Brazilska depilacija,po tem pa vraščene dlake

Spoštovana, Problem pikčaste kože po depilaciji in vraščenosti dlak je predvsem v tem, da se po depilacijah z vročimi voski koža vname in povzroča neprijetnosti. V kolikor želiš obišči stran http://www.tami.si in se naroči na naravno depilacijo s sladkorjem, kjer ni nobenih reakcij s kožo, saj se sladkorna pasta za depilacijo ne prime kože, ampak le dlačic, rdeče kože ni in primerno za vse dele telesa. Me veseli – LP Tamara
Menim, da ni tako, pikčasta koža je reakcija na samo puljenje, ki je kot pri sladkorju, pri nekaterih je reakcija huda, pri drugih je ni, odvisno tudi od količine dlak.Vraščanje pa se pri nekaterih dogaja kot posledica same depilacije, pri izraščanju dlačica ne more prodreti na površje!
LP!
Lahko pa poskusite!

Jaz pa res priporočam trajno odstranjevanje dlak z IPL+RF tehnologijo, ker se ti dlačice res odstranijo v veliki meri, preostale pa se rs stanjšajo, rastejo počasneje,… Jaz sem imela ful probleme pri vraščanju na nogah od depilacije in mi je prijateljica poklonila bon in sem šla na eno terapijo in mi je ta res pomagala, da mi je to dovolj. Vseeno se morem brit, samo je ful razlika.
Pozdravljeni!
Mene pa nekaj zanima….v torek popoldne sem bila prvič na brazilski depilaciji. Naslednji dan, namesto da bi mi rdečica splahnela, sem bila še vedno rdeča po vrhu (tam kjer ti lahko naredijo črtičo ipd.) in veliko belih pikic imam, podobno kot mozoljčki. Poleg tega me je bolelo na otip, ali ko sem se vsedla. Zato sem se začela mazati z bepantholom, losjon za telo, nega vzdražene in pordele kože. Vendar v četrtek še vedno ni nič boljše, oz. je enako kot prejšnji dan. Mi lahko poveste, če se bo to kmalu uredilo in če je to kaj bolj resnega, da moram obiskati zdravnika?
Hvala za vaše odgovore!
Svetujem, da se pri taki koži, dokler se ne navadi na depilacijo, to lahko traja par depilacij, izogiba potenju takoj po depilaciji, uporabi le baby puder, ali bepabten plus.Prišlo je le do rahle infekcije po depilaciji, in ni potreben obisk zdravnika!
LP!

Tud jaz sem prvič na brazilski trpela, ampak sedaj se je koza navadila redno to delam in ni nobenih reakcij, fuj fej in fej depilacija s sladkorejm ni je večje packarije……
PERRON RIGOT vosek lahko kozmetičarka uporabi samo enkrta na enem mestu,.pa je vse kul.
tisti sladkor oz maso pa packa po tebi dokler se lepi fuj fuj fuj…
punce trakovi ali pa brez trakov
Brazilska pa sam prez trakov …toplo priporočam…. pa ne bo nobenih problemov
by by Depil addict

Depilacija s sladkorno pasto je precej podobna depilaciji z voskom, samo, če kozmetičarka obvlada postopek. Se mi je zgodilo, da mi je delala s palčko in nanašala v smeri rasti dlak, kar pa ni prav. Ker je treba nanesti v nasprotni smeri in potegnit v smeri rasti dlak.
Pilling res pomaga, samo ne, ko se že pojavi rdečica in mozoljčki. Jaz si ga delam 1x na teden, včasih si ga pripravim sama z morsko soljo, drugače pa imam še kremo, ki upočasni rast dlačic – Epilxpress krema in jo redno uporabljam skoraj 1 leto pa sem super zadovoljna.