Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brela – 60 EUR – za 3 osebe

Brela – 60 EUR – za 3 osebe

Dobro jutro!

Vem, da mogoče težim s tem morjem, ker sem že včeraj postavila vprašanje glede tega, ampak bila bi vam hvaležna, če bi mi katera/i vseeno odgovoril.

Torej, odločamo se za dopust v Breli, apartma je maksimalno 50 m od morja, obdan z borovci, za 3 osebe.

Cena pa je 60 EUR na dan + 5 EUR za klimo, torej 65 EUR na dan.

Se vam zdi to preveč, je sprejemljivo, bi šli,…..???

Prosim za čimveč komentarjev. Hvala

Lej, odvisno v katerem terminu, ali je predsezona recimo, visoka sezona ali posezona. Pa tudi odvisno, kakšni so apartmaji in ali jih boš rezervirala direkt pri lastniku ali preko kakšnega posrednika. Meni se na prvo noto sliši drago.

Sliši se res drago, ampak cene na Makarski rivieri so take. Sploh v sezoni. Mi gremo sicer v Tučepe, od 25.6. – 9.7. za 52 € , brez klime, prva vrsta ob morju, je bilo pa to najcenje, drugače kar okrog 60 €. Pa malo ste že pozni, tako da ceneje boš težko dobila.

glede na lokacijo in turistično točko to nikakor ni predrago !

Je bil prijatej pravkar v Turčiji in je pil in jedel do onemoglosti, pa še dobro se imel za bistveno manjšo ceno kot na Hrvaškem.
Vas ne prepričujem, da se na dopust odpravite drugam, posredujem vam le dodatno možnost koriščenja dopusta, če ste mogoče pozabili, da obstaja še kaj drugega kot le sosednje morje.

lp

No, ja, odvisno tudi kakšne imate dohodke, a ne. Za ene je to prav ceneno za druge pa lahko pošastno drago… Samo ti veš, koliko si lahko privoščite.

jao,jao, verjetno, da je to družina s povprečnimi dohodki, v nasprotnem primeru verjetno ne bi bila v dvomih, če je 60 eur na dan drago.

Če si privoščiš, si daj. Za Makarsko riviero, pa cena ni predraga.

ZELO UGODNO, za Brelo bi plačala tudi več, ker je res fascinantna destinacija.
Kar pogumno, ne bo ti žal.

dalmatinka, daj mi malo več opiši Brelo, če jo poznaš?

je tam dol tudi kaj za otroke in podobno?

Na Breli je fantastično, tega ti z besedami ne morem opisati, o tem se prepričaj sama.

Lahko ti le povem, da že če gledaš slike o Breli, ti postane kristalno jasno, da je tam prekrasno.
Morje je kristalno modro, plaže so peščene, borovčki ti dajo dihat, za otroke se pa povsod kaj najde, kamorkoli greš.
Lepo potovanje in dopust ti želim. Ne bo ti žal.

Se strinjam z dalmatinko.

Mi bomo plačali 100 EUR na dan (21.7. – 28.7.). Res lep app., klima, nekaj m od morja, 5 min iz centra.

Imava pa 2 malčici, v Breli smo že bili, pa tudi v Baški vodi in v kampu Baško polje. Lepo je, tako da verjetno še kdaj.

frfrica
– 100 EUR boste plačali za 4 osebe?
– koliko pa imaš stari punčki?
– imajo kakšen trampolino in podobne zadeve za otroke?

No, naš apartma bi bil pa dobre pol ure hoje do centra, sicer naj bi bila urejena sprehajalna steza ob plaži…

No, meni se zdi drago je pa res da obožujem Grčijo in zato ne hodim na Hrvaško in ne vem kakšne so cene. Moja sestra gre letos na Brač za app za 8 oseb (2 družini) tik ob plaži plačajo 100 eur na dan.

lp

App je za 4 osebe, v pritličju, senca na terasi, žar, velika terasa in ograja. morje čisto pred vrati in senca na plaži. Poceni ravno ni, ampak nam je všeč.

Punci sta stari 1,5 in 3,5.

Pri hiši ni kakih posebnih zadev za otroke, v Breli pa je eno igrišče. Ampak v tistem tednu se ponavadi vode in peska ne naveličata.

Lep dopust!

Čao sprejemljivo. Ti kar lepo rezerviraj Brelo – ne simpatiziram s Hrvati, je pa tale Brela res fantastična. Ena Grčija se enostavno en more primerjat z Brelo. Jaz in mož sva bila pred dvemi leti in ti moram povedat, da sva bila navdušena. Tako lepe plaže, morja nisem že dolgo videla. Pa borov gozdiček skoraj na plaži, pa sprehajalne poti. Mislim, da boste zelo zadovoljni. Če greš pogledat njihove spletne strani, potem ti moram povedat, da je točno tako – ponavadi slike pretiravajo, tukaj pa resnično Ne.

http://www.brela.hr/

Lp

Urška

P.s. Cena se mi ne zdi pretirana. Midva sva bila v Hotelu Soline – vsakega je stalo za 7 dni pol penzion 105.000 SIT.

New Report

Close