Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Brazilska depilacija po celotnem trikotniku

Brazilska depilacija po celotnem trikotniku

Zanima me, če je možno opravit brazilsko depilacijo po celotnem predlu trikotnika in koliko časa potem “drži” (1 teden, 2 tedna), zanima me še okvirna cena, hvala

Seveda po želji, tudi po celotnem predelu lahko naredimo depilacijo, drži sigurno 2 tedna, cena pa je 19 eurov!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Živjo

Mene pa zanima, če morda veste kje v Mariboru se izvaja brzilska depilacija.

hvala in lp

Živjo!

Mene zanima koliko prej se moraš naročiti na brazilsko depilacijo? Na koliko časa moraš “ponavljati” postopek? Ali si dlake potem razredčijo in rastejo počasneje? Ali se dlake vraščajo?

hvala za odgovore

lp

Vse to kar vas zanima je individualno, zato boste morala sprobati.Ko imate prvič dolge dlačice 1 cm pokličite dan prej za naročilo, depilacija se ponavlja na 3 do 4 tedne in se ponavadi, če jih vmes nič ne brijete dlake zredčijo, lahko ni pa rečeno tudi vraščajo!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

živjo

nekajkrat sem si dlake na ”gričku” populila z epilatorjem in so se malo zredčile. in me zanima če grem lahko vseeno na brazilsko depilacijo, čeprav imam na nekaterih delih manj dlak oz. ali si jih moram pobriti in počakati da zrastejo daljše in močnejše?

Žiujo:)

Približno dva tedna nazaj sem šla na brazilsko depilacijo in imam zdaj težave z vraščenimi dlakami. Če so se mi vrastle prvič se mi bodo tudi po drugi brazilski depilaciji? Ali se koža po nekaj časa lahko “navadi”? Se da kakorkoli preprečiti vraščene dlake?

Lp!

Nekateri imajo s tem hude težave, neglede nato, a se depilirajo, brijejo, uporabljajo kremo.Največ strank mi pojamra, da to nastane po britju in nimajo navadno po depilaciji s tem več težav, ali zelo malo.Nakatere pa obratno, zato se oglasite, da vam damo vzorček Tend skina(proizvoda iz ZDA, ki pri tem zelo pomaga),da ga sprobate, v bodoče pa bomo videli in se odločili, kaj je za vas najbolje!

LP

zdravo!dlake na intimnem predelu imam zelo močne ali to predstavlja kakšen problem in ali se brazilska depilacija opravi tudi v predelu anusa?lp

Če so dlake res zelo močne, se priporoča za lažjo depilacijo dolžina 1 do 2 cm, pa ne bo nikakršnih težav.V brazilsko depilcijo spada tudi dep. anusa, razen če tega ne bi želela!

Lep pozdrav!

Živjo!Odločila sem se za brazilsko.zanima me kako poteka sam postopek?in…ali si popolnoma nag med postopkom?

hvala za odgovore

lp

Živjo čebelica,

med brazolsko si seveda brez spodnjih hlačk, saj se zadeve drugače ne da narediti. Sama sem bila dvakrat na brazilski v Sensu in sem res zadovoljna, saj depilirajo z voskom (ne uporabljajo trakov) in delajo res postopoma, da zadeva manj boli.

lp

ni potrebno da si med postopkom popolnoma gol, pri nas dobijo stranke tangice za enkratno rabo, s katerimi si pomagamo da depilacija jažje poteka, predvsem pa vas ne spravlja v neprijeten položaj.Delamo z listki, saj se tako ni treba dotikati intimnih delov stranke z roko, poleg tega pa je depilacija zelo hitra( 10 min ) in nič manj boleča, saj ne moreš potegniti dlake s korenino da ne boli!Lahko pa probate in drugo, da se prepričate!

LP!

zanima me kolikšna je trenutna cena brazilske depilacije. hvala.

depilacija brazil klasik 20€
depilacija brazil veliki 25€(s trebuhom), če pa je še celotna zadnjica pa pride 30€

Cene so ful različne,
Jaz osebno hodim k Sabini v Energomed, zdej 3 mesece.. Punca je res toook v redu, Cena je 21 evrov, sem pa dobila tam tud popust 10%, tko da mi je to ok. Sabina je carica. prej sem Nekaj časa hodila v salon Cat, pa mi tam punce niso preveč vseč, same zvezde??? v Kozmetik Lineu, mi pa ambient ne sede. V Sensu mi je tud FULLL kul sam tam mi cene ne znesejo, punce so blazno prijazne samo cene majo pa navite za nas zemeljske ljudi.
Priporačam da prej mal počekirate cene po Ljubljani, pa tud s kakšnimi voski delajo.

