Brazil/tanga kopalke na mladoletnicah
Hahahaha ne morem se nasmejat vsem tvojem debilnim temam. Pa človek kako se ti da trolat cele dneve po forumu in odpirat take bolane teme?
Za tvoj info najstniki so v tisti fazi, ko so izjemno občutljivi in ne radi govorijo o ničemer kar je intimnega in prej starce kam pošljejo, tako, da te tvoje trditve nekako ne bodo držale.
Pojdi junija mimo kakšne šole, ko končajo pouk in si oglej, kako so oblečene te najstnice. Nič ne kaže, da bi jih skrbelo za njihovo intimo.
[/quote]
Kako so oblečene?
Kratke hlače ali krilca, majica do popka oziroma kanaterica do popka, pa v natikačah, k jim jst rečem tiste ogabne papuče, k so zdaj moderne. Skratka pustite ljudi živet in pri miru, če pa vi imate nabita in polna jajca je sex shop, kjer ti življenje polepša in olajša mariskatero tegobo.
Gledat in oprezat za mladoletnimi ste sami debili in očitno sami UFO-ti (prevod: umsko fuknjena oseba)!
Kako so oblečene?
Kratke hlače ali krilca, majica do popka oziroma kanaterica do popka, pa v natikačah, k jim jst rečem tiste ogabne papuče, k so zdaj moderne. Skratka pustite ljudi živet in pri miru, če pa vi imate nabita in polna jajca je sex shop, kjer ti življenje polepša in olajša mariskatero tegobo.
Gledat in oprezat za mladoletnimi ste sami debili in očitno sami UFO-ti (prevod: umsko fuknjena oseba)!
[/quote]
Očitno tudi ti oprezaš za njimi, ko tako natančno veš, kako so oblečene in do kod jim segajo majčke. Aja ne, ti jih samo slučajno opaziš, tako kot kandelaber na ulici, da se ne ravno zaletiš vanj. Vsi drugi pa oprezamo.
Tiste kratke hlače so velikokrat rezane zelo visoko in je pol ritnic zunaj in majčke znajo segati precej višje od popka. Brez skrbi, ne bom letala z rjuho za njimi in jih pokrivala, ampak mnenje o tem lahko imam, kajne? To ni primerno za v šolo, sploh pa ne pri njihovi starosti. Prav tako ne tangice na plaži. Sicer niso pogoste, sem jih pa že opazila. Tudi na mladoletnih frkljicah in čeprav mi ne boš verjela, na majhni punčki (po moji oceni je imela okrog 3 leta). Italijanka. Mama tangice, punčka tudi. Sem se spraševala, kje za vraga je tako majhne sploh staknila, razen če jih je sama sešila.
Očitno tudi ti oprezaš za njimi, ko tako natančno veš, kako so oblečene in do kod jim segajo majčke. Aja ne, ti jih samo slučajno opaziš, tako kot kandelaber na ulici, da se ne ravno zaletiš vanj. Vsi drugi pa oprezamo.
Tiste kratke hlače so velikokrat rezane zelo visoko in je pol ritnic zunaj in majčke znajo segati precej višje od popka. Brez skrbi, ne bom letala z rjuho za njimi in jih pokrivala, ampak mnenje o tem lahko imam, kajne? To ni primerno za v šolo, sploh pa ne pri njihovi starosti. Prav tako ne tangice na plaži. Sicer niso pogoste, sem jih pa že opazila. Tudi na mladoletnih frkljicah in čeprav mi ne boš verjela, na majhni punčki (po moji oceni je imela okrog 3 leta). Italijanka. Mama tangice, punčka tudi. Sem se spraševala, kje za vraga je tako majhne sploh staknila, razen če jih je sama sešila.
[/quote]
Ne vem, kje resnično vi vidite te mladoletne otroke na plaži v tangicah, sploh pa tako majhne kot jih opisuješ. Sploh mi ni jasno, kako lahko ocenite, da so to osnovnošolski otroci?
Sama živim ob neposredni bližni Italije in hodimo se kopat k sosedom pa še nikdar in nikoli nisem kaj takega videla. Res tiste male otroke, mogoče tudi večje, da so bili brez kopalk pa glej mene nič ne moti, moti take, ki opazujete in vidite vse.
Kar se pa oblek tiče nekatere imajo do popka, drugi še mal krajše, ampak da bi v šolo take hodile pa nekako to ne bo držalo, sploh letos, ko je bilo mrzlo in se je začelo ogrevat šele junija. Lepo bi bilo, da bi se ljudje ne obremenjevali s takimi nepotrebnimi zadevami, saj nismo v Arabiji.
Ne vem, kje resnično vi vidite te mladoletne otroke na plaži v tangicah, sploh pa tako majhne kot jih opisuješ. Sploh mi ni jasno, kako lahko ocenite, da so to osnovnošolski otroci?
Sama živim ob neposredni bližni Italije in hodimo se kopat k sosedom pa še nikdar in nikoli nisem kaj takega videla. Res tiste male otroke, mogoče tudi večje, da so bili brez kopalk pa glej mene nič ne moti, moti take, ki opazujete in vidite vse.
Kar se pa oblek tiče nekatere imajo do popka, drugi še mal krajše, ampak da bi v šolo take hodile pa nekako to ne bo držalo, sploh letos, ko je bilo mrzlo in se je začelo ogrevat šele junija. Lepo bi bilo, da bi se ljudje ne obremenjevali s takimi nepotrebnimi zadevami, saj nismo v Arabiji.
