Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brazilska depilacija – video

Brazilska depilacija – video

Evo, za vse nepoučene v živo, kako zgleda brazilska depilacija.

Če sem kdaj mislila iti me je zdaj minilo:-)

Buoga mati…. hahaha

Sploh ni tako boleče. Je pa res da s trakovi, kot je delala ta na videu bolj boli. Najbolje je samo z voskom. Ta je elastičen in ni panike. Ta na videu se mi je zdela tako brez občutka. Preveč predsodkov in strahu se vrti okoli te brazilke.

ma, jaz se kar pobrijem, tudi po riti…….pa nič ne boli. :))))Če pa pomaga partner pa je toliko boljše. Pa še fajn zna biti………….

A ne prisegaš več na šumo? :)))))

hahahahah………ki je že to. :))))

Ma bog pomagaj, ma imam rajši kašno dlako več, kot da bi preživljala kaj takega:):)

in zakaj vse to? da se tipu ne “zatika” ?. Ma ni šans,da bo to naredila. Pa imam lepo urejeno mindžico, sam tok, da se ve

Ehhhh… uporabim žiletko, malo mila in je. Da bom plačevala, da mi kozmetičarka dobesedno trga dlake z muce … pa kaj še 🙂

Hodim redno na brazilko in je več ne izpustim….izgleda pa kar podobno kot tole na posnetku…mogoče je mal bolj čutno vse skupi no..(kolk se pač da bit pri tej zadevi) 🙂

Na pa imate spet priložnost, da svetu razlagate kakšne ste odspodaj.
A ni bila že ena tema “Urejenost med seksom”, ko ste s takim navdušenjem pisala o vaši frizurci. Ah, Who cares?

Jest mislim, da mjčk dlak spredaj pa mora bit. Tko za orientacijo v temi;-))

Ga ni denarja, da bi si šla to naredit. Če decu nisem všeč taka kot sem, naj pa gre. Ne razumem, kako se lahko ženske tako ponižujejo. Ne razumem.

New Report

Close