Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BRAVO ZA šPELIN@!!!!!

BRAVO ZA šPELIN@!!!!!

Čeeeestitke draga šPELIN@!

Se veselim s teboj:~)))))))))

wiiii, cestitam
sem spremljala tvojo zgodbo in ti res zelim veliko veliko srece in soncka v tvojem zivljenju!

Čestitke še na tem forumu! Kapo dol, res si korajžna – in takim uspeva!
Srečno, pazi nase in na svojo pikico. Verjamem, da bo tudi moj angelček bdel nad teboj 🙂

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

Zdaj prav gotovo verjameš v tisto: za vsakim dežjem posije sonce!!

In ta novica je najlepši sonček v tem turobnem dnevu. Čestitke iz srca tebi in tvoji družini! Občudujem tvoj pogum in vse dobro ti želim!

Čestiiiiiitke!!!!! Draga Špelin@, lepo in mirno nosečnost ti želim in enega zdravega otročka!
LP Punček

Očitno so fige pomagale!!! Iskreno ti čestitam in še naprej držim fige, da boš čez 8 – 9 mesecev k sebi stiskala zdravo dete. In komaj čakam, da te “dobim v roke”, da spet malo počvekava…

Drži se!!!

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Draga Špelin@ iskrene čestitke vesela sem zate in pogumno naprej.Želim ti da se tvoja družinica poveča in vem da te tvoj angelček čuva. Srečno in držimo pesti!

ISKRENE ČESTITKE!!!

Bomo držali pesti!

Deja,Boštjan in Jera

Bravo Špelin@!!!

In, korajžno naprej!

Nataša

Oj,
spremljam tvojo zgodbo in sem zelo vesela zate. Držim pesti, in naj ti tile meseci čim lepše minejo.
LP

lpD

Iskreno ti čestitam in ti želim vse dobro, draga Špelin@!

Lp, K.

Čestitam!!!!!!!

---------------------------------------------- Nikoli se ne kregajte z idiotom, spravil vas bo na svoj nivo in premagal z izkušnjami!

Špelin@!

Želim ti mirno, srečno nosečnost in prelepo zdravo dete!

Najlepša hvala tudi vsem tukaj :))))))))))))))))))))))

Še nisem čisto dojela ;)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Ej, saj bo, ljubica. Dojemi, vsi se veselimo s tabo in stiskamo pesti. Sicer pa, je že skrajni čas za boljše čase, mar ne?

Srečno.

Sem spremljala tvojo zgodbo in upala s tabo. Zdaj sem vesela s tabo. Saj te ne poznam, pa te vseeno poznam. Čudno, ampak dobro, ne?

Srečno!

Super, špelin@, čudovita novica. Želim ti čim bolj umirjeno nosečnost in zdravega dojenčka ali dojenčico.

Tinka

Spelina@,
Iskrene cestitke se v mojem imenu.
Kolikor sem lahko, sem sledila tvoji zgodbi in obcududovala tvoj pogum. Lepo in doziveto nosecnost ter vse dobro tebi in tvojim najdrazjim zelim,
E.

Obcudujem tvoj pogum in pozitivnost.

Drzi se in vsem vse lepo!

Še enkrat: en velikanski HVALA!!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

sej sem vedla da bo!!!!:):):)

Ta novička me je zelo razveselila. Bravo!

hvala za link :)))))

špelin@ drži se 🙂

Tudi naša družinica drži pesti, da bo vse ok!
Lepo noč vam želim vsem!

New Report

Close