Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Bravo Klokočovnik

Bravo Klokočovnik

Ampak kaj ima to za opraviti z naslovno temo?

Tudi Cukljati je bil super zdravnik.Zelo ga je škoda, da je šel v politiko. Bil je zelo prijazen, razumevajoč, človeški in zelo strokoven zdravnik.

Oba je pritegnila politika…..

Cukjatija, so čakale velikokrat bolne ovčice, njega pa ni bilo.

Sigurno da ni prišel, če so ga čakale bolne ovčice. Saj ni živinozdravnik.

ha ha, tudi pobožne ovčice je že predčasdom zapustil.

Resno, čakali so ga bolniki, med njimi stare mamke, njega pa ni bilo.

Lisica,

oprosti brez “d”, predčasom. Nisem kontolirala!

Se je moral odločit, žrtvovati državo ali nekaj starih mamk. Odločil se je pravilno, državo imamo samo eno.

mik,

ali nimaš nič športnega duha v sebi?? :-))) Jaz gledam šport, že od nekdaj.
Tudi zunaj sem bila, pogledam tudi semkaj, pa še napake delam, ker je pri športu več zanimivega, kot tukaj. Čakam še na eno napako, ki sem jo napravila, sem mislila, da si me ti opomnil nanjo. Saj tukaj ne igra vloga, pravilnega pisanja. :-)))

Mik, ha ha, ali tudi tebe ne ganejo stare mamke?? To pa ni lepo!!
Tudi tebi in njemu se nabiraro leta, veš včasih so dejali, (bom kar po domače napisala) če ne misliš dočakati starosti, moraš še mlad cr….i!
Ni bil moj zdravnik, če to misliš.

Pišeš, da se je pravilno odločil, da imamo samo eno državo.:-)))) Kaj pa je dobrega storil?? Edino “nataliteta” mu je šla po maslu. Pa pri volitvah so pred kratkim skoraj vsi njegovi bili na volilnih listkih. Se pravi, da ve kam je treba iti, da imaš dober položaj, “hkoritu” :-)))

Lepo bi bilo, če bi se vsi zavedali, da imamo samo eno državo, “ŽAL”, se niso in se še vedno ne!! Skrbijo le za svojo r..! Oprosti, tako je.

Lep popoldan ti želim

PRABABI,
imaš prav, premalo je športnega duha v meni. Televizijo res premalo gledam. Ob poldesetih sem se podpisal v knjigo na polhograjski Grmadi, potem pa k Pratkarju na kosilo, doma pa koj šarim po računalniku. In tako mi športni dogodki enostavno uidejo.
Sem pa na Grmadi videl med drugimi tudi dve starejši mamki, sta izgledali kar zdravo. Spoštljivo smo se pozdravili. Hribovci pač.
Aja, g. Cukijati mi pa po g. Bučarju prvi deluje kot spoštovanja vreden predsednik parlamenta. Hm, če se spomnim Školjča, Rigelnika, Podobnika…..ah, ni vredno komentarja. Rahla izjema je bil še g. Pahor.
Normalno je, da so bili skorav vsi njegovi na volilnih listkih. Je bilo kdaj drugače? Korito je namreč vedno isto.

Lepo popoldne tudi tebi.

Ja, treba si je svojo sliko ustvarjati.

Sem spremljala nastanek MEDICORJA v Izoli, še pred dodelitvijo koncesije.

Veš Prababi, sem prebral obe knjigi od Ane Jud in od takrat dalje ne kopujem in ne verjamem temu Direktu. Pa če je v teh knjigah vsaj pol resnice ga ni vredno brat.

Joj, ste kratki.
Zgodovinski spomin nekaterih je dolg ko življenje muhe enodnevnice.

1. Klokočovnik je bil protikandidat Medicorju v Izoli. Zmagal je Medicor, ki uspešno deluje

2. Slovensko zdravstvo se ob izdatni pomoči trenutno vladujočih, uspešno pripravlja na privatizacijo bolnišnic. Izola je na seznamu med prvimi.

3. Kaj ima to zveze z volitvami v Izoli ? Soustanovitelji bolnišnic so občine v regiji in država. Torej Klokočovnik ne bo prišel samo do delčka bolnišnice, pridobil bo kar celo. Boli njega problematika Izolanov. Želi si oblast, ki mu je zdrsela med prsti.

4.Dejstvo, je dober operater. To je tudi vse. Je slab zdravnik (aroganten, nesramen, vase zagledan), slab sodelavec (vtisi zaposlenih) in povsem nesposoben politik.

5. Sicer bomo pa videli, kako bo Izolo vodil župan stanujoč v sosednji občini, ki honorarno operira v Ljubljani in preživlja prosti čas v kafičih Kopra.

1. Od kdaj je velika zadolženost podjetja znak uspešnosti delovanja?

2. Res je. Po nekaterih nepreverjenih govoricah, je posel že mal dlje od samo dogovorov.

3. Ne bi rekla, da je ta tip kupec.

4. Reče se kirurg.

5. Ne bi rekla, da jo bo ta tip vodil. Vodi jo Grad.

politik,

veš, jaz berem vse, eno in drugo, s tem si ustvarjam sliko.
Politika, pa veš kaj je, kako jo označujejo, imenujejo.
Jaz nisem “politik”, če si ti ne vem? SUKNJO, pa imaš njihovo. :-)))))

Sem pa mnenja, da “srce”, ne spada v roke, kardiologa, politika.
To je moje mnenje.

Lep vikend ti želim.

New Report

Close