brazilska depilacija
Končno iskreni odgovori ! Na kraj pameti mi ne pride, da bi se brila spodaj. Malo postrižem, pobrijem kar ven iz hlačk štrli in to je vse kar sem pripravljena narediti. Že samo tisti majhen košček pobrite kože se mi takoj po prvem seksu vname. Ne predstavljam si bolečin po seksu, če bi se cela obrila. Za koga ? Jaz si tudi želim uživat v seksu in ne gledam na to kot na večerjo, ki jo pripravljam za moža ! Take it or leave it.
Da o obritih moških niti ne govorim.
Moj nik pove zakaj brazilske depilacije niti pod razno ne mislim nikol delat. Za britje pa uporabljam, ker imam občutljivo kožo ženski brivnik od Wilkinsona Intuition sensitive z alojo. Res je malo dražji, oziroma nastavki niso prav poceni ampak je enkratna zadeva, nič rdečine, nič mehurčkov in brez vnetij. Tudi noge si pozimi brijem s tem in namažem s kremo po depilaciji od Veeta in je super, poleti si noge voskam, ker res ni druge.
če si občutljiva, prvi dan sigurno ne boš sexala pri meni ni ovir, me niti ne boli, ko me depilira…ampak potem vseeno malo peče, ko se oblečem, nekaj rdečine je še naslednji dan (če ne drugega, od vročega voska, ki se nanaša večkrat na isto mesto, koža tam doli, sploh med nogami, pa je tanka in občutljiva)…bepanten pride kar prav
Domači laserski epilator – https://hespac.com/epilator.htm Epilator uporabljam že več kot 20 let in ne zamenjam za nič drugega.