Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Bravo- teoretiki zarote

Bravo- teoretiki zarote

Vse ste imeli prav!!!!

Danes dobim mejl, obvezno testiranje, če hočeš še obdržat službo, naslednjič bo obvezno cepljenje, naslednjič bo analni bris, naslednji nas ne bo več, nas bodo pobili.

Pravzaprav se bomo sami, ker nam ni dovolj mar zase.

Naslednja stopnja bodo gulagi za nepokorne. Pred sabo imam mogoče še 15 do 20 let. Skrbi me za mlade, ki odraščajo v ozračju strahu, in ki bodo čez 20 let s stopnjevanjem trenutnega izsiljevanja in prisile samo še votle, brezdušne lutke, roboti.

Če se večina ne bo prebudila iz ego materialističnih vzorcev mišljenja, bo res tako! Takšno budnico potrebujejo hudi zaspanci. Nam poznavalcem zarote se je dovolj zgodaj posvetilo, da nas ne bo nihče izsiljeval.
Ego civilizacija je opravila nalogo in čas je, da razpade na prafaktorje. Rojeva se Novo nebo in Nova zemlja, kar prinaša zlato dobo. A le za prebujene, ki ne delujejo več iz nižjih nagibov, pač pa iz razumevanja in spoštovanja vsega živega.

SE ŠE SPOMNITE?
PIRAN, 19. APRIL 2020.
Tega ‘teoretika zarote’ so šli tako POBRISAT.

[img]https://www.delo.si/media/images/20200419/673362.width-660.jpg[/img]

Mene zelo skrbi za moje otroke…v kakšen svet bodo to zrasli??

Mene pa preseneča hitrost, s katero se vse dogaja. Sem verjela, da kdaj v prihodnosti mogoče bo tako, ampak čez desetletja, stoletja. Zdaj pa vidim, da je marsikaj naenkrat postalo resničnost.

New Report

Close