Cebelica Bzzz

Če boste želela, se pri nas ukvarjamo z brazilsko dep.že 10 let, imamo 4 strokovnakinje na tem področju za ceno 20€!

LP!

Pozdravljeni!
Zanima me koliko v vašem salonu stane depilacija samo zadnjice.
pozdrav!

Zdravo!
Kolikšna je celotna cena brazilske depilacije trenutno in ali je potrebno predhodno naročilo?
Hvala!

Cena je 20€, če se le da bi bilo dobro, da pokličete , da se dogovorimo za uro saj, saj tako delo poteka nemoteno!

LP!

V katerem salonu v Mariboru izvajajo brazilsko depilacijo?
Kakšne so cene? Če slučajno katera ve!?

LP
J.

dep samo zadnjice je 10 €!

Tudi sama sem poskusila brazilsko, komplet vse, razen tanke črtice na gričku. 2 × sem se opogumila.
V prvem poskusu sem bila 3×, kot je bilo treba – razmik ca 3-4 tedne, da so bile dovolj dolge.
V tem kozmetičnem salonu so v vseh 3 seansah uporabljali PALIČICE za nanos voska, trakove, tangice sem imela svoje. Bolelo je itak ko strela, ampak najbolj prvič, že drugič ne več tako. Nisem imela nobenih težav z vraščanjem, a vsakič mi je POSNELO CELO POVRHNJICO in sem še drugi dan po depilaciji na malo potrebo šla le s težavo … PEKLO me je, imela sem PODPLUTBE v dimljah in na samih ustnicah, grozno je zgledalo. Kot da bi mi nekdo naredil hickije povsod spodaj. Pa nisem posebej občutljiva, drugače odlično prenašam bolečino. Potem se mi je kak teden zatem vsakič CEL PREDEL DEPILACIJE OLUPIL. Res lepo. Zato sem za 2 leti opustila take poskuse in se brila.

LETOS sem se znova opogumila za brazilsko, tokrat sem bila samo enkrat, vosek oziroma SMOLO so mi nanesli Z APLIKATORJEM – takim ROLOJEM. Zelo odsvetujem. Že samo nanašanje je BOLELO 10× BOLJ kot s palčkami. In potem spet – vsa povrhnjica dol, vse rdeče, pekoče, čez en teden lupljenje.

3 tedne po tej brazilski pa sem se nekega dne depilirala po nogah (z epilatorjem na diske), obdelala bikini in za hec poskusila iti še malo nižje. Na vsakem predelčku posebej sem zelo nežno, a vseeno dobro napela kožo, in zelo previdno pred ogledalom odstranila dlačice.
Punce moje … Če imate epilator – POSKUSITE!!!!! Bodite ZELO PREVIDNE, ampak SE SPLAČA POTRUDIT, sploh tistim, ki imate že razredčene dlačice. BOLI MANJ, NE POSNAME POVRHNJICE, NI TREBA ČAKAT 1 MESEC, da so dlake dovolj dolge, saj jih lahko odstraniš že, ko so dolge milimeter ali dva, po par urah so depilirani deli skoraj taki, kot da nič ni bilo. Mislim, da lahko do problemov z vraščanjem pride tudi zaradi tega vsakičnega odiranja kožne povrhnjice z voskom. Koža se sicer obnovi, a ker je postopek treba pogosto ponavljati in včasih trak potegne malce več kože v notranjost, se koža tudi malenkost brazgotini in je debelejša, dlačice pa potem ne morejo skozi.
Lepo počasi, s pavzicami, koža spodaj mora biti zelo suha. NIKAKOR PA TEGA NE IZVAJAJTE, ČE STE NESIGURNE IN MANJ SPRETNE, KER SE LAHKO FAJN POŠKODUJETE, ČE VAM KAK KOŠČEK KOŽE POTEGNE V EPILATOR IN SE UŠČIPNETE!
Moje mnenje 🙂

Pa lep dan.

Jaz pa menim, da ste imela veliko smole, in ste naletela na nestrokovna dela, zato poskusite še pri nas saj je depil. brazil res utečena in jo ogromno strank pohvali!

LP!

Pozdravljeni!

Mene pa zanima, kaj je pri brazilski depilaciji boljše; vosek, ki se ga namaže in trakovi, ali samo vosek, ki se nekako strdi in potem odstrani.

Hvala in LP!

New Report

Close