Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Brazilski virus

Brazilski virus

Ejga, mi Ljubljančani smo folz Mariborčanom ker nam vse exoticen viruse poberete.. Se brazilskega.. pa južnoafriškega.. Vsaj nigerijskega nam pustite.. 🤣😂

Mate grosupeljskega, je hujsi od vseh znanih

Grosupeljski?.. Ni vrag, kak Nigerije se pa tudi najde v Ljubljani..

Sem dragcu včeraj komentirala, da zdaj smo pa spet na svetovnem nivoju. Me je namreč že skrbelo, da bomo brez kakšnega seva covida ostali… Saj morda nam bo uspelo še kakšnega lastnega izumiti.

Zakaj imam jaz občutek , da je tole zatišje pred nevihto.? Nek čuden občutek imam katerega se ne morem znebit.

Zelo verjetno da je to že mali začetek popolnega lockdowna.. Že, ko ne bo nobenih sprostitev, je znak za alarm..

Včeraj je imel Lidl akcijo kolesarske opreme, ob osmih se je folk že drenjal okoli štacun, ovcam je treba res vse prepovedati, zapreti , dobesedno na verigo jih je treba dati potem ne delajo neumnosti.
Dokler folk sam ne bo sprevidel rizičnosti svojega obnašanja, kaj je treba v teh časih na dopuste v Afriko, na Kanarske, maldive?
Vsem je jasno da nas čaka spet popoln zaklep , ovce pa norijo dalje.

Zanimivo, sva že vsaj dve. Se umirja, tudi eksotični sevi očitno niso tako kritični. Ampak meni se zdi, da nekaj ne bo ok.

A si bil/a zraven, da veš? Ali samo rekla kazala pometaš pred drugimi pragi.
Pa saj še nimamo LiIdl različico virusa, da ne bi smeli v trgovine…
Nisem pa zasledila šank virusa, da ne smemo v lokale (kjer sigurno ni toliko čakajočih) lahko pa gremo v Ikeo, Lidl, Mercator, Spar…..Petrol v kolono

Tam ko so lokali odprti, niso več varni.. In zakaj se bo skenslala policijska ura?.. Da bo več okuženih?.. Tu nekaj ne stima.. Te sprostitve so verjetno že znak za lockdown..

kdaj bilo govora o sprostitvi policijske ure???valda da bodo vse zaprli,ker če napovedali ,da bomo nosili maske do L .22,?!meni vse jasno.

Nikoli več ne bomo “normalno” živeli…

To se ne sme zgoditi, saj želi gospod Janez Janša privabiti in obdržati čimveč tujih investitorjev, ker podpira domače gospodarstvo.

Ja tako veš,da imaš brazilski sev,ko rečeš obrigado in igraš nogomet kot nor. Lahko se zamenja tudi za portugalskega,he,he…
Kdaj bo prišel vesoljski sev? Bodo nam prsti svetili kot E. T-ju.

včeraj, ti plenice nosi vsepovsod seboj,ker te je tzvoj vodja J.J. že tako prestrašil.
Elita , farmacevtski lobiji nas imajo tam, kjer hočejo. Ovce bodo meketale,elita bo pa delala kar hoče.

Ja tisti,ki je zapakiral gripo in jo prodal kot korono si lahko ploska,ker je tako fajn nategnil ljudstvo.

Kakšno zapiranje neki? Nimajo podlage – bolnice so prazne, niti priblizno ne kaze na to, da se polnijo, tako da izgovora ‘nezmoznost zagotavljanja oskrbe vseh’, ni.
Ja, vem, taki psihopati ne rabijo izgovorov..

Počasi bodo morali globalisti odstopiti od načrta, ker jim ne bo uspelo. Razen če mislijo Evropo v vsakem primeru do konca uničiti. Globalen načrt je namreč propadel že nekaj časa nazaj. Ne bo šlo.

Ali resnično mislite, da se lahko grozljivi zločinci kot smo mi, znebimo virusa?
https://www.rt.com/news/517578-coronavirus-variants-escape-vaccines-fears/
Ali resnično mislite, da ne bomo odgovarjali in plačali s krvjo svojih otrok, tega grozljivega zločina nad nedolžnimi otroki? Ali resnično mislite, da ne bomo odgovarjali za tole?
https://www.gospanews.net/2019/06/02/venezuela-per-le-sanzioni-di-trump-40mila-morti-molti-bimbi/
Ali mislite, da ne bodo naši otroci naslednje žrtve?
https://thevaccinereaction.org/2021/03/severe-reactions-to-covid-19-vaccine-close-schools-in-michigan-ohio-and-new-york/

Meni se pa zdi, da je še vedno preveč debilov, ki sodelujejo v tem korona fašizmu.
Napredek sicer je, saj sem včeraj v trgovini po dolgem času videl človeka, ki ni imel nagobčnika nameščenega in ga je imel le na bradi.

New Report

Close