Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Bravo oblikovalci MON SČ -2

Bravo oblikovalci MON SČ -2

presegli ste vse možne oblikovalske standarde strani ☺
Tudi na začetku neta ni bilo tako blesavo oblikovanih strani ☺

Pas s temami je tako ozek, da je že absurdno. Obenem pa so na veliko napisane BS teme na desni strani, ki nimajo z ničemer nobene zveze. Kot da smo zašli na stran bivše Jane ali Zarje, ali še huje – Cosmopolitana.

Res mislite, da uporabnike zanimajo te bedarije=

Kdor zna pac zna.

nova
Uredništvo priporoča

Važn da reklme delajo🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Zelo moteče je, da posti, na katere je več odgovorov, ne prihajajo nazaj gor. Ker se spustijo proti koncu, jih narod niti ne gleda več oz. zazna, zato ne bo več tem s 100+ odgovori, po moje niti s 40+ ne več. Očitno je bilo to tisto, kar oblikovalci hočejo.

Ma kaj samo šimfate – ste pač neprilagodljivi spremembam očitno.  Pa večni “jamrači” nekateri. Na “comodo”, ker ste nekateri že toliko stari, pa mislite, če ste bili na monu po 15+ let, da jim boste kar “dirigirali”, kaj in kako. Oni imajo lastnika nad seboj, “finacerja” in delajo tako, kot jim on naroča, saj jih sponzorira in plačuje. Poleg dugih sponzorjev.  Tak forum preživi pa od oglaševanja.

Pa mislite nekateri , da se bo svet zato vam nonstop prilagajal, vam in vašim “rutinam in komoditeti? Ko boste vi plačevali in sponzorirali kaj, potem pa boste imeli pravico poseganja, do takrat pa pač lahko le vljudno predlagate 🙂

Meni je OK tako kot je – sem oseba naklonjena spremembam, osvežitvam, da gre zadeva v korak s časom., Jasno je, da traja nekaj časa tudi po zagonu, testno obdobje in da se vzpostavi določene stvari, dodela, nadgradi še vedno, ni to od danes na jutri; torej:  boste šli s “tokom” in nehali tako jamrat za brezveze, ali pa ne boste sodelovali in preskočili. Še vedno imate pa na voljo tisti drugi, kaj je že “čvek 123”. Cest la Vie.

 

Pa nisem od MONa, da ne bo pomote.

Draga “sami večni jamrači”, tale forum uporabnike rabi bistveno bolj, kot mi njega.

@sami večni jamrači

Razumljivo, da je treba s tokom naprej. Nadgradnje naj bi povzele tisto, kar je koristno in funkcionira ter upoštevale (morda novo) naravnanost lastnikov. V teh 15+ letih smo jih doživeli že kar nekaj, tako da plujemo s spremembami.

A zakaj ukinjati nekaj, kar je bilo preverjeno in je funkcioniralo tudi skladno z željami uporabnikov?

P.S.

Katerokoli platformo na internetu vzpostavljaš, vedno jo oblikuješ “user-friendly”. Kar bi pomenilo tudi, da upoštevaš pripombe obiskovalcev, ki se bodo sicer preusmerili drugam.

vidva avtorja nad menoj nista razumela… Danes se živi od sponzorstva, ki pa ni samo  “klikanje” sodelujočih in pisanje po forumu-; v korona cajtih pa gospodarska kriza ponekod že kar fajn seka. Čisti primer je npr. STA ( če odpišemo pohlep in požrtnost, lepljive prste nekaterih, ker mislijo, da “lahko”, ker da “drugi tudi”). In tudi lastnik foruma “dirigira”; kako in kaj je treba.  In še enkrat – ko bo treba mesečni prispevek s strani sodelujočih nakazat za sodelovanje, potem boste lahko upravičeno, do takrat pa jim lahko samo sugerirate.

In kdo bo sponzor mrtvemu forumu? Seveda je odvisno vse od klikanja na forumu. Od česa pa bo? Če ni obiska, ni  – oglaševalcev, ne sponzorjev.

Tebi tudi osnove niso jasne.

New Report

Close