brazilska depilacija
Pozdravljena!
Dlake rastejo isto, kot drugje po telesu!Na začetku, ker so bile prej brite pridejo malo prej ven, že po dveh tednih, kasneje pa zdržijo tudi do tri tedne!
LP!
Pozdrav!
Nič posebnega,ste v tangicah in odmaknete samo tisti delček kože, ki ga moramo depilirati!Prvič je večini malo nerodno, dokler ne probaš in vidiš da ni nič takega!
LP!
Pozdravljeni!
kolikor jaz razumem je brazilska depilacija odstranitev čisto vseh dlačic tudi na anusni odprtini. … ja kaj pa če kaj vročega voska pride preblizu nožnice, kajti dlačice so čisto blizu tam? pa na anusni odprtini?
kako pa to poteka ta postopek? že dolgo premišljujem pa se ne morem odločit za to, saj sem bolj sramežljive sorte pa bi mi bilo zelo nerodno tam. a je treba kako dvigovat noge ali podobno da dosežete vse površine?
pa da dlačice morajo biti dolge 1 cm je že dosti. jaz imam take močne pa bi me bilo sram tam pred vami….
hvala za vaš odgovor.
lep pozdrav.
maja
Pozdrav!
Vosek je topel in ni vroč, tako, da se ga brez problema prenaša še na tako občutljivih delih telesa.Depilacija pa je izjemno preprosta in vam ni treba nič dvigovati nog, poleg tega ste v tangicah, menim da ni razloga za sramežljivost!
LP!
Pozdravljene punce!
Sama sem prav tako iz MB in že nekaj časa razmišljam o tej depilaciji vendar me ravno najbolj skrbi bolečina kajti imam zelo nizek prag in sem preveč občutljiva. Da o sramežljivosti ne govorim. Ampak dlake mi gredo pa krepko na živce.
Zanima pa me, glede na to da je tukaj kar nekaj punc iz MB, ki se zanimajo za to depilacijo in bi verjetno rade šle to opravit v LJ h g. Petri, če bi bila katera ali pa več zaineteresiranih, da bi nas šlo tja več z enim avtom in bi se potem stroške poti lahko razdelile… Če bi šle npr 3 ali 4 bi nas bencin in cestnina precej manj prišla na osebo + še druga drugo bi lahko opogumljale 😀
Jaz imam avto tako da lahko peljem. Če je katera zaineteresirana naj mi javi in se zmenimo za termin in tudi v salon pokličemo in se naročimo po možnosti kar ena za drugo. Verjetno bi nas upoštevali, če pridemo iz MB samo zaradi tega… Upam vsaj. 🙂 In pa glede na to, da se mora to kmalu ponovit, ker zrastejo hitro nazaj, če so ble prej brite, da gremo tudi naslednjič skupaj tja 🙂
Torej punce AKCIJA 🙂
LP
Pozdrav!
Seveda zelo dobra ideja in brez problema bi lahko vse skupaj naročila!
ps:Vem da je vse prvič strah bolečine, ampak vredno je poiskusiti, saj je še vsaka rekla, da je pričakovala hujšo bolečino kot je potem bila!Če pa ne bi šlo, pa bove nehale takoj!
LP!
Posebnih voskov ni, problem bo nastav pri vidljivosti, kajti morate videti kam rastejo da boste lahko pravilno izvedla depilcijo.Zato morate biti gibčna in odločna, kajti te dlake so izrdno močne in malo bolj zabolijo kot drugje po telesu!Zelo dobro morate znati potegniti in napeti da ne bi naredila podpludbe!
LP!