[/quote]
Ampak zanimivo, ti sploh ne opazuješ, pa vseeno vse vidiš. 🙂 Tisto majhno punčko sem pa videla v Sesljanu. Najbrž poznaš. Kako ne ločiš, kaj je osnovnošolski otrok in kaj ne? Pa menda opaziš razliko med 12 letnico in študentko. Kje to vidim? Ko grem po svojega prvošolca v šolo, ko konča pouk. Maja je bilo hladno, junija pa ne več. In s tem se ne obremenjujem. Le svoje mnenje povem.
[/quote]
Meni gre pa ob tem vsesplošnem zatiskaju oči na bruhanje.
Mladoletnicce in OŠ dekleta se od odraslih mladih žensk zelo razlikujejo. Če ti ne ločiš, verjemi da tisti, ki prežijo, zelo dobro poznajo razliko.
Ravnokar se piše o smrti pedofila, ki ga je prijavila 15 letnica. Torej je normalnim ljudem, ki v OŠ dekletih še vidijo otroke, ogabno, da se tako mlada dekleta že ponujajo za spolni objekt.
In za neko zrelo žensko, kar predpostavljam, da vsaj po emšu že si, bi morala biti zelo jasna razlika med arabskim svetom in med mladoletnimi spolnimi objekti.
Ne, nismo v Arabiji, kljub vsemu pa bi Instagram mame morale zaščititi svoje otroke in svoja dekleta poučiti in jim nekatere zadeve predstaviti take kot so. Meni se tange in podobno na mladoletnicah ne zdi primerno.
Res pa da eni poznate samo nekaj besed: si fouš, moti – ne moti, tvoj mož gleda ipd
A res misliš, da si svetovljanka, če v vsaki temi in za vsako stvar napišeš, da te moti?
in zakaj ne bi bilo ok? oblačilo kot oblačilo. Če te pa to vzburja bi se pa bilo za vprašati o tvojem duševnem zdravju, ki je očitno načeto. Žal ni normalno, da mladostnice seksualiziraš ter objektiviziraš. A gola roka te tudi moti? Ne vem zakaj imam občutek, da bo slej kot prej tematika Dekle še kako aktualna. Dej, a mi razložiš, zakaj točno te moti gola koža, telo? A skice v knjigah o anatomiji so tudi že mejne?
Meni gre pa ob tem vsesplošnem zatiskaju oči na bruhanje.
Mladoletnicce in OŠ dekleta se od odraslih mladih žensk zelo razlikujejo. Če ti ne ločiš, verjemi da tisti, ki prežijo, zelo dobro poznajo razliko.
Ravnokar se piše o smrti pedofila, ki ga je prijavila 15 letnica. Torej je normalnim ljudem, ki v OŠ dekletih še vidijo otroke, ogabno, da se tako mlada dekleta že ponujajo za spolni objekt.
In za neko zrelo žensko, kar predpostavljam, da vsaj po emšu že si, bi morala biti zelo jasna razlika med arabskim svetom in med mladoletnimi spolnimi objekti.
Ne, nismo v Arabiji, kljub vsemu pa bi Instagram mame morale zaščititi svoje otroke in svoja dekleta poučiti in jim nekatere zadeve predstaviti take kot so. Meni se tange in podobno na mladoletnicah ne zdi primerno.
Res pa da eni poznate samo nekaj besed: si fouš, moti – ne moti, tvoj mož gleda ipd
A res misliš, da si svetovljanka, če v vsaki temi in za vsako stvar napišeš, da te moti?
[/quote]
Te mladoletnice, ki so šle na posestvo tega miljonarskega pedofila so dobro vedele kaj jih tam čaka, lahko bi rekle ne hvala, a jim je bilo več do ponujenega denarja v zameno za spolne usluge. Danes imajo nekatere že otroke in družino in jim na kraj pameti ne pride, da bi se izpostavljale.
[/quote]
Še enkrat, otrok še nikdar in nikoli nisem videla v brazilkah oziroma v tangicah, pa sva na isti plaži očitno, sicer tudi v Gradotu ali na plaži pod Mira Mare še nisem česa podobnega videla.
Če bi ti pokazali določene slike 15 letnice in bi ti rekli, da oceni koliko je stara bi sama kiksnila, ker so nekatere res že razvite in če se spomniš iz svojih OŠ dni ste tudi take imeli, danes se mi zdi, da jih je še mnogo več. Nekatere prej nekako dozorijo, druge pač kasneje.
Sama sem starš in imam najstnike in lahko z zagotovostjo trdim, da nekatere ne zgledajo kot 13 letnice, saj so visoke že med 175 in 180, številka noge 42 modrc pa že kaka 3 in zgleda že kot kaka 18 letnica. Vendar niso vse take in nekatere še vedno izgledajo kot otroci.
Kar se pa brazilk tiče jih imam tudi sama in jih nosim in skratka ne štekam kaj te tu moti, če je zadaj mal drugače krojeno in jih nosi odrasla oseba?
Vse je zgolj psihološka priprava terena za legalizacijo potreb starih perverznežev….
Čez par let boš lahko na televiziji gledala stare slinavce, kako trdijo da “ljubezen ne izbira”, da je “vse naravno”, da ne smemo biti zastareli in zapeti temveč moramo biti progresivni itd.
Pač vsi drugačni vsi enakopravni…..
Pojdi junija mimo kakšne šole, ko končajo pouk in si oglej, kako so oblečene te najstnice. Nič ne kaže, da bi jih skrbelo za njihovo intimo.
[/quote]
Mene bi bolj skrbelo, kaj se to za eno staro tele, kot ti, potika okrog šol in opreza za najstnicami, kako so oblečene. 😉