Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style brazilska depilacija

brazilska depilacija

Kakršna koli depilacija, kjerkoli po telesu, ni muha enodnevnica in je definitivno higienska!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Definitivno je higiensko in čisto normalno, in to si počne že velik procent žensk po celem svetu!Samo da se vsaka zase odloči na kakšen način.

LP

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

mislim,da na štajerskem takega salona še ni, saj mi to same povedo, k pridej iz vaših kraje v Ljubljano na depilajo!

LP

Pri nas delamo depilacijo brazil. bikinija že 10 let samo na ženskah.Na moških nismo zverzirani, zato je ne izvajamo, morda kje drugje bvladajo.

LP

mene pa zanima koliko stane brazilska depilacija+depilacija stegen?
LP:)

zdravo!
zanima me, če je to res? 😉

http://trendi.siol.net/default.aspx?site_id=155&page_id=415&article_id=155415060810091026111&cid=415

lp

Še vedno pa ne vem, ali to pomeni čisto vse dlake stran, ali kaj ostane?

Pozdrav! Mene zanima, ce so mozne kaksne poskodbe, modrice…

Lahko imas se isti dan spolne odnose? Namrec jaz bi rada pripravila presenečenje, pa me zanima če kar takoj lepo izgleda, pa če ni boleče od depiliranja. Hvala,lp Tinka

Jest bi zelooooo pohvalu gospodično Petro, ker je moji punci naredila izjemno frizurco 😉

Kali ne to spolh ni res. sem bila že večkrat pri Petri pa se mi zdi zelo super in zelo diskretna. to kar tam piše v tem članku je bullshit. noben ti ne meče nog sem pa tja, niti v pasji položaj ti ni treba. normalno tam ležiš na hrbtu, pol se še obrneš na trebuh in to je to. nič posebnega. pa moram priznat da sem jaz zelo sramežljive sorte in sem zelo dolgo odlašala s tem, da sem zbrala pogum, ko sem pa bila pri Petri pa sem se počutila tako neumno, da nisem šla na brazilsko depilacijo že prej.
aja občutek po depilaciji pa je res fenomenalen. pa še fant malo ni znorel:-)

Tisti članek je čista bedarija. Če komu kaj ni všeč pa naj tega ne dela. Jaz sem bila pri g. Petri že 2x in ni blo nikoli nič hudega. Je vse popolnoma diskretno in ni sploh nobenega razloga za to, da bi vas bilo sram. Tudi nobenih nog ni treba v “zrak metat”, ampak daš nogo lepo na stran in to je to.

Pa še: ja tukaj se odstrani popolnoma vse dlake. Vosek ni tako vroč, da se ne bi dalo zdržat, ampak je bolj topel. Bolečina pa tudi ni tako huda. Pa še vse skupaj ne traja dolgo (mogoče malo dlje kot 10 minut). Po tem je koža res malo bolj občutljiva in priporočam kakšne “nežnejše” spodnje hlačke ali ba “spodaj brez”. Vsaj pri meni je tako. Nekatere bi rekle pa, da je takoj vse ok.

a pa se po voskanju namažete doma s kakšno kremico?
jaz sem se, ker sem imela vse rdečo, samo sem pri neki drugi temi zasledila, da naj se nebi zaradi mozoljčkov.

Pozdravljeni.Mene pa zanima,zakaj dlake na predelu bikinija rastejo tako hitro.Sama se namreč moram briti vsak dan.
Zanima me kateri izdelki za odstanjevanje dlačic so najbolj učinkoviti(in ne predragi)
Zanima pa me tudi,kako pogosto moraš hoditi na brazilsko depilacijo?

LP!

Pozdrav!

Vedno, kjer koli po telesu se briješ, reste vedno hitreje in močneje!
Pomaga edino deplacija z voskom, katera zdrži do 3 tedne!

Jst sm se pa ravnokar naročila za brazilsko depilacijo pri vas,pa je gospa ki je potrdila naroceno uro rekla da sm narocena za bikini predel..tule ste pisale da bikini pa brazilska ni ista,tako da ne vem,za kaj sm sedaj narocena.sem pa bolj sramezljiva oseba,pa mi je velikokrat tezko nekomu napako popravit..

SEM BILA ZELOOOOO ZADOVOLJNA!!! BREZ BOLEČIN, BREZ VNETJA, KOŽA PA MEHKA KOT PRI BEBICI.
PRIPOROČAM VSEM, KER JE PETRA ZELO PRIJAZNA IN ŠE VEŠ NE KDAJ JE VSE SKUPAJ MIMO ( TRAJANJE: ŠE 10 MIN NE). STANE PA 4.000 SIT.

Če ste se naročila za brazilsko depilacijo, vam bomo naredili brazilsko, saj pri nas delamo obe, res pa je, da včasih poimenujemo kar obe isto, depilacija bikini predela, kar tudi sta!

LP!

sonček se čisto strinjam s tabo-jst sm tudi super zadovoljna in priporocam vsem-definitivno se splaca prvic malo potrpeti!

Za kolk časa pa zaleže brazilska depilacija. Prišla bi prvič.

to je tudi individualno od stranke do stranke, približno 14 dni pa bi imela gladko kožo!

LP!

zanima me koliko stane brazilska depilacija+depilacija stegen?lp

Mene pa zanima, če se je katera potem tudi z depilatorjem že probala depilrati? Seveda potem, ko so dlake bolj razredčene.

Lep pozdrav!

Mene pa zanima, ce ta kozmetični salon Cosmetic line od gospe Petre Ivancic se obstaja? Namrec brskam po internetu da b prisla na njihovo spletno stran pa je ne najdem. Rada bi se narocila na brazilsko depilacijo, me je tale forum kr navdusil nad njo.

hvala za odgovor

Ker mi trenutno stran ne dela, se lahko naročite po telefonu!

LP!

Tist clanek je dobesedn prevod enega ameriskega, ko je novinarka obiskala u new yorku najbolj znani salon, kjer opravljajo samo brazilsko depilacijo.

New Report

Close