Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek brazilska depilacija

brazilska depilacija

Sem brala poste o brazilski depilaciji, a nikjer ne piše, kako hitro lahko po njej seksaš. Glede na to, da baje svinjsko boli, domnevam, da ostane kaka rdečina na koži po njej. Briti se ne morem, ker dobim vedno spuščaje.

Hvala!

jaz vedno sexam še ista dan,…mogoče po prvem drugem obisku je malo bolj bolelo, zdaj pa sploh ni problema..

Ja, potem lahko jaz pričakujem kar nekaj problemov, sploh ker mam občutljivo kožo zgleda in ker bo prvič.

A rdečina ti je ostala al samo občutljiva koža, prosim?

Kakšna pa je ta brazilska depilacija?

Brazilec te tako nabriše, da še dlake izginejo.

A tebe je, ali kaj? Mater smo tečni danes.

Rdečina ostane (vsaj po prvi depilaciji) še vsaj 1 dan. Dobro je, da se namažeš z bepantenom, da ti malo pomiri kožo.

Ja sam res elaine…kaj te daje? A si huda ker je Obama zmagu, al ti gremo kr tk na jetra?

vic tedna

Elaine je on ne ona.

Evo, sem 2 dni po brazilski, pa imam še vedno rozičino po področju (ni bila prva). Pa drugače nisem pretirano občutljiva, mažem z Bepanthenom. Seks bi prišel šele danes v poštev. 😉

Končno iskreni odgovori ! Na kraj pameti mi ne pride, da bi se brila spodaj. Malo postrižem, pobrijem kar ven iz hlačk štrli in to je vse kar sem pripravljena narediti. Že samo tisti majhen košček pobrite kože se mi takoj po prvem seksu vname. Ne predstavljam si bolečin po seksu, če bi se cela obrila. Za koga ? Jaz si tudi želim uživat v seksu in ne gledam na to kot na večerjo, ki jo pripravljam za moža ! Take it or leave it.
Da o obritih moških niti ne govorim.

Moj nik pove zakaj brazilske depilacije niti pod razno ne mislim nikol delat. Za britje pa uporabljam, ker imam občutljivo kožo ženski brivnik od Wilkinsona Intuition sensitive z alojo. Res je malo dražji, oziroma nastavki niso prav poceni ampak je enkratna zadeva, nič rdečine, nič mehurčkov in brez vnetij. Tudi noge si pozimi brijem s tem in namažem s kremo po depilaciji od Veeta in je super, poleti si noge voskam, ker res ni druge.

če si občutljiva, prvi dan sigurno ne boš sexala 🙂 pri meni ni ovir, me niti ne boli, ko me depilira…ampak potem vseeno malo peče, ko se oblečem, nekaj rdečine je še naslednji dan (če ne drugega, od vročega voska, ki se nanaša večkrat na isto mesto, koža tam doli, sploh med nogami, pa je tanka in občutljiva)…bepanten pride kar prav 🙂

Ta z Brazilcem je pa tudi meni všeč:))

Imam malo rdečo kožo kakšni dve uri, prvič je bila kakšno minuto več, seksam pa prav z veseljem lahko čist prec :))

Eno idejo sem dobila,..probleme z izpuščaji imam samo v bikini predelu, najbolj pa pravite, da boli spodaj. A si je katera že dala odstraniti dlake le zgoraj? Je kaj ceneje?

Mene pa brazilska noro vzburja? In mojega tudi. Med depilacijo sem totalno aut, ko pridem domov si jo veckrat zrajcam ce sem sama. Ufffff…..se katera???

Domači laserski epilator – https://hespac.com/epilator.htm Epilator uporabljam že več kot 20 let in ne zamenjam za nič drugega.

New Report

Close