brazilska depilacija doma?

Jaz bi to naredila doma. Malo mi je nerodno iti v salon, briti se ne morem več, ker niti ne vidim kaj mam tam spodaj zaradi trebuha. Sigurno pa ne zaupam več britvice v roko študentki, ki to naredi v porodnišnici. A so veet trakovi v redu ali je treba s takim voskom kot ga imajo v salonih? Kje se ga kupi in kako se to naredi če mogoče katera ve?

Se ne hecam in nič ne provociram…ampak ali bi lahko katera, ki ima izkušnje z brazilsko v salonih pove kako to poteka. Prideš tja, verjetno je za zasebnost dobro poskrbljeno…se vsedeš????vležeš???? Imaš kake hlačke oblečene????ali kar gola, tako kot pri ginekologu??? Koliko časa traja??’ se z osebo ki te “operira” pogovarjaš…si tiho in zardevaš do ušes??? Vsa ta banalna vprašanja me mučijo….bolečina ni problem pri meni, da bi zaradi tega ne šla na brazilsko, grozno me muči sram in zadrega. In potem okoli zadnjice…ali se obrneš…dvigneš zadnjico ali kako??? Res se ne ZAFRKAVAM. LEPO LEPO bi prosila tiste bolj pogumne da razložijo kako ta zadeva zgleda v praksi. RES HVALA:

Pol pa greš na plažo in gledaš vse te vnete, pikaste, mozoljaste riti, ki si še kopalke take navlečejo gor, da se iz aviona vidi, da one so na “brazilko”, pa kaj, če je vse okol vneto in rdeče itd … za mene nagravžno do konca, ampak res do konca. V najboljšem primeru je koža videt ko una od pšancev, omovsana, oguljena – gravž od gravža. Smo na plaži parkrat o tem razpravljali, ko se je kaka “dama” razkrečila s svojo pikastjo ritjo in flikco, ki ji težko rečeš bikini ali celo kopalke, v naši bližin. Neokusno do konca.
A če te mož obrije doma, pred porodom, pa ne bo dovolj dobro al kaj??

No sama hodim na depilacijo enih 7 let. Vmes te moje ni bilo daljši čas in ok djmo se pobrit – ja to je pa bilo piikiiic in vnetje. Nikoli niti po prvi depilaciji ni bilo tako. Tako, da tele pikaste ne vem če niso prej tiste, ki možem britvice kradejo.
Torej potek: slečeš se do hlačk in se uležeš. Prvo obdelajo noge pol pa “akcija”. Prvo pri strani. Sama sem bila sedaj v 2 salonih. V tem “mojem” dela mlajša punca in hlačke obdržim. Jih premakne v stran, da je srednji del pokrit. Itak vse vidi samo psihološko mi bolj paše ta sistem. V drugem je tudi mlajša punca, ki pa je vajena, da nimaš nič gor, ker kaka pika voska lahko pride na hlačke in je bila že okregana. Ko obdela pri strani daš nogo vstraaan in napade še preostali del. Zgoraj itak ni panike pač vpraša če kaj pusti.
Zadaj je pamspet razlika – mija prva hoče, da dvignem noge in se primem pod koleni (jao se gugam na hrbtenici in stokam), druga pa da se uležeš po trebuhu in razmakneš ritnici.
Ko obdeluje najbolj nerodni del – sramne ustnice pa sama malo primeš ( ti reče kje), da je koža dobro napeta in da te ona ne šlata prav direkt tam.
Pol da še olje, da se namažeš in to je to.
Res ni panike.
Res

ne delaj tega doma, razen če ti bo partner pomagal .To pa zato, kot so ti že napisale, sama nikoli ne moreš narediti vsega naenkrat – torej “našponati” zelo občutljive kože predvsem na malih sramnih ustnicah in vleči trakec v pravilni smeri, ker dlake vsene rastejo samo v eno smer…. Če ne “našponaš” kože na labijah dovolj, lahko zakrvaviš iz mest, kjer potegne ven dlake.
Bolje je, če si v salonu brez hlačk – je hitreje, nemoteče za depilatorko in zate – je prej konec. Je pa pač vse v glavi – če si bolj sramežljive narave, potem boš imela težave- si pa lahko brez skrbi, da je za depilatorko, ki to dela, čista rutina in verjameš lahko, da na mesec vidi malo morje ženskih pa tudi moških mednožij, tako da si tvojega ravno ne bo zapomnila, tudi če bo videla kaj več, kot bi po tvojem morda smela….

mozolji in pike od depilacije? ta je res dobra :))) ti mozolji so lahko samo od navadnega britja…pri depilaciji je kvečjemu kakšna rdečina, pa še to ponavadi prvič, če dalje redno hodiš, še tega ni več…ostane lepo gladka “dojenčkasta” koža…toliko, da boš znala drugič razložit, ko boste spet na plaži opravljali

mozolji in pike od depilacije? ta je res dobra :))) ti mozolji so lahko samo od navadnega britja…pri depilaciji je kvečjemu kakšna rdečina, pa še to ponavadi prvič, če dalje redno hodiš, še tega ni več…ostane lepo gladka “dojenčkasta” koža…toliko, da boš znala drugič razložit, ko boste spet na plaži opravljali :)[/quote]
Ti povem iz prve roke. Če se pobrijem včasih so, včasih niso mozoljčki, ki pa izginejo nasednji dan. Če se depiliram, so absolutno mozoljčki in to precej hujši kot tisti od britja, trajajo pa kar nekaj konkretnih dni, tud en teden na določenih mestih. Sploh je vsa koža zatečena, zabuhla. Sem pač zelo občutljiva.