhe brezdelneže itd.

To potrebuje tudi Slovenija.

Bla Bla bla, a ni že enkrat bil za predsednika? No in kaj se je zgodilo, nič, samo blebetanje in nabivanje megle v luno, tako kot janša… ste pa naivni v pm

V Sloveniji so pa socialni problem izključno cigani in levičarski delomrzneži. Peljite se enkrat, ko bodo prejeli DSP po Ljubljani. In kaj boste videli? Ob 10.uri zjutraj  že polni lokali  delovno sposobnih mladih. Od 20 – 35 let. Jaz sem star 57 let in hodim v službo. Pa imam tudi določene zdravstvene težave. Oni pa pokajo od zdravja in energije in so priklopljeni na socialo??!

Rudi402, 07.11.2024 ob 18:50

V Sloveniji so pa socialni problem izključno cigani in levičarski delomrzneži. Peljite se enkrat, ko bodo prejeli DSP po Ljubljani. In kaj boste videli? Ob 10.uri zjutraj  že polni lokali  delovno sposobnih mladih. Od 20 – 35 let. Jaz sem star 57 let in hodim v službo. Pa imam tudi določene zdravstvene težave. Oni pa pokajo od zdravja in energije in so priklopljeni na socialo??!

Janša je že 30+ let priklopljen na državne joške in nima niti enega dne delovne dobe na trgu dela!

Lahko začneš pri njem, parazitu davkoplačevalskega denarja!

Se strinjam!, 07.11.2024 ob 18:54

Janša je že 30+ let priklopljen na državne joške in nima niti enega dne delovne dobe na trgu dela!

Lahko začneš pri njem, parazitu davkoplačevalskega denarja!

Janša Je za Slovenijo naredil več kot vsi levaki skupaj. In je zato tudi plačan, kar je edino pravilno.

Recimo Kučan ni naredil nič. Golob enako=0, oziroma samo škodo.

New Report

Close