Brazil/tanga kopalke na mladoletnicah
To so vzgojno zanemarjeni otroci,ki prihaja iz razbitih domov ali z usekanimi mamami brez pravih moralnih vrednot, obcutka za dostojnost in lastno vrednost. Pa saj vidite tudi te ”stare” tigrice z umetnimi gelish nohti, obrvmi, tatujcki, ko si stiskajo oz ozemajo modrce/prsa,ko pridejo iz vode. Od take ne bo nobena hcera normalna edino, ce je samo skozi leta dohitita sram in pamet.
Tipično južnaško razmišljanje…
Dejansko bodo vsak čas kazale peezdo, ampak vam je to kul, je to kao “človekova pravica”.
Potem pa ima tudi kak moški “pravico”, da si ga na tako provokacijo – vrže, ali pa ga vsaj izvleče iz kopalk…
Ja, kar tam na plaži. Le zakaj bi čakal, da pride domov… Saj so jo mule tudi sončijo in luftajo.
Dajmo zahebat še tisto malo morale, ki jo je ostalo!
Kaj pa je to morala, ane? Človekove pravice, to pa ja…
[/quote]
Tipično debilno razmišljanje.
Al si majmun, majke mi.
One na plaži oblečene v kopalke, se prav da si jo ne luftajo in sončjo, ti de.bil pa o metanju k.urca vn in drkanju. Res fajn primerjava. Dej pejt se zdravt če te že mladoletnica v brazilkah napali. Budalo.
Al si majmun, majke mi.
One na plaži oblečene v kopalke, se prav da si jo ne luftajo in sončjo, ti de.bil pa o metanju k.urca vn in drkanju. Res fajn primerjava. Dej pejt se zdravt če te že mladoletnica v brazilkah napali. Budalo.
[/quote]
A drugač, preden tablete popustijo, se pa dobr počutiš?
Al si majmun, majke mi.
[/quote]
A drugač, preden tablete popustijo, se pa dobr počutiš?