Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brazilska depilacija v Mariboru

Brazilska depilacija v Mariboru

Jaz ti lahko porihtam tam dol … sicer ne bo depilacija, ker nimam te kreme itd … imam pa super truper brivnik. 😉 Zastonj ti naredim.

Valentina?? KATASTROFA! Bila pri njej na nohtih pred leti, ko je še imela na Borštnikovi salon. Groba pa tako da mi je kri stekla i jo je frajerka kr zgelirala. Pa francosko manikuro sem imela, prozoren gel, da se je prav videla oranžna sled, ki je ostala od krvi. Zmeraj sem imela srečo, da me je za brazilske depilacije v roke dobila njena zaposlena, gdč. Urška (vedno njo zahtevajte, punca obvlada!). Enkrat pa sem prišla in me je šokiralo, ko me je dočakala ONA! Najprej je potrosila tisti puder in me začela gnesti doli, ko da je neko testo, brez občutka, prav grobo ženšče! Sem jo lepo prosila, če je lahko malo bolj nežna, pa naprej isto. Ker bi naj baje potem manj bolela depilacija, wtf?? Naslednjič, ko sem se spet želela naročit, sem pač napisala v sporočilu, da bi lepo prosila, če se lahko naročim h gospodični Urški in mi ni dovolila. Dejansko mi ni dovolila, da se k njej naročim!!! V momentu sem jo klicala in preverila, če sploh Urška še dela v tem salonu, ali zakaj se ne morem naročit k njej. Češ tudi ona delo opravlja kvalitetno in je že veliko let v tem poslu in je zelo razočarana, ker ji ne zaupam. Sej pa tud ko grem v fizerski salon, imam svojo frizerko, h kateri se tudi vedno naročim, pa druge niso užaljene zaradi tega!! Sem ji kr rekla, da jo je lahko sram, da je ljubosumna na svojo zaposleno in raje zasluži manj, kot pa da bi preprosto stranko naročila h komur pač želi/želim. Če mi ustreza pristop gdč. Urške, bi pač raje k njej hodila. Ne, ni dovolila. Čez nekaj mesecev sem ponovno pisala in sem na srečo naletela na Urško. Spet naslednjič na Valentino in ko sem vstopila in jo zagledala, sem lepo prosila, da me prevzame Urška, mi je prestavila termin čez eno uro (je Urška imela stranko), se vrnem in jo slišim, kak je rekla gdč. Urški, da me ne bi naročila, če bi vedela, da sem to jaz, potem pa še meni direktno v obraz, da sem zdaj zadnjič v salonu. Predstavljajte si, kako mi je bilo!! Samo zato, ker nisem želela, da me ona depilira, temveč njena zaposlena!! Sem ji rekla, da bom vse napisala na facebook za tak odnos, sej pa se ne more do stranke tako obnašati, češ da nimam več vstopa v njen salon. GOSPA ME JE PO TEJ MOJI IZJAVI KR NAPODILA IZ SVOJEGA SALONA!!!!! Odnos do strank?? Bolano katastrofalen, ko da smo neki cigani in se sredi salona prepiramo!! Prav sram me je, da sem se sploh spustila na tako nizek nivo in v tak seljački prepir. Pa kam smo mi prišli na tem svetu???
Priporočam ANUBIS (Razlagova, Maribor), gospa je že bila na poti domov, pa se vrnila posebej zaradi mene, ob 21. uri zvečer!! Kapo dol, zelo prijazna, profesionalna, hitro opravljeno vse.

Sem pa res ne k Valentini na brazilsko, slišala, da je poškodovala in odtrgala sramne ustnice in kožo že dvema raje britvico al pa nic

Sem pa res ne k Valentini na brazilsko, slišala, da je poškodovala in odtrgala sramne ustnice in kožo že dvema raje britvico al pa nic

Higiena depilacije je samo v tem salonu in prav je tako, drugi imajo en grelec za vse stranke??? Ugabno
Kaj vse se nabira v njem, v salonu Depilacija v Mestu tega ni ampak vsaka stranka dovi svojo dozo z voskom , ki je za 1x uporabo in tukaj sem se res lahko in sem se prvič sprostila pa še povrhu je neboleče z naravnim čebeljim voskom, ne menjam več nikar salona res ga priporočam vsem, res zadovoljna,

res je, priporočaram salon Depilacija v Mestu, sem naredila depilacijao nog in brazilsko, vse je brez trakov nova tehnika kot je še nisem videla nikjer in zagotovo se depiliram samo v tem salonu še nikjer v Mb ne
Nobenih rdečih pikic, nič rdečice. lepa koža in najbolj pomembno je kot delajo v drugje menjavajo tehnike. malo sladkorne malo trakov kar je najslabše in ne rastejo dlake enakomerno in očitno ne znajo, v salonu Depialcija v Mestu samo ena tehnika in brez trakov vsepovsod pa dozo z voskom dobiš za 1x uporabo kar nikjer v Sloveniji ne to je res higiena , pohvale in čestitke, škoda , da nisem prišla prej k vam , vaša stranka sem za vedno

nikdar več k valentini, nimajo pojma! totolna nezadovoljna, ostale dlačice, rdeča koža predolgo, odnos in predolgo traja! se vidi da ni profesionalna na depilacijah! Nizka cena pomeni, da nikdar več!

popolno zadovoljna, hvala za informacije, sem probala v salonu Depilacija v Mestu in sem brez vraščenih dlak nič ne boli oz.najbolj pomembno je ,da se ukvarjajo samo s tem in to profesionalno v Sloveniji edini. Same pohvale in priporočam vsem, lp

jaz sem dolgo iskala dobro kozmetičarko kjer bom končno zadovoljn in seem bila v salonu brazilska depilacija Marbor full in prvič zadovoljna. Kozmetičarka je depilacijo idelalo natančno, profesionalni odnos, nič ni bolelo in se počutiš kot spoštovan gost. Nisem imela nobene dlačice, ostankov voska in 3-4 tedne brez dlačic, res obvlada priporočammmm 100000% tudi nego obraaza delam pri njej in je fantistična. zdaj sem redna stranka z veseljem vsakič.

Salon brazilska depilacija je najboljsi salon v Mariboru, nikjer nisem bila tako zadovoljna res priporocam vsem  tel 069 834 937

New Report

Close