Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Brdo pri Kranju

Brdo pri Kranju

Ali se je kdo oženil na Brdu pri Kranju ? Ali veste, ali tam poroke potekajo v notranjosti ali v naravi ? In cena ? Hvala za odgovore.

Midva sva imela ohcet na Brdu, mozno pa se je tam tudi porociti (obred). Imela sva jo na Racjem otoku (poletje). Pozimi pa vse organizirajo v hotelu – rpav tako, ce je slabo vreme.
Midva sva bila vec kot zadovoljna. Naju so s kocijo in lipicanci vozili po parku. S sebojs va imela fotografa, tako, da so vse spominske fotografije nastale v naravi. Svate pa so peljali na ogled znamenitosti Brda – z vodicko, ki jim ej vse razkazala. Starejse ljudi so z avtomobili prepeljali na Racji otok.
Za celoten protokol je zadolzen en clovek, ki spremlja dogajanje ves cas. hrana je bila samopostrezna. Bilo jo je prevec – in bila je odlicna. Cena menija je bila primerljiva s cenami v gostilnah. Seveda meni izberes sam. Po polnoci so zunaj zakurili ogenj in tam se je kuhala kisla juha in bograc. Na Brdu so nama naredili tudi torto.
Za pijaco je bilo dogovorjeno, kaj smejo streci, in, ko so si nekateri svatje zazeleli dodatnih zganih pijac, so natakarji prisli vprasati, ce smejo tociti. Racun je stimal 100 %. Samo dobre izkusnje! Zares. Nihce nas ni metal ven, ostali smo kolikor smo hoteli.
Informacije dobis kar, ce poklices v hotel in poves, zakaj klices. Te bodo vezali.

živ emi!

midva sva tudi imela neke želje, da bi se in poročila na brdu in imela gostijo..naredili so mi tudi neko okvirno ponudbo in cena menija naj bi bila 7000 – 10000 sit!!! to se je meni zdelo too much! a sta vidva tako drago plačala? koliko svatov si pa imela? a ta ogled posebaj zaračunavajo?

aja..kje sta se pa poročila?

hvala!

lara

Midva sva se porocila v Preddvoru.
Ogled se ne placa posebej.
Svatov – nekaj cez 100.
Cena pa – hmmm? 6000 SIT? Ne vem cisto natancno, vem pa, da je odvisna od tega kaksen jedilnik vzames. To zagotovo.

Pozdravljene,

mene pa zanima kje se je v Kranju sploh mozno porocit. Midva se bova porocila konec avgusta, ker so nama na obcini rekli, da na datum cakas 14 dni. naredila bi pa slavje na prostem za okoli 50 ljudi, kaj nama svetujete, ce imate kak nasvet. Vse je treba na hitro izpeljat. V bistvu rabim samp plac,kjer bi bilo veliko prostora za otroke pa da nisem vezana na neko gostilno, ker bi imeli vse svoje (pijaca, hrana…), tako sva si zamislila.

Lp in hvala za odgovor

New Report

Close