brazilska depilacija
Hojla…sem bila danes prvič na brazilski depilaciji v salonu Cosmetic-line in se mi zdi da je kr super ratalo…bolelo ni ravno močno sem namreč mislila da bo bolj… (ne vem pa čisto točno če ste me depilrali vi Petra ali dela tam še kdo drug?)
vendar…na predelu med zadnjično odprtino in vhodom v nožnico je ostalo še kar nekaj dlak prav tako okrog zadnjične odprtine pa me zanima če se da to malo bolj natančno da bi res šle vse proč? ali moram kaj posebno omenit da zadnjič ni bilo čisto popolno?
drugače pa superca plus naslednjič naj bi manj bolelo (sem ziher da bo res)…definitivno priporočam =)
lp
zdravo!
sama imam velike probleme s sramnimi dlakami in dlakami na predelu bikinija…
ko si le te obrijem,se mi pojavijo rdeče pike. z voskom(veet) sem probala, spet so se mi pojavile rdeče pike. le zakaj je temu tako???
namreč bojim se brazilske depilacije, ker težko prenesem bolečino. kako bi se sama “uredila” tam spodaj?
najlepša hvala za odgovore,lp
Zadnja stvar na katero bi morale misliti pred depilacijo je bolečina. Če se boste toliko sekirale, lahko še skup padete od same “bad karme”. 🙂
Res je, da malo boli, med depilacijo se boste itak verjetno pogovarjale s kozmetičarko, tako da bo že sam pogovor ublažil bolečino, pa tudi depilacija sama ne traja dolgo, tako da se ni potrebno ničesar bati.
Jaz sem bila do sedaj na depilaciji šele dvakrat, prvič je bolelo bolj, drugič ful manj. Pričakujem, da bo v tretje bolečina že minimalna, ker je trde dlake nadomestil “puh”.
Me pa zanima, če se je že kdaj zgodilo, da je stranko enostavno preveč bolelo, da bi depilacijo lahko opravili do konca?
ŽIvjo!
Zanima me če se po depilaciji (brazilski ali navadni) lahko pojavijo rdeče pike,kot se mi pojavijo po britju.
Doma sem sprobala veet trakove z voskom za bikini predel ampak se mi je vse zaleplo in dlake niso šle stran
kateri način je še učinkovit…za doma.
Hvala
pa prosm odgovore,predloge čim prej…zdj bo morje pa to 🙂
LP
Pozdrav!
Če so dlake zelo dolge, daljše od 2 cm jih je zelo dobro skrajšati, sicer to ni potrebno!Pri depilaciji se odstrani dlake po želji strank, polovica, ki nas obišče se jih odstrani na črtico, oziroma na trikotnik, polovica pa ima rada popolno gladkost, kar se lahko iz depilacije v depilacijo tudi spreminja!
LP!
Zdravo!
Jaz sem redna obiskovalka vašega studia in sem res zelo zadovoljna s “storitvami”, brazilca naredite tako, kot je treba.
Imam pa eno vprašanje – zadnjič smo se s kolegicami menile nekaj o posebnih “frizurcah”. Mogoče v vašem salonu podepilirate še kakšno drugo obliko poleg črtice/trikotnička? Kaj pa barve?
Za morebiten odgovor se vam najlepše zahvaljujem!
Lep pozdrav
Pozdravljene punce,
veliko sprašujete o bolečini pri brazilski depilaciji.
Jaz sem šla včeraj prvič in je strah čisto odveč.
Malce zaskeli vsake toliko časa, zaradi tega, ker so dlake zaradi britja močnejše, drugače pa ni noben bav bav. Tudi sram pred kozmetičarko je odveč.
Prvo se uležeš na hrbet da povoska zgornji del in bikini, nato na stran pokrčiš eno nogo in drugo, ko uredi to, se obrneš na hrbet, raztegneš ritko da te podepilira še okoli anusa in to je to. 20min.
Lep pozdrav
Zivjo! Ze vrsto let hodim na depilacijo z voskom, ampak samo po nogah. Moti me pa, da imam zelo porasceno podrocje okrog zadnjicne odprtine. “Trikotnik” spredaj me ne moti toliko (oz. si ne upam depilirat ga :)), ampak zadaj pa… A bi se lahko zmenila za brazilsko depilacijo, pa bi mi depilirali samo zadnjico?
Pozdravljeni!
Imam precej neprijetno težavo. Med nosečnostjo so mi hormoni dobesedno podivjali in moj že tako obstoječ problem poraščenosti je presegel vse meje dobrega ali slabega okusa.
Ker pa ne bi rada (tako kot pred in po prvem porodu) še mesece in mesece hodila naokrog kot medvedka me zanima kako izgleda depilacija nog ter celotna brazilska pri visoko noseči ženski (ne bi se rada brila pred porodom, ker postane situacija po nekaj tednih naravnost grozna, sploh če me bodo spet rezali in šivali). Ali so kakšne težave zaradi “položajev” v katere se mora človek spraviti, da se doseže vse predele (vključno z zadnjico)?
Zahvaljujem se za odgovor in se opravičujem za svojo nevednost na tem področju.
Lep pozdrav,
Helena
Seveda ne, kot vse nosečnice, lahko pridete na depilacijo prav celega telesa, seveda vas ne bomo mučili s položaji, imamo pa položaje z boka, kar nam tudi omogoča normalno depilacijo!
lp!
Pozdravljeni, v načrtu imam obisk vašega salona. Imam pa eno vprašanje. Napisali ste, da naj so dlačice dolge od 1 do 2cm, ker pa sem bila pred dobrim tednom na bazenu, sem pobrila tiste nadležne dlačice, ki so gledale izven kopalk. Sicer kar hitro rastejo a ker imam v načrtu priti k vam ta ali pa naslednji teden, dlačice še ne bodo dolge 1 cm (tiste ob robu kopalk, ostale so). Ali lahko vseeno pridem na brazilsko depilacijo, ali menite da je bolje da še malce počakam? Konec naslednjega tedna namreč odhajam na potovanje in bi rada prišla.
Lp
Seveda pridite, podepilirale bomo kar se bo dalo, da bi le zdržalo na dopustu čim dlje, seveda pa kaj prekratkih ostalo, a bo vseeno boljše, kot da oddidete neurejena!
LP!
Helou
Jaz z enakim problem . sem zbrala pogum pa sla v salon. Prvic malo neprijetno. Sem bila najprej pri. Eno kozmeticarki. Pa ler mi je bil neprijetno sla k drugi. Groza sla v salon cat.pa. v kozm. Salon nika pa v kao ful fensi saln medinmleko. Nikoli vec samo cvekanje in kako neka nasa scena..groza od groze. Nasla koncno salon na Vicu. Ena punca tm dela res profi. Brazlske mi pa se noben tko dobr nardila. Profi. Tangice. … Tko koz mora bit. Dala 23 €. In ne zamenjam salona vec. V salonu lahko kupis tud sem vidla losijon za pomoritev mislim da je z zelenim cajem. Ceno ne vem ni pa pretirano. Sem pozabil so mel takrat neko akcijo. Mi je zal da nisem vzela. Bom naslednjic po povem
Mal precekirej splet… Ene kozmeticarke so super ene pa butaste do amena
Lp jozka
Lp