Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek brazilska depilacija

brazilska depilacija

Damice, a hodite na brazilsko dep.? Me mika in verjetno bom šla;) Pravijo, da po parih obiskih, dlake skoraj ne rastejo več, a to drži? Izkušnje prosim:)

A.

mi ni do tega da bi kdo drug gledal moje gozdičke

…meni po cca 20 obiskih dlake še vedno rastejo…smrk smrk

Dlake še vedno in bodo vedno rastle, jih pa brazilska malo stanjša, s časoma jih razreči in pa tudi rade se vrastejo (ker so tanjše). Drugače pa je super, 2-3 tedne mir, boli ne tako zelo hudo samo ne it pred menstruacijo.

Dobro brazilsko naredi Salon Berni v Ljubljani, in ugodno.

kako dolge morajo biti in ve katera za kak vredu salon v MB?

Me nekaj zanima, pa to ne le glede brazilske, tudi glede puljenja dlak kjerkoli drugje.
No, jaz se brijem, ker rada nadzorujem stanje, tj. da sem gladka (kolikor si pač pri britju) ko želim, tj vsak dan, če se mi da. Sem se pa pred mnogo leti lotila depilacije, puljenja in ja, so začele rasti tanjše, vendar je bilo potrebno pred ponovno depilacijo čakat, da so dlake zrasle do določene dolžine, kar pa meni ni bilo všeč. Ker končno, nek vmesni čas sem bila tako “kosmata” … Saj morda, pri že tako nežnih, svetlih dačicah to ni tako opazno, pri mojih črnih, pa si tega sploh ne morem predstavljati. No, saj to niti ni bilo vprašanje, bolj moje mnenje oz. odločitev, zakaj se ne depiliram.

ni treba čakat do določene dolžine. 1 mm ali še manj je že čist dost

Tole pa prvič slišim … ma, noben vosek ne prime na 1 mm dlako, kaj šele manj. No, prime že, potegne je pa ne …

Če ti tako praviš 🙂

Zdravo

A pozna katera kozmetični salon R v brežicah??
Če je že bila katera tam na depilaciji pa kakšen vtis ima.
Hvala Lp

New Report

Close