brazilska depilacija
Pozdravljeni, zanima me brazilska depilacija. Sedaj se namreč brijem in imam ze skoraj strnisce, briti se moram vsak dan.
Kako dolge dlake so najprimernejše za brazilsko depilacijo? Rada bi imela le majhen trikotnik na sredini ali črtico. kako dolgo drži brazilska depilacija? A so možna kakšna vnetja kože prve dni po depilaciji?
lpNina
Pozdravljena!
Pri prvi depolaciji naj bodo dolge 1 cm, kasneje bo pa že dovolj pol cm!
Oblika je po želji, vnetij pa ni nobenih, saj je to depilacija, kot na ostalih delih telesa!Ker so dlake brite, na začetku drži depilacija 10 dni, pri redni depilaciji pa od 2 do 3 tedne!
LP!
Pozdrav!
Pri brazilski depilaciji bikinija, se podepilira vse dlačice, tudi po sramnih ustnicah in okoli zadnjične odprtine, odspredaj pa se po želji pusti majhen trikotnik, črtica, ali pa se vse podepilira!Klasični bikini pa je odstranitev dlačic, ki ponavadi gledajo iz spodnjih hlačk!
LP!
Pozdravljena!
Sama depilacija traja 20 minut, tako da se kar hitro obravi in se najde čas skoraj vsak dan, odvisno od zasadenosti!Priporočam da se prej pokliče in termin rezervira tudi zato, da ne bi po nepotrebnem čakali!Cena pa je 3 000,00sit!
LP!
Mene pa zanima ali ste imeli že dosti interesentk oz. strank v vašem salonu, ki ste jim opravili brazilsko depilacijo?
in kakšen občutek se jim je zdel, je zelo bolelo?
mene je malo strah, da bi bilo vse skupaj preveč boleče. (večkrat poleti grem na voskanje rok, ker mi niso všeč dlake pa me grozno boli kako pa bi blo šele tam spodaj??)
Pozdravljena!
Res je, da je bolečinski prag pri vsaki stranki drugačen, ampak v večini primerov so mi stranke zaupale, da jih je bilo bolj strah, kot je dejansko bilo hudo!Brazilsko depilacijo delam že več kot pet let, pa se ni še nobena na mizi premislila, vse stranke so pričakovale hujše bolečine, kot sicer so!
LP!
Pozdravljena!
Kot sem že opisovala ta postopek v forumu, res ni nič drugačen kot pri depilaciji standart bikinija!Isti način depilacije z voskom, ista priporočljiva dolžina dlak kot povsod po telesu za depilacijo(1-2 cm daljše pa raje ne, saj je potem depilacija težje izvedljiva), ista kozmetična miza,…
Vljudno vabljena!
Pozdravljena!
Do oteklin ne pride in nobenih problemov, koža pa se pomiri ponavadi čisto v enem dnevu, tako kot se tudi na ostalih delih telesa pri depilaciji!
LP!
Mene pa zanima, če se brazilska depilacija opravlja tudi kje v bližini Maribora ali v samem centru Maribora? Ljubljana je zame predaleč, zato bi rada kje v bližini. Zanima me pa tudi, če je brazilska depilacija primerna za 15-letne punce? Sama sem toliko stara, vendar imam probleme s poraščenostjo in zaradi tega ne morem nositi bikini kopalk, lahko samo na boksarke, če ne, se osramotim zaradi dlačic. Depiliram, oz. brijem se po potrebi, kar pogosto, vendar mi je to postalo že nadležno in bi rada poskusila brazilsko depilacijo, ki je baje zelo učinkovita.
Hvala Vam za odgovore!
Lep pozdrav!
Pozdravljena!
Za depilacijo se odločajo tudi mlajša dekleta, kar ni nič narobe, saj se ta problem pojavlja že zgodaj!Če pa ga opravljajo v Mariboru ne vem, morda ve kdo, ki ti bo upam tudi odpisal!
LP!
čau punce!
vam morm povedat da sm bla glih dons na brazilski in da sploh ni tok hudo kot vsi govorijo oz. si predstavljajo..mine zlo hitr, pa še mal poklepetaš pa se nasmejiš umes tko da res sploh ni panike!je blo tut mene zlo strah kok bo bolel ko sm pršla sam.. ve se sam naročte pa pridte..priporočam=)
lpt
Pozdravljena!
Pri meni se veliko nosečnic depilira , celo do poroda, in menim, da če lahko zdržite tovrstno bolečino lahko brez problema.Ker pa ponavadi nosečnice slabo prenašajo kakršno koli bolečino in so zelo občutljive, se v tem obdobju izognejo tovrstnim posegom!
LP!