Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style brazilska depilacija

brazilska depilacija

Pozdravljena!

Možnost vraščanja je, a se zelo redko pojavlja in v zelo majhni količini!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Pozdravljena!

Dlake rastejo isto, kot drugje po telesu!Na začetku, ker so bile prej brite pridejo malo prej ven, že po dveh tednih, kasneje pa zdržijo tudi do tri tedne!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Mogu li se javiti komplikacije ako je osoba nosilac virusa genitalnog herpesa(herpes simplex,tip 1)?

Pozdrav!

Depilacija bikinija se dela samo pri zdravi koži !

LP!

Sama sem pri tistih RES kosmatih 🙁

Napisali ste da je brazilska depilacija depilacija venerinega hribcka, sramnih ustnic, okoli zadnjicne odprtine. Kaj pa zadnjica- povrsina zadnjice in predel do popka?

Spada to zraven ali pa moram doplacati?

lp Marjana

Pozdravljena!

Vse to spada v depilacijo in vam ni treba nič doplačevati!

LP!

hmm..mene je pa kar malo sram, se sleči pred kozmetičarko, predvsem pa ker je tam doli. Kako to točno zgleda?

Pozdrav!

Nič posebnega,ste v tangicah in odmaknete samo tisti delček kože, ki ga moramo depilirati!Prvič je večini malo nerodno, dokler ne probaš in vidiš da ni nič takega!

LP!

Pozdravljeni!

kolikor jaz razumem je brazilska depilacija odstranitev čisto vseh dlačic tudi na anusni odprtini. … ja kaj pa če kaj vročega voska pride preblizu nožnice, kajti dlačice so čisto blizu tam? pa na anusni odprtini?

kako pa to poteka ta postopek? že dolgo premišljujem pa se ne morem odločit za to, saj sem bolj sramežljive sorte pa bi mi bilo zelo nerodno tam. a je treba kako dvigovat noge ali podobno da dosežete vse površine?

pa da dlačice morajo biti dolge 1 cm je že dosti. jaz imam take močne pa bi me bilo sram tam pred vami….

hvala za vaš odgovor.
lep pozdrav.
maja

mene pa zanima koliko časa preden greš na morje je priporočljivo, da greš na to depilacijo? Je en dan premalo?
lp

Pozdrav!

Vosek je topel in ni vroč, tako, da se ga brez problema prenaša še na tako občutljivih delih telesa.Depilacija pa je izjemno preprosta in vam ni treba nič dvigovati nog, poleg tega ste v tangicah, menim da ni razloga za sramežljivost!

LP!

Minimalno je en dan!

Mene pa zanima ali imate v salonu kakšen tuš, kjer si lahko umiješ spolovilo pred depilacijo, ker sem iz MB… pa ta vročina…

Pozdravljeni!

Mene pa zanima ali je kakšen problem če ima oseba ki želi opraviti brazilsko depilacijo na tistem mestu pircing (pircing se nahaja nad ščegetavčkom). Ali ga moram pred tem odstraniti ali to ni potrebno?

Seveda se lahko tudi tik pred depilacijo vzame uhanček ven za lažje delo, po koncu se pa ga lahko nazaj vstavi!

LP!

Na žalost ne, osvežilni robčki so dovolj!

LP!

Pozdravljene punce!

Sama sem prav tako iz MB in že nekaj časa razmišljam o tej depilaciji vendar me ravno najbolj skrbi bolečina kajti imam zelo nizek prag in sem preveč občutljiva. Da o sramežljivosti ne govorim. Ampak dlake mi gredo pa krepko na živce.

Zanima pa me, glede na to da je tukaj kar nekaj punc iz MB, ki se zanimajo za to depilacijo in bi verjetno rade šle to opravit v LJ h g. Petri, če bi bila katera ali pa več zaineteresiranih, da bi nas šlo tja več z enim avtom in bi se potem stroške poti lahko razdelile… Če bi šle npr 3 ali 4 bi nas bencin in cestnina precej manj prišla na osebo + še druga drugo bi lahko opogumljale 😀
Jaz imam avto tako da lahko peljem. Če je katera zaineteresirana naj mi javi in se zmenimo za termin in tudi v salon pokličemo in se naročimo po možnosti kar ena za drugo. Verjetno bi nas upoštevali, če pridemo iz MB samo zaradi tega… Upam vsaj. 🙂 In pa glede na to, da se mora to kmalu ponovit, ker zrastejo hitro nazaj, če so ble prej brite, da gremo tudi naslednjič skupaj tja 🙂

Torej punce AKCIJA 🙂

LP

Zanima me, če je katera tukaj iz MB-ja in želi na to depilacijo v LJ h g. Petri, kajti imam predlog, da bi se nas tja odpravilo več skupaj z enim avtom in bi se cena poti razdelila. Sama imam avto in lahko peljem in če bi nas šlo več bi bila zadeva še zelo zanimiva 🙂

Če ste interesentke se javite 🙂

Zdravo,
mene pa zanima če je to kako možno izvesti tudi doma, kakšni voski so to, običajni, ali obstajajo posebej za te namene. So lahko kakšne posledice, če se sama podam v izvedbo.

Hvala

Pozdravljeni, mene zanima ali je depilacija mednožja samo trenutna muha enodnevnica, jaz mislim da je bolj hihiensko, bolj čisto. Kaj vi mislite glede depilacije mednožja.
Hvala za odgovor Fani

Pozdravlejni, tudi sama se včasih brijem ali za uporabim kako kremo za depilacijo mednožja. Ali je to moje početjo v meji normale, kolikšen % žens to počne, ali bi se tega morala sramovari.
Hvala za odgovor. Miša

Ojla! Nisem brala vseh postov, zato se opravičujem, če je bilo podobno vprašanje že zastavljeno. Sem Štajerka, raad bi poskusila z brazilsko depilacijo, pa me zanima, kje to opravljajo na Štajerskem (po možnosti v Mariboru), približna cena.
Hvala

Sončka…

Pozdrav!

Seveda zelo dobra ideja in brez problema bi lahko vse skupaj naročila!

ps:Vem da je vse prvič strah bolečine, ampak vredno je poiskusiti, saj je še vsaka rekla, da je pričakovala hujšo bolečino kot je potem bila!Če pa ne bi šlo, pa bove nehale takoj!

LP!

Kaj pa tovrstna depilacija pri moških?Se prakticira ali ne?
če se kako je depilacijo mod?
l.p.
Andrej

Posebnih voskov ni, problem bo nastav pri vidljivosti, kajti morate videti kam rastejo da boste lahko pravilno izvedla depilcijo.Zato morate biti gibčna in odločna, kajti te dlake so izrdno močne in malo bolj zabolijo kot drugje po telesu!Zelo dobro morate znati potegniti in napeti da ne bi naredila podpludbe!

LP!

New Report

Close