Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Bravo Nika Kovač, tako se govori! hehe

Bravo Nika Kovač, tako se govori! hehe

Nika je zaslovela samo in le zaradi obsedenosti z janso, kot vsi srbi, ker njim je unicil Jugoslavijo, kjer so bili oni nadoblst in je sel ves kes k njim. To pise al srb al pa janicar kot levicer, tretjerazrdni suzenj, treniran kot pes. Srbija je se vedno na pol turcija, metode iste. Tam si pa avtmaticno suzenj.

Odgovor na objavo uporabnika
Depour, 13.06.2023 ob 07:34

Anonimno 6314, 13.06.2023 ob 05:26

Ste prebrali danes v časopis? Kar 327389 otrok dobiva v Sloveniji denar, oziroma njihovi starši. To pomeni skoraj 99% prebivalcev dobi nekakšno podporo od države! Jaz kot invalid dobim samo penzijo ki je manjša od socialne in mi nočejo dati varstveni dodatek, z tem da jaz sem nekaj napravil za Slovenijo se tako mačehovsko obnaša države Slovenije do državljana Slovenije. Bom pač umrl kot glasbenik na titaniku.

Zato pa je večina na strani Nike, Goloba in ostalih levičarjev. Ker jim kar naprej talajo bombončke. Se jezijo na Janšo, da uničuje državo a jo v resnici uničuje prav levica!

A daj no, kot da do zdaj ni bilo bombončkov. Se talajo že dolga leta, ni to odkar je Golobček zgoraj.

Ne maram Jajota sploh, ampak tale Nikica je pa od sile in ji je čisto prav povedal. Vsak, ki ni istega mnenja kot ona, je sovražnik, napadalec in ne vem še kaj. Meni deluje precej motena.

Gre za otroške dodatke in štipendije. Bi ti to otrokom odvzel?

Če bereš vse to v časopisu, preberi še kaj vlada pripravlja za invalide, da boš mogoče boljše volje.

Anonimno 2023, 13.06.2023 ob 08:45

Gre za otroške dodatke in štipendije. Bi ti to otrokom odvzel?

Če bereš vse to v časopisu, preberi še kaj vlada pripravlja za invalide, da boš mogoče boljše volje.

za @Anonimno 6314

Meni je antipaticna.

Zelo.

Ce pogledas njeno politicno ideologijo in jo povezes s teologijo… 🤮

Udarjala se bo ona se v glavo…

Namesto da se ozeni, rodi otroke in se posveti druzini ona protestira za migrante…

Stari ona je z satanisti.

Zabita je kot ploh

idesi, 11.06.2023 ob 23:31

anonimno 880, 11.06.2023 ob 23:26

mami in ati, 11.06.2023 ob 23:22

Kakšna vase zgledana in napihnjena najstnica v telesu odrasle zenske! Kako ona ve, da je Janez obseden z njo, če ona sama ne zasleduje njega? Nemogoče. Jaz ne vem, kdo o meni kaj govori, ker me ne zanima. Tale odrasla frklja je očitno precej bolj obsedena z njim kot on z njo. In seveda, s sabo.

Oba sta na FB in tam se vse vidi kaj se objavi, sploh če gre za politike, in nihče ni obseden z jajotom, verjemi. On sam s sabo je obseden in njegovim sovraštvom do lastnega naroda.

Tudi meni se zdi, da njej Jajotova pozornost precej godi. Trauma bonding.

Me spominjata na tistega Sebastiena in Julijo. Bi se dalo vleči paralele.

ti misliš da če pozornost dugih godi tebi,  je z vsemi tako? Eni ne razumete da obstajajo ljudje, ki izpolnujejo svoje cilje. To da, in kaj,  ženska odgovarja staremu decu, je pa že večkrat razložila.

Nisem zihr, da je to dobra novica. OK, mogoče uni k so res nepokretni, da si zaslužijo nekaj empatije, sicer pa preveč socialne države ni dobro, ljudje ratajo od države odvisni slabiči, folk je treba vreči med patogene, na prosti trg, da razvijejo imunski sistem, da so agilni in prilagodljivi, kam pa pridemo, če bo vsak ta drug prejemnik socialnih transferov? Sploh pa invalidi, če jih ful merkaš, imajo preveč časa in se ti med sabo množijo in ratajo novi invalidi, mi hočemo pa najbrž čim manj tega, hočemo močno in zdravo populacijo.

New Report

